Please enter a search term:

Zapier Business Automation - Vaša rešitev za digitalno preobrazbo v sektorju B2B

V današnjem hitrem poslovnem svetu je digitalna preobrazba nujna za ohranjanje konkurenčnosti. Naša digitalna agencija podpira podjetja B2B pri izvajanju digitalne preobrazbe in ponuja prilagojene rešitve za optimizacijo poslovnih procesov. Ena od naših ključnih kompetenc je izvajanje poslovne avtomatizacije Zapier. Na tej pristajalni strani vam želimo predstaviti prvi pregled Zapierja in rešitev za avtomatizacijo, ki vam jih lahko ponudimo.

Kaj je Zapier?

Zapier je spletno orodje za avtomatizacijo, ki vam omogoča povezovanje različnih aplikacij za avtomatizacijo delovnih tokov. Podpira več kot 3.000 aplikacij, vključno s sistemi CRM, orodji za trženje e-pošte, programsko opremo za vodenje projektov in drugimi. Zapier podjetjem pomaga pri učinkovitejšem delu, prihranku časa in zmanjšanju človeških napak z avtomatizacijo ponavljajočih se opravil.

S programom Zapier ustvarite tako imenovane "Zaps", ki so sestavljeni iz dveh glavnih komponent: sprožilca in dejanja. Sprožilec je dogodek, ki sproži Zap, medtem ko je akcija rezultat, ki ga Zap izvede. Zap lahko na primer nastavite tako, da novi stranki samodejno pošlje e-poštno sporočilo, takoj ko je vnesena v vaš sistem CRM.


Kot izkušena digitalna agencija imamo bogato strokovno znanje in izkušnje pri uvajanju avtomatizacije poslovanja Zapier v vaše podjetje. Naša ponudba vključuje:

  • Svetovanje

Analiziramo vaše trenutne poslovne procese in opredelimo področja, na katerih lahko program Zapier poveča vašo učinkovitost. Pri tem upoštevamo vaše individualne zahteve in cilje.

  • Integracija

Pomagamo vam pri vzpostavitvi programa Zapier in povezovanju vaših obstoječih aplikacij. Zagotovimo, da se vsi pomembni podatki med sistemi nemoteno izmenjujejo.

  • Avtomatizacija

Razvijamo prilagojene programe Zaps za vaše specifične primere uporabe, da bi dosegli največje povečanje učinkovitosti. Pri tem zagotavljamo uporabniku prijazno zasnovo in nenehno optimiziramo procese.

  • Usposabljanje

Ponujamo usposabljanje za vašo ekipo, da bodo vaši zaposleni lahko učinkovito uporabljali program Zapier. Zagotavljamo praktično znanje in nasvete za uspešno uporabo rešitev za avtomatizacijo.

  • Podpora

Tudi po implementaciji vam stojimo ob strani in zagotavljamo stalno podporo, da bodo vaše avtomatizacije Zapier delovale nemoteno in da boste lahko izkoristili celoten potencial platforme.


Izvajanje avtomatizacije poslovanja Zapier podjetjem B2B ponuja številne prednosti:

  • Povečanje učinkovitosti

Avtomatizirani delovni tokovi vam omogočajo, da opravite več nalog v krajšem času brez uporabe dodatnih virov. Tako lahko povečate produktivnost in zmanjšate stroške.

  • Zmanjšanje števila napak

Z avtomatizacijo procesov zmanjšate možnost človeških napak, ki so lahko posledica ročnega vnosa ali spregledov. To vodi do višje kakovosti podatkov in izboljša sprejemanje odločitev v vašem podjetju.

  • Prihranite čas

Zapier vam in vaši ekipi odstrani časovno potratna, ponavljajoča se opravila, tako da se lahko osredotočite na pomembnejše strateške in ustvarjalne dejavnosti.

  • Skalabilnost

Zapier raste skupaj z vašim podjetjem. Ko vaše podjetje raste, lahko preprosto vključite več aplikacij in prilagodite avtomatizacije svojim potrebam.

  • Prilagodljivost

Zapier podpira široko paleto aplikacij, zato lahko izberete in povežete najboljša orodja za svoje specifične potrebe. Tako dobite prilagojeno rešitev, ki ustreza vašim poslovnim procesom.

Zapier Business Automation podjetjem B2B ponuja ogromno priložnosti za uspešno izvajanje digitalne preobrazbe in optimizacijo poslovnih procesov. Naša digitalna agencija je vaš kompetentni partner za implementacijo Zapierja, od svetovanja in integracije do usposabljanja in podpore. Skupaj povečajmo vašo učinkovitost in poskrbimo, da bo vaše podjetje primerno za prihodnost.