Please enter a search term:

 • Abakus

  Uspešna digitalna preobrazba: mprofi AG & Abacus - Vaša pot do učinkovitih, razširljivih in varnih rešitev B2B.

  Na ta način:

Abacus: ERP in računovodske rešitve v oblaku

V današnjem hitrem poslovnem svetu je digitalna preobrazba nujna za ohranjanje konkurenčnosti in izpolnjevanje zahtev trga. Izvajanje učinkovitih rešitev ERP in plač v oblaku je eden najpomembnejših korakov za optimizacijo poslovanja in ohranjanje podjetja na poti do uspeha. mprofi AG, vodilna digitalna agencija, je specializirana za pomoč podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi in jim zagotavlja zmogljive rešitve v oblaku podjetja Abacus. V tem članku vam predstavljamo naše kompetence in storitve ter vam nudimo prvi pregled naših rešitev v oblaku Abacus.

Abacus: vodilna blagovna znamka za ERP v oblaku in obračun plač

Abacus je priznan ponudnik rešitev ERP in obračuna plač v oblaku, ki jih odlikujejo enostavna uporaba, razširljivost in prilagodljivost. S širokim naborom modulov in funkcij Abacus podjetjem vseh velikosti omogoča, da avtomatizirajo svoje procese, učinkovito upravljajo podatke in sprejemajo utemeljene odločitve.

V današnjem hitrem poslovnem svetu je digitalna preobrazba nujna za ohranjanje konkurenčnosti in izpolnjevanje zahtev trga. Uvedba učinkovitih rešitev ERP in plač v oblaku je eden od najpomembnejših korakov za optimizacijo poslovanja in ohranjanje uspešnosti podjetja. mprofi AG, vodilna digitalna agencija, je specializirana za podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi in jim zagotavlja zmogljive rešitve v oblaku podjetja Abacus. V tem članku vam predstavljamo naše kompetence in storitve ter vam nudimo prvi pregled naših rešitev v oblaku Abacus.

Abacus: vodilna blagovna znamka za ERP v oblaku in obračun plač

Abacus je priznan ponudnik rešitev ERP in obračuna plač v oblaku, ki jih odlikujejo enostavna uporaba, razširljivost in prilagodljivost. S širokim naborom modulov in funkcij Abacus podjetjem vseh velikosti omogoča, da avtomatizirajo svoje procese, učinkovito upravljajo podatke in sprejemajo utemeljene odločitve.

mprofi AG: Vaš partner za digitalno preobrazbo

Kot izkušena digitalna agencija mprofi AG spremlja podjetja B2B pri uvajanju rešitev Abacus in jih podpira v vseh fazah njihove digitalne preobrazbe. Naše kompetence in storitve vključujejo:

a. Svetovanje in analiza potreb: analiziramo vaše poslovne zahteve, ugotavljamo možnosti optimizacije in skupaj z vami razvijamo prilagojeno strategijo za implementacijo rešitev Abacus v oblaku v vašem podjetju.

b. Integracija in prilagoditev sistema: Poskrbimo za nemoteno integracijo sistema Abacus v vašo obstoječo infrastrukturo IT in sistem prilagodimo vašim poslovnim procesom in zahtevam.

c. Usposabljanje in podpora: Naša ekipa strokovnjakov poskrbi za celovito usposabljanje in stalno podporo, da lahko vaši zaposleni učinkovito uporabljajo rešitve Abacus in v celoti izkoristijo svoj potencial.

d. Varnost podatkov in zasebnost: Varnost vaših podatkov je za nas zelo pomembna, zato zagotavljamo, da Abacusove rešitve v oblaku izpolnjujejo najvišje standarde varnosti podatkov in zasebnosti.

Rešitve Abacus v oblaku: Prilagodljivost in razširljivost za podjetja B2B

Naše rešitve Abacus v oblaku podjetjem B2B ponujajo številne prednosti in funkcije:

a. Sistem ERP: Sistem Abacus ERP omogoča učinkovito upravljanje vaših poslovnih procesov in virov, vključno s finančnim upravljanjem, upravljanjem skladišč, proizvodnjo, prodajo in še več. Zagotavlja vpogled v vaše poslovne dejavnosti v realnem času ter vam pomaga pri sprejemanju informiranih odločitev in prilagajanju poslovne strategije.

b. Obračun plač: Rešitev Abacus za obračun plač avtomatizira in poenostavlja obračun plač, izračun davkov in prispevkov za socialno varnost. Zagotavlja skladnost s predpisi in vam omogoča, da več časa namenite strateškim nalogam.

c. Skalabilnost: Rešitve Abacus v oblaku so skalabilne in rastejo skupaj z vašim podjetjem. Enostavno lahko dodajate nove module in funkcije, da zadostite svojim spreminjajočim se potrebam.

d. Mobilnost in prilagodljivost: Z rešitvami Abacus Cloud imate dostop do svojih podatkov in poslovnih procesov kadar koli in od koder koli. Vaši zaposleni lahko učinkoviteje sodelujejo in niso vezani na fiksne delovne postaje.

e. Varnost in zaščita podatkov: Rešitve Abacus Cloud ponujajo najvišje varnostne standarde, vključno z rednim varnostnim kopiranjem, šifriranjem podatkov in varnostnimi pregledi. Skladne so z veljavnimi predpisi o varstvu podatkov in zagotavljajo zaščito vaših občutljivih podatkov.

Digitalna preobrazba je ključnega pomena za uspeh vašega podjetja B2B. mprofi AG vas kot izkušena digitalna agencija podpira pri uvajanju rešitev Abacus Cloud ERP in plač, ki optimizirajo vaše poslovne procese in vam zagotavljajo konkurenčno prednost. Naše celovite kompetence in storitve, od svetovanja in analize potreb do sistemske integracije, prilagajanja, usposabljanja in podpore, zagotavljajo uspešno implementacijo in učinkovito uporabo rešitev Abacus v vašem podjetju.

Več informacij o naših rešitvah Abacus v oblaku najdete na naši pristajalni strani in izvedite, kako lahko družba mprofi AG spremlja vaše podjetje na poti do digitalne preobrazbe. Še danes nas kontaktirajte, da se dogovorite za neobvezujoče svetovanje in skupaj naredite naslednji korak k digitalnemu uspehu.


Kot izkušena digitalna agencija mprofi AG spremlja podjetja B2B pri uvajanju rešitev Abacus in jih podpira v vseh fazah njihove digitalne preobrazbe. Naše kompetence in storitve vključujejo:

 • Svetovanje in analizo potreb

Analiziramo vaše poslovne zahteve, ugotavljamo možnosti optimizacije in skupaj z vami razvijamo prilagojeno strategijo za uvedbo Abacusovih rešitev v oblaku v vašem podjetju.

 • Sistemska integracija in prilagajanje

Poskrbimo za nemoteno integracijo sistema Abacus v vašo obstoječo infrastrukturo IT ter sistem individualno prilagodimo vašim poslovnim procesom in zahtevam.

 • Usposabljanje in podpora

Naša ekipa strokovnjakov poskrbi za celovito usposabljanje in stalno podporo, da lahko vaše osebje učinkovito uporablja rešitve Abacus in doseže njihov polni potencial.

 • Varnost podatkov in zasebnost

Varnost vaših podatkov je za nas zelo pomembna, zato zagotavljamo, da rešitve Abacus v oblaku izpolnjujejo najvišje standarde varnosti in varstva podatkov.


Naše rešitve Abacus Cloud podjetjem B2B ponujajo številne prednosti in funkcije:

 • Sistem ERP

Sistem Abacus ERP omogoča učinkovito upravljanje vaših poslovnih procesov in virov, vključno s finančnim upravljanjem, upravljanjem skladišča, proizvodnjo, prodajo in še več. Zagotavlja vpogled v vaše poslovne dejavnosti v realnem času ter vam pomaga pri sprejemanju informiranih odločitev in prilagajanju poslovne strategije.

 • Obračun plač

Rešitev Abacus za obračun plač avtomatizira in poenostavlja obračun plač, izračun davkov in prispevkov za socialno varnost. Zagotavlja skladnost s predpisi in vam omogoča, da več časa namenite strateškim nalogam.

 • Skalabilnost

Rešitve Abacus v oblaku so razširljive in rastejo skupaj z vašim podjetjem. Enostavno lahko dodajate nove module in funkcije, da zadostite svojim spreminjajočim se potrebam.

 • Mobilnost in prilagodljivost

Z rešitvami Abacus Cloud lahko do svojih podatkov in poslovnih procesov dostopate kadar koli in kjer koli. Vaši zaposleni lahko učinkoviteje sodelujejo in niso vezani na fiksne delovne postaje.

 • Varnost in zaščita podatkov

Rešitve Abacus Cloud ponujajo najvišje varnostne standarde, vključno z rednim varnostnim kopiranjem, šifriranjem podatkov in varnostnimi pregledi. Skladne so z veljavnimi predpisi o varstvu podatkov in zagotavljajo zaščito vaših občutljivih podatkov.

Digitalna preobrazba je ključnega pomena za uspeh vašega podjetja B2B. mprofi AG vas kot izkušena digitalna agencija podpira pri uvajanju rešitev Abacus ERP in plač v oblaku, ki optimizirajo vaše poslovne procese in vam zagotavljajo konkurenčno prednost. Naše celovite kompetence in storitve, od svetovanja in analize potreb do sistemske integracije, prilagajanja, usposabljanja in podpore, zagotavljajo uspešno implementacijo in učinkovito uporabo rešitev Abacus v vašem podjetju.