Please enter a search term:

Browser Stack - vaša rešitev za testiranje spletnih mest in aplikacij

Obvladajte digitalno pokrajino z "Browser Stack" družbe mprofi AG. Zagotovite popolnost svojih spletnih mest in aplikacij na vseh napravah in v vseh razmerah.

mprofi AG predstavlja "Browser Stack" - vašo vrhunsko platformo za testiranje in optimizacijo zmogljivosti ter odzivnosti spletnih mest in aplikacij. "Browser Stack" je zasnovan tako, da zagotavlja celovito paleto orodij za testiranje, in pomaga vašemu podjetju B2B zagotoviti kakovost in učinkovitost njegove digitalne ponudbe.

Z "Browser Stack" lahko podjetja testirajo svoja spletna mesta in aplikacije na različnih napravah ter tako zagotovijo, da delujejo enako dobro na vseh platformah. To je še posebej pomembno v današnjem digitalnem okolju, kjer lahko uporabniki do digitalnih storitev dostopajo na različnih napravah. Z uporabo "Browser Stack" lahko vaša organizacija zagotovi, da njena digitalna ponudba deluje optimalno na vseh napravah in v vseh okoliščinah.


  • Testiranje med napravami

S storitvijo Browser Stack lahko spletna mesta in aplikacije testirate na različnih napravah, da zagotovite njihovo enako dobro delovanje na vseh platformah.

  • Preizkusi zmogljivosti

"Browser Stack" vam omogoča merjenje in optimizacijo zmogljivosti spletnih mest in aplikacij, da zagotovite optimalno uporabniško izkušnjo.

  • Test odzivnosti

Preverite, kako se vaša spletna mesta in aplikacije odzivajo na različne velikosti in ločljivosti zaslonov. Zagotovite, da bo vaša digitalna prisotnost impresivna na vseh napravah.

  • Avtomatizirano testiranje

S programom "Browser Stack" lahko ustvarjate in izvajate avtomatizirane teste ter tako zagotovite dosledno kakovost in funkcionalnost svojih spletnih mest in aplikacij.

  • Oblak resničnih naprav

Preizkusite svoja spletna mesta in aplikacije na resničnih napravah v našem oblaku. Tako boste dobili realistične in zanesljive rezultate testiranja.


  • Podpora pri izvajanju

Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri implementaciji "Browser Stack" v vaše obstoječe sisteme in procese. Pomagamo vam kar najbolje izkoristiti to zmogljivo platformo.

  • Prilagajanje in optimizacija

Pomagamo vam prilagoditi "Browser Stack" vašim posebnim potrebam in zahtevam. Naš cilj je, da vam omogočimo optimalno testiranje in izboljšanje zmogljivosti ter odzivnosti vaših spletnih mest in aplikacij.

  • Usposabljanje in podpora

Naša ekipa zagotavlja celovito usposabljanje in podporo za "Browser Stack". Poskrbimo, da boste vi in vaša ekipa imeli znanje in veščine za učinkovito uporabo te platforme.

  • Analiza in poročanje

Zagotavljamo vam podrobno analizo in poročanje o rezultatih testiranja. Ti vpogledi vam bodo pomagali pri nadaljnji optimizaciji zmogljivosti in odzivnosti vaših spletnih mest in aplikacij.

  • Storitve za stranke

Naša posebna ekipa za storitve za stranke je vedno na voljo za odgovore na vaša vprašanja o Browser Stacku in pomoč pri reševanju morebitnih težav.

Zakaj mprofi AG?

mprofi AG je vaš partner za digitalno odličnost. S svojimi bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem v digitalnem svetu smo dobro opremljeni, da vašemu podjetju pomagamo izkoristiti "skladovnico brskalnikov". Zaradi naše zavezanosti storitvam za stranke in razumevanja izzivov digitalne preobrazbe smo idealen partner za vaše podjetje.

V podjetju mprofi AG verjamemo v moč digitalne odličnosti. Z "Browser Stack" vašemu podjetju B2B ponujamo platformo za zagotavljanje kakovosti in učinkovitosti njegove digitalne ponudbe. Še danes se obrnite na nas in izvedite več o tem, kako lahko pomagamo vašemu podjetju.