Please enter a search term:

 • Razvojna faza

  mprofi AG: Vaš kompetentni partner za uspešno digitalno preobrazbo. Odkrijte razvoj po korakih!

  Kliknite tukaj

Uspešno izvajanje projektov B2B z inovativnim razvojem

Dobrodošli na mprofi AG, vašem zaupanja vrednem partnerju v digitalnem svetu. Kot vodilno storitveno in svetovalno podjetje spremljamo podjetja B2B na njihovi poti digitalne preobrazbe. Naš edinstven pristop - fazni razvoj - nam omogoča, da razvijemo individualno prilagojene rešitve in vam na vaši digitalni poti stojimo ob strani na vsakem koraku.

Kaj je fazni razvoj?

Postopkovni razvoj je naša posebej razvita metoda za izvajanje digitalne preobrazbe. Gre za postopen, strukturiran pristop, ki upošteva in obravnava kompleksnost, ki je neločljivo povezana z digitalno preobrazbo. Metoda se osredotoča na nenehno izboljševanje in prilagajanje, ne pa na enkratno prelomno spremembo. Trdno smo prepričani, da stopenjski pristop k digitalni preobrazbi utira pot do večje učinkovitosti, razširljivosti in na koncu uspešne digitalne preobrazbe.


Fazni razvoj je sestavljen iz štirih ključnih fazAnaliza, strateško načrtovanje, izvajanje in nenehna optimizacija.

 • Analiza

V tej fazi poglobljeno preučimo vaše podjetje in vašo trenutno digitalno prisotnost. Pregledamo vaše obstoječe procese, sisteme in infrastrukturo ter opredelimo področja za izboljšave in posodobitve. S tem znanjem lahko razvijemo prilagojene rešitve, ki so natančno prilagojene vašim potrebam.

 • Strateško načrtovanje

Naslednji korak je razvoj strateškega načrta za digitalno preobrazbo. Opredelimo jasne cilje in mejnike, s katerimi spremljamo napredek in zagotavljamo, da bo projekt ostal na pravi poti. Naši strokovnjaki tesno sodelujejo z vašo ekipo, da bi zagotovili, da strategija podpira vaše poslovne cilje.

 • Izvajanje

Zdaj sledi izvajanje strategije. Za uresničitev načrta uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in preizkušene metode. Prevzamemo vso odgovornost za izvajanje, od sistemske integracije in migracije podatkov do razvoja in optimizacije aplikacij.

 • Stalna optimizacija

Zadnji korak v postopnem razvoju je stalno spremljanje in optimizacija. Zagotavljamo, da vaši digitalni sistemi in procesi še naprej delujejo učinkovito in uspešno. Z uporabo analitike in povratnih zank lahko zgodaj odkrijemo in odpravimo težave ter tako optimiziramo delovanje.


Uporaba naše metode postopnega razvoja prinaša številne prednosti:

 • Strukturiran pristop

Jasen, postopen načrt za digitalno preobrazbo poenostavi zapletene procese ter omogoča boljši nadzor in pregled nad projektom.

 • Prilagodljivost in razširljivost

Metoda je prilagodljiva in se po potrebi razširja, da učinkovito obvladuje tako majhne kot velike spremembe.

 • Nenehne izboljšave

S stalnim spremljanjem in prilagajanjem vaša organizacija ostaja na tehnološkem vrhu in se lahko hitro odziva na spremembe na trgu.


Poleg razvoja faze vam ponujamo tudi vrsto drugih storitev za podporo pri digitalni preobrazbi:

 • Svetovanje

Naša svetovalna ekipa vas podpira pri razvoju digitalne strategije, prilagojene vašim specifičnim poslovnim ciljem in zahtevam.

 • Vodenje projektov

Poskrbimo, da bo vaš projekt potekal nemoteno, pravočasno in v okviru proračuna.

 • Razvoj programske opreme

Naše ekipe za razvoj programske opreme uporabljajo najsodobnejše tehnologije za ustvarjanje zmogljivih in uporabniku prijaznih rešitev.

 • Analiza in upravljanje podatkov

Naše storitve analize in upravljanja podatkov vam omogočajo, da iz podatkov pridobite dragocen vpogled in jih učinkovito uporabite.

 • in podpora

Zagotavljamo, da bo vaša ekipa lahko učinkovito uporabljala nove sisteme in procese, ter zagotavljamo stalno podporo in usposabljanje.


Fazni razvoj se lahko uporablja v različnih kontekstih, ne glede na velikost ali panogo vašega podjetja.

 • V srednje velikem proizvodnem podjetju smo z uporabo faznega razvoja optimizirali digitalne procese, povečali učinkovitost proizvodnje in zmanjšali stroške. Z analizo obstoječih procesov in ciljno usmerjeno uporabo sodobnih tehnologij smo lahko dosegli znatne izboljšave.
 • V globalnem logističnem podjetju smo z metodo stopenjskega razvoja izboljšali digitalne komunikacijske in sledilne sisteme. Te izboljšave so povečale zadovoljstvo strank in izboljšale operativno učinkovitost podjetja.
 • Za zagonsko podjetje s področja finančne tehnologije smo razvili in izvedli prilagojeno digitalno strategijo. Z našim stopenjskim razvojem so lahko zgradili zanesljivo in varno digitalno infrastrukturo, ki je podpirala njihovo hitro rast.

V mprofi AG se zavedamo, da je digitalna preobrazba zapletena in zahtevna naloga. Toda s pravo strategijo in podporo je lahko tudi neverjetna priložnost. Z našim faznim razvojem ponujamo strukturirano, prilagodljivo in učinkovito pot do digitalne preobrazbe. Z našimi celovitimi storitvami zagotavljamo, da boste deležni podpore na vseh stopnjah procesa. Skupaj uspešno oblikujmo digitalno preobrazbo.