Please enter a search term:

  • Izdelava prototipov

    Odkrijte potencial digitalnih prototipov s podjetjem Mprofi AG, vašim zaupanja vrednim partnerjem v dobi digitalizacije.

    Tja!

Naši izdelki za izdelavo prototipov

Ustvarjanje digitalnih prototipov je bistven korak pri digitalizaciji storitev. Z njimi lahko podjetja ustvarijo virtualni model svoje storitve, ki ga je mogoče preizkusiti, izpopolniti in izboljšati, preden se začne tržiti. Ta postopek ne le zmanjšuje tveganje napak in neuspehov, temveč podjetjem omogoča, da svoje storitve naredijo učinkovitejše in stroškovno uspešnejše.

Mprofi Podjetje AG je pripravilo celovito stran s pregledom izdelkov za izdelavo prototipov, ki jih uporabljamo za pomoč podjetjem pri tem procesu. Ta stran zagotavlja celovit vpogled v različna orodja in tehnologije, ki jih je mogoče uporabiti za ustvarjanje digitalnih prototipov, in v to, kako lahko prispevajo k digitalizaciji storitev.

Axure

Axure je zmogljivo orodje za ustvarjanje digitalnih maket in interaktivnih prototipov za spletna mesta in aplikacije.

Odkrijte Axure
Adobe XD

Zmogljivo orodje za izdelavo prototipov in maket, ki pospeši postopek oblikovanja in razvoja digitalnih izdelkov.

Odkrijte Adobe XD
Figma

Zmogljivo spletno orodje za oblikovanje in prototipiranje, ki je idealno za ustvarjanje in optimizacijo digitalnih maket.

Odkrijte Figmo
Quantum

Quant omogoča hitro in učinkovito izdelavo prototipov, s čimer prihrani čas oblikovalskim in razvojnim ekipam ter skrajša čas, potreben za uvajanje na trg.

Odkrijte kvantno
Stack brskalnika

Sklop brskalnikov podjetjem omogoča, da svoja spletišča in aplikacije preizkusijo na različnih napravah in tako zagotovijo, da delujejo enako dobro na vseh platformah.

Odkrijte sklad brskalnika

Področja uporabe izdelkov za izdelavo prototipov

  • Oblikovanje spletne strani

Orodja za izdelavo digitalnih prototipov se pogosto uporabljajo v začetni fazi oblikovanja spletnega mesta. Ta orodja oblikovalcem omogočajo, da ustvarijo vizualno predstavitev načrtovanega spletnega mesta in določijo estetiko in postavitev. Ti prototipi pomagajo izboljšati zasnovo že na začetku in zainteresiranim stranem omogočajo, da dobijo občutek za končni izdelek, preden se začne dejanski postopek razvoja.

  • Oblikovanje uporabniške izkušnje (UX) in uporabniškega vmesnika (UI)

Orodja za izdelavo digitalnih prototipov so še posebej uporabna za testiranje in optimizacijo uporabniške izkušnje in oblikovanja uporabniškega vmesnika. S temi orodji lahko oblikovalci ustvarijo interaktivne prototipe, ki jih lahko uporabijo za ocenjevanje in izboljšanje uporabnosti spletnega mesta. Vidijo lahko, kako uporabniki krmarijo po spletnem mestu in kateri elementi so morda zmedeni ali težavni za uporabo.

  • Testi A/B

Digitalni prototipi se lahko uporabljajo tudi za testiranje A/B, pri katerem se primerjata dve ali več različic spletnega mesta ali določenega elementa, da se ugotovi, katera deluje najbolje. To lahko pomaga pri odločanju o oblikovnih elementih, kot so barve, pisave, slike, pozivi k akciji (CTA) itd.

  • Oblikovanje mobilnih spletnih strani

Vse več ljudi do spletnih strani dostopa prek mobilnih naprav, zato je pomembno, da spletne strani na teh napravah dobro delujejo. Z digitalnimi orodji za izdelavo prototipov lahko preverite, kako je spletno mesto videti in kako deluje na različnih velikostih zaslonov in naprav. To pomaga pri odkrivanju težav in prilagajanju zasnove za boljšo uporabniško izkušnjo na mobilnih napravah.