Please enter a search term:

Campaign Monitor - idealna rešitev za avtomatizacijo trženja za podjetja B2B

V današnjem hitrem poslovnem svetu je ključnega pomena imeti učinkovit in zmogljiv sistem za avtomatizacijo trženja. To še posebej velja za podjetja B2B, ki želijo povečati zvestobo strank in prodajo. Kot izkušena digitalna agencija, svetovalno in storitveno podjetje vas lahko podpremo pri digitalni preobrazbi in vam pomagamo izkoristiti vse možnosti programa Campaign Monitor. V tem opisu vam želimo ponuditi začetni pregled orodja Campaign Monitor kot rešitve za avtomatizacijo trženja in pokazati, kako vam lahko naše strokovno znanje pomaga pri doseganju vaših trženjskih ciljev.

Campaign Monitor

Campaign Monitor je platforma za avtomatizacijo trženja, zasnovana posebej za podjetja B2B. Omogoča vam učinkovito upravljanje trženjskih kampanj, vzpostavljanje odnosov s strankami ter doseganje prodajnih in trženjskih ciljev. Z orodjem Campaign Monitor lahko ustvarjate e-poštne kampanje, vzpostavite pristajalne strani, organizirate stranke v segmente in ustvarjate avtomatizirane delovne tokove ter tako poenostavite celoten postopek trženja.


Kot digitalna agencija imamo obsežno znanje in izkušnje na področju avtomatizacije trženja in integracije CRM. Nudimo vam celoten nabor storitev, ki vam pomagajo pri izvajanju in uporabi programa Campaign Monitor:

 • Svetovanje

Analiziramo vaše trenutne trženjske procese in opredelimo področja, na katerih vam lahko Campaign Monitor pomaga izboljšati učinkovitost in rezultate. Skupaj z vami pripravimo prilagojeno strategijo za uvedbo in uporabo programa Campaign Monitor v vaši organizaciji.

 • Uvedba

Pomagamo vam uvesti program Campaign Monitor v vašo obstoječo IT-infrastrukturo in zagotoviti, da platforma brezhibno deluje z vašimi obstoječimi sistemi in procesi.

 • Upravljanje kampanj

Naša izkušena ekipa vam bo pomagala ustvariti, načrtovati in izvajati e-poštne kampanje, prilagojene posebej vaši ciljni skupini.

 • Personalizacija in Segmentacija

Pokazali vam bomo, kako lahko z orodjem Campaign Monitor segmentirate svoje stranke in ustvarite personalizirano vsebino za zagotavljanje ustreznih in privlačnih tržnih sporočil.

 • Avtomatizirani Delovni tokovi

Pomagamo vam vzpostaviti avtomatizirane delovne tokove, s katerimi boste racionalizirali svoje trženjske procese ter hitreje in učinkoviteje dosegali prodajne in trženjske cilje.

 • Usposabljanje in Podpora

Zagotavljamo prilagojeno usposabljanje in stalno podporo, da zagotovimo, da izkoristite vse možnosti programa Campaign Monitor in da je vaše osebje popolnoma pripravljeno.


Campaign Monitor ponuja številne prednosti za podjetja B2B, med drugim:

 • Časovno in stroškovno učinkovitost

Z avtomatizacijo trženjskih procesov prihranite čas in sredstva, ki jih lahko namenite drugim pomembnim vidikom poslovanja. To vodi k večji učinkovitosti in posledično k prihranku stroškov.

 • Izboljšana Sodelovanje s strankami

Z orodjem Campaign Monitor lahko ustvarite prilagojene in ciljno usmerjene trženjske kampanje, ki strankam prinašajo dodano vrednost in krepijo njihovo zvestobo vašemu podjetju.

 • Večje stopnje konverzije

Z natančnim segmentiranjem strank in ciljnim usmerjanjem z ustreznimi vsebinami povečate verjetnost, da bodo vaše stranke postale plačljive stranke.

 • Boljši Razumevanje strank

Program Campaign Monitor zagotavlja celovito analitiko in poročanje, ki vam pomagata bolje razumeti vedenje in preference vaših strank ter ustrezno prilagoditi trženjske strategije.

 • Skalabilnost

Campaign Monitor raste skupaj z vašim podjetjem in se prilagaja vašim spreminjajočim se potrebam, tako da boste lahko tudi v prihodnosti imeli koristi od učinkovitega trženja.


Kot strokovnjaki za digitalno preobrazbo vam ne pomagamo le pri izvajanju programa Campaign Monitor, temveč tudi pri optimizaciji vaše celotne trženjske strategije. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi morali izbrati našo digitalno agencijo:

 • Izkušnje in Strokovno znanje in izkušnje

Imamo dolgoletne izkušnje na področju avtomatizacije trženja in integracije CRM ter smo številnim podjetjem B2B pomagali pri uspešnem izvajanju njihovih digitalnih trženjskih strategij.

 • Prilagojeno Pristop

Zavedamo se, da je vsako podjetje edinstveno ter ima različne potrebe in zahteve. Zato ponujamo rešitve po meri, prilagojene vašim specifičnim ciljem in izzivom.

 • Celovita Storitev

Od strateškega svetovanja do izvajanja in stalne podpore vas bomo vodili skozi celoten postopek uvajanja programa Campaign Monitor in zagotovili, da boste v celoti izkoristili potencial platforme.

 • Osredotočenost na stranke

Vaše zadovoljstvo je naša glavna prednostna naloga. Tesno sodelujemo z vami, da bi izpolnili vaše zahteve in vam zagotovili najboljše možne storitve.

Campaign Monitor je zmogljiva rešitev za avtomatizacijo trženja, zasnovana posebej za podjetja B2B. Ponuja številne prednosti, kot so časovna in stroškovna učinkovitost, boljše zadrževanje strank, višje stopnje konverzije in boljše razumevanje strank. Kot izkušena digitalna agencija, svetovalno in storitveno podjetje vas lahko podpremo pri digitalni preobrazbi in vam pomagamo izkoristiti celoten potencial rešitve Campaign Monitor. S svojim strokovnim znanjem in celovito ponudbo storitev smo idealen partner za podjetja B2B, ki želijo optimizirati svoje trženjske strategije in doseči svoje poslovne cilje.