Please enter a search term:

 • Amazonove spletne storitve - AWS

  Pospešite digitalno preobrazbo z našimi prilagojenimi rešitvami Amazon AWS Cloud za podjetja B2B.

  Na ta način:

Strokovnjaki za rešitve v oblaku Amazon AWS Web Service

V današnjem digitalnem svetu so tehnologije v oblaku ključnega pomena za uspeh podjetij. Uporaba rešitev v oblaku omogoča učinkovitejše in varnejše poslovne procese. mprofi AG kot vodilna digitalna agencija podpira podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi ter ponuja obsežen portfelj izdelkov in storitev za poenostavitev tega procesa. Ena od naših ključnih pristojnosti je na področju rešitev v oblaku Amazon AWS. Na tej pristajalni strani vam želimo predstaviti pregled naših storitev Amazon AWS, da boste videli, kako lahko podpremo vaše podjetje na poti do digitalne preobrazbe.


 • Strateško svetovanje

Zavedamo se, da za izvajanje strategije v oblaku ni potrebno le tehnično strokovno znanje, temveč tudi dobra poslovna strategija, ki ustreza posebnim potrebam vaše organizacije. Naši strokovnjaki tesno sodelujejo z vami, da bi razvili prilagojeno strategijo oblaka, ki bo temeljila na vaših ciljih in proračunu. Pomagamo vam prepoznati prave storitve AWS za vaše potrebe ter vam pomagamo pri sprejemanju arhitekturnih in oblikovnih odločitev.

 • Migracija in integracija

Migracija obstoječih aplikacij in podatkov v oblak AWS je lahko zapletena in dolgotrajna naloga. Naši izkušeni strokovnjaki za AWS vam pomagajo pri načrtovanju, izvajanju in optimizaciji postopka migracije, da bi zagotovili nemoten prenos vaših sistemov v oblak AWS. Pomagamo vam izbrati prava orodja in tehnologije za lažjo integracijo vaše obstoječe infrastrukture IT v oblak AWS.

 • Varnost in skladnost

Varnost vaših podatkov in aplikacij je naša glavna prednostna naloga. Pomagamo vam izpolnjevati varnostne predpise in industrijske standarde, tako da konfiguriramo vašo infrastrukturo AWS v skladu z najboljšimi praksami in izvajamo redne varnostne revizije. Naši strokovnjaki vam pomagajo pri izvajanju ustreznih varnostnih ukrepov za zaščito vaših podatkov in zagotavljanje skladnosti z zakoni in politikami o varstvu podatkov.

 • Upravljane storitve

Za pomoč pri upravljanju infrastrukture AWS vam ponujamo upravljane storitve, prilagojene vašim individualnim potrebam. Naši strokovnjaki s certifikatom AWS skrbijo za spremljanje, vzdrževanje in optimizacijo vaših virov v oblaku, tako da se lahko osredotočite na svojo osnovno dejavnost. Zagotavljamo proaktivno podporo in smo vedno na voljo, da se odzovemo na vaše potrebe ter zagotovimo nemoteno in učinkovito delovanje vaše infrastrukture v oblaku.

 • Usposabljanje in podpora

Naša ekipa strokovnjakov za AWS zagotavlja usposabljanje in podporo, da boste vi in vaše osebje kar najbolje izkoristili rešitve v oblaku AWS. Ponujamo programe usposabljanja po meri in delavnice, prilagojene potrebam vašega podjetja, ki vam pomagajo pri usposabljanju osebja za uporabo tehnologij AWS in nenehnem razvijanju njihovih spretnosti. Naša ekipa za podporo je vedno na voljo za odgovore na vprašanja in reševanje tehničnih težav.


 • Infrastrukturne storitve

Pomagamo vam vzpostaviti in upravljati infrastrukturne storitve AWS, kot so Amazon EC2, Amazon S3, Amazon RDS in Amazon VPC. Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo oblikovati optimalno arhitekturo za vaše aplikacije, učinkovito skalirati delovne obremenitve in optimizirati stroške delovanja infrastrukture v oblaku.

 • Storitve razvoja in uvajanja

Naši strokovnjaki za AWS vam lahko pomagajo pri uvajanju sodobnih aplikacij, ki temeljijo na mikrostoritvah in arhitekturah brez strežnikov. Pomagamo vam uporabljati storitve AWS, kot so AWS Lambda, Amazon API Gateway in AWS App Runner, za hitro in učinkovito uvajanje in upravljanje vaših aplikacij.

 • Podatkovne baze in rešitve za shranjevanje

Prava rešitev podatkovne zbirke in shranjevanja je ključnega pomena za zmogljivost in skalabilnost vaših aplikacij. Za učinkovito in varno upravljanje podatkov vam pomagamo izbrati in implementirati prave podatkovne zbirke in storitve shranjevanja AWS, kot so Amazon DynamoDB, Amazon Aurora in Amazon S3.

 • Analitika in veliki podatki

Izkoristite prednosti analitičnih storitev AWS in storitev za velike podatke, kot so Amazon Redshift, Amazon Kinesis in Amazon EMR, da pridobite dragocene vpoglede v svoje podatke. Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo pri uvajanju in optimizaciji teh storitev, da povečate učinkovitost analitike podatkov in sprejemate boljše poslovne odločitve.

 • Umetna inteligenca in strojno učenje

AWS ponuja zmogljive storitve umetne inteligence in računalniškega učenja, ki lahko vašemu podjetju pomagajo avtomatizirati procese, izboljšati izkušnje strank in odkriti nove poslovne priložnosti. Naši strokovnjaki vam lahko pomagajo izkoristiti storitve AWS, kot so Amazon SageMaker, Amazon Rekognition in Amazon Lex, ter tako zgraditi rešitve AI in ML po meri za vaše podjetje.

mprofi AG je vaš kompetentni partner za uvedbo in uporabo rešitev Amazon AWS Cloud. S svojim obsežnim strokovnim znanjem in izkušnjami podpiramo podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi in vam pomagamo v celoti izkoristiti potencial oblaka AWS. Z našimi prilagojenimi storitvami zagotavljamo, da je vaša infrastruktura v oblaku optimalno usklajena z vašimi poslovnimi zahtevami ter vam nudi najboljšo možno zmogljivost, varnost in razširljivost.