Please enter a search term:

Izvajanje storitve Google Analytics v skladu z varstvom podatkov

Če je vaše podjetje v EU, morate storitev Google Analytics uporabljati v skladu z varstvom podatkov. Toda tudi če je vaše podjetje v Švici, se GDPR ne morete izogniti, saj je vaše spletno mesto dostopno iz katere koli države EU (vaše stranke pa se včasih nahajajo v EU). zato je pomembno, da storitev Google Analytics izvajate na način, ki je skladen z varstvom podatkov. Pokazali vam bomo, kako.

V današnjem digitalnem svetu je bolj kot kdaj koli prej pomembno zagotoviti varne in pravno skladne spletne prakse. Varstvo podatkov in skladnost z zakoni o varstvu podatkov, kot je GDPR, nista le zakonski zahtevi, temveč tudi znak strokovnosti in občutka odgovornosti do strank in poslovnih partnerjev. Naša digitalna agencija je specializirana za izvajanje storitve Google Analytics v skladu z zasebnostjo ter ponuja celovito svetovanje, storitve in podporo za podjetja B2B.

Zakaj uvesti Google Analytics v skladu z zasebnostjo?

Google Analytics je nepogrešljivo orodje za podjetja, ki želijo meriti in izboljšati svojo spletno uspešnost ter učinkovitost svojih trženjskih kampanj. Vendar pa je ključnega pomena, da je uporaba tega orodja v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov. V nasprotnem primeru se lahko podjetja soočijo z visokimi kaznimi in morebitno izgubo zaupanja strank in poslovnih partnerjev.

Naše strokovno znanje in izkušnje na področju storitve Google Analytics in varstva podatkov

Naša digitalna agencija ima bogate izkušnje z izvajanjem orodja Google Analytics v skladu z zasebnostjo. Podjetjem B2B pomagamo uskladiti njihove spletne dejavnosti z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov, hkrati pa jim omogočamo, da izkoristijo prednosti storitve Google Analytics. Naša ekipa strokovnjakov za varstvo podatkov, tehnologijo in trženje tesno sodeluje in strankam ponuja rešitve po meri.

V vse bolj digitaliziranem svetu je za podjetja B2B ključnega pomena, da zagotovijo skladnost z zakoni o varstvu podatkov. Naša digitalna agencija je specializirana za izvajanje storitve Google Analytics v skladu z zasebnostjo ter ponuja celovito svetovanje, storitve in podporo za podjetja B2B. S svojim strokovnim znanjem ter zavezanostjo varstvu in varnosti podatkov smo idealen partner za podjetja, ki želijo svoje spletne dejavnosti uskladiti z veljavnimi zakoni, ne da bi se pri tem morala odreči prednostim storitve Google Analytics.