Please enter a search term:

 • SAP

  Digitalizirajte svoje poslovanje s prilagojenimi rešitvami SAP Cloud ERP podjetja mprofi AG - vašega partnerja za uspešno digitalno preobrazbo.

  Vse podrobnosti najdete tukaj:

Vaš partner za rešitve SAP ERP v oblaku

Digitalna preobrazba je eden najpomembnejših izzivov, s katerimi se soočajo sodobna podjetja B2B. V vse bolj povezanem in kompleksnem svetu je ključnega pomena, da se podjetja zanašajo na agilne, učinkovite in inovativne rešitve, da bi ostala konkurenčna. mprofi AG je vodilno svetovalno in storitveno podjetje, ki je specializirano za podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Naše strokovno znanje in izkušnje na področju rešitev ERP v oblaku, zlasti SAP, nam omogoča, da vam ponudimo prilagojene in v prihodnost usmerjene rešitve.

SAP ERP v oblaku - prihodnost upravljanja podjetij

SAP je eden vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev ERP v oblaku, ki je zaslovel s svojo inovativno tehnologijo in obsežno funkcionalnostjo. Implementacija SAP-a kot rešitve ERP v oblaku podjetjem B2B ponuja številne prednosti, kot so izboljšana učinkovitost, večja prilagodljivost, razširljivost in optimizirana struktura stroškov. S podjetjem mprofi AG na vaši strani ste lahko prepričani, da boste izkoristili najboljše rešitve SAP v oblaku za optimizacijo svojih poslovnih procesov in poslovanja.


Kot izkušena digitalna agencija vam ponujamo široko paleto storitev in izdelkov, povezanih z izvajanjem rešitev SAP Cloud ERP:

 • Naši strokovnjaki analizirajo vaše poslovne procese in zahteve ter vam priporočijo prilagojeno rešitev SAP Cloud ERP, ki je natančno prilagojena vašim potrebam.
 • Izvajanje: Podpiramo vas pri uvajanju rešitve SAP Cloud ERP v vašem podjetju in zagotavljamo, da izvajanje poteka nemoteno in učinkovito.
 • Usposabljanje: Naša ekipa poskrbi za prilagojeno usposabljanje vaših zaposlenih, da lahko učinkovito uporabljajo nova orodja in funkcije SAP Cloud ERP.
 • Podpora in vzdrževanje: Tudi po uvedbi vam stojimo ob strani ter zagotavljamo stalno podporo in vzdrževanje vaše rešitve SAP Cloud ERP, da zagotovimo njeno optimalno delovanje.

 • Prilagodljivost: Rešitve SAP ERP v oblaku omogočajo, da se vaše podjetje hitro odzove na spremembe na trgu ali v organizaciji in kadar koli prilagodi svoje poslovne procese.
 • Skalabilnost: Arhitektura SAP ERP v oblaku vam omogoča, da rešitev po potrebi razširite ali zmanjšate, ne da bi vam bilo treba vlagati v dodatno strojno opremo ali infrastrukturo.
 • Varnost in zaščita podatkov: Rešitve SAP ERP v oblaku ponujajo celovite varnostne ukrepe in funkcije za zaščito podatkov, ki ustrezajo najvišjim mednarodnim standardom.
 • Stroškovna učinkovitost: S SAP-ovo rešitvijo ERP v oblaku lahko zmanjšate stroške IT, saj niso potrebne večje naložbe v strojno opremo in infrastrukturo. Prav tako imate koristi od preglednega in predvidljivega cenovnega modela.
 • Analitika podatkov v realnem času: Rešitve ERP v oblaku SAP ponujajo zmogljiva analitična orodja, ki vam omogočajo vrednotenje poslovnih podatkov v realnem času in sprejemanje utemeljenih odločitev na podlagi najnovejših informacij.

 • Poznavanje panoge: Naši strokovnjaki imajo bogate izkušnje v različnih panogah, zato se lahko osredotočijo na vaše posebne izzive in zahteve.
 • Dosežki: Številnim podjetjem B2B smo uspešno pomagali pri uvajanju rešitev SAP ERP v oblaku in vemo, kaj je za to potrebno.
 • Partnerstva: Tesno sodelovanje s podjetjem SAP in drugimi tehnološkimi partnerji nam omogoča, da vam vedno ponudimo najnovejše in najnaprednejše rešitve Cloud ERP.
 • Zadovoljstvo strank: Naš cilj je zagotoviti vam najboljše možne storitve in vzpostaviti dolgoročno partnerstvo. Ponosni smo na visoko stopnjo zadovoljstva strank in si nenehno prizadevamo za nadaljnjo optimizacijo naših storitev in izdelkov, da bi zadostili vašim potrebam.

Digitalna preobrazba je ključnega pomena za uspeh vsakega podjetja B2B v današnjem poslovnem svetu. mprofi AG je vaš idealen partner, da v celoti izkoristite prednosti rešitev SAP ERP v oblaku in svoje podjetje popeljete na naslednjo raven digitalizacije. Naše celovite storitve, izdelki in strokovno znanje vam omogočajo optimizacijo poslovnih procesov, zmanjšanje stroškov in trajnostno povečanje konkurenčnosti.