Please enter a search term:

 • Cloudflare

  Uspešna digitalna preobrazba z družbo Cloudflare - varnost, zmogljivost in zanesljivost za vaše podjetje B2B. mprofi AG vas pri tem podpira!

  Na ta način:

Cloudflare CDN in zaščita DDOS

Digitalna preobrazba je ključnega pomena za podjetja v sektorju B2B, da preživijo v hitrem in konkurenčnem poslovnem svetu. mprofi AG je priznano svetovalno in storitveno podjetje, specializirano za podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. S širokim naborom izdelkov in storitev tehnologije v oblaku svojim strankam omogočamo, da izkoristijo prednosti sodobnih tehnologij in optimizirajo svoje poslovne procese. Eden od naših glavnih izdelkov je Cloudflare, preizkušena rešitev v oblaku za varnost, zmogljivost in zanesljivost. V tem članku bi vam radi predstavili naše rešitve v oblaku Cloudflare in kako vam lahko mprofi AG pomaga pri uvedbi in uporabi teh tehnologij.

Odkrijte, kako lahko mprofi AG pomaga vašemu podjetju pri uspešnem uvajanju oblačnih rešitev Cloudflare in obvladovanju digitalne preobrazbe.

Cloudflare - uvod:

Cloudflare je vodilna platforma v oblaku, ki podjetjem B2B ponuja široko paleto rešitev za varnost, zmogljivost in zanesljivost. Ključne funkcije podjetja Cloudflare vključujejo:

a. Omrežje za dostavo vsebine (CDN): Cloudflare zagotavlja globalno omrežje CDN, ki pospešuje čas nalaganja spletnih mest in aplikacij z dostavo vsebine na lokacije v bližini uporabnikov.

b. Požarni zid za spletne aplikacije (WAF): Cloudflarov WAF ščiti spletne aplikacije pred različnimi varnostnimi grožnjami, vključno z napadi DDoS, vbrizgavanjem SQL in križanjem skript na spletnem mestu.

c. Upravljanje sistema domenskih imen (DNS): Cloudflare zagotavlja zmogljivo in varno upravljanje DNS, ki podjetjem B2B pomaga optimizirati razpoložljivost in hitrost njihovih spletnih storitev.

d. Inteligentno usmerjanje: Cloudflare uporablja strojno učenje za iskanje najboljše poti za promet, da zmanjša zakasnitve in izboljša zmogljivost.


Kot izkušen partner na področju digitalne preobrazbe ima mprofi AG obsežna znanja in storitve, ki vam pomagajo pri uvajanju rešitev Cloudflare. Te vključujejo:

 • Svetovanje in razvoj strategije : analiziramo vaše poslovne zahteve in razvijemo prilagojeno strategijo za uvedbo rešitev Cloudflare v vašem podjetju.
 • Izvajanje in integracija: Naša ekipa strokovnjakov vam pomaga pri uvajanju tehnologij Cloudflare in njihovi integraciji v vašo obstoječo infrastrukturo IT in poslovne procese.
 • Usposabljanje in podpora: mprofi AG ponuja celovito usposabljanje in podporo, da bi vaši zaposleni učinkovito uporabljali rešitve Cloudflare in da bi vaše podjetje izkoristilo vse prednosti.
 • Svetovanje na področju varnosti in skladnosti : Podpiramo vas pri izpolnjevanju varnostnih predpisov in predpisov o varstvu podatkov v zvezi z uporabo rešitve Cloudflare ter vam pomagamo zaščititi vaše podatke in aplikacije.
 • Stalna optimizacija in spremljanje učinkovitosti: mprofi AG nenehno spremlja učinkovitost vaših rešitev Cloudflare in zagotavlja, da je vaše podjetje deležno najboljše možne učinkovitosti in varnosti.

Sodelovanje s podjetjem mprofi AG pri uvajanju rešitev Cloudflare vašemu podjetju B2B ponuja številne prednosti:

 • Strokovno znanje in izkušnje : Imamo bogate izkušnje na področju digitalne preobrazbe in implementacije tehnologije Cloudflare, kar nam omogoča razvoj najboljših rešitev za vaše poslovne potrebe.
 • Časovna in stroškovna učinkovitost : S sodelovanjem s podjetjem mprofi AG lahko pospešite izvajanje rešitev Cloudflare in zmanjšate s tem povezane stroške.
 • Prilagojene rešitve: Razvijamo individualne strategije in rešitve, prilagojene posebnim zahtevam vašega podjetja, da zagotovimo, da boste v celoti izkoristili potencial tehnologij Cloudflare.
 • Dolgoročno partnerstvo: Sodelovanje s strankami obravnavamo kot dolgoročno partnerstvo ter zagotavljamo stalno podporo in svetovanje, da bo vaše podjetje tudi v prihodnosti izkoriščalo prednosti rešitev Cloudflare.

V današnjem poslovnem svetu je digitalna preobrazba bistvenega pomena za podjetja B2B. Cloudflare je zmogljiva rešitev v oblaku, ki podjetjem omogoča izboljšanje varnosti, učinkovitosti in zanesljivosti. mprofi AG je izkušen partner za digitalno preobrazbo, ki podjetjem B2B pomaga pri sprejemanju in uporabi rešitev Cloudflare.

S celovitim znanjem in storitvami mprofi AG ponuja prilagojene rešitve, prilagojene posebnim zahtevam vašega podjetja. S sodelovanjem s mprofi AG vaše podjetje izkoristi strokovno znanje in izkušnje zaupanja vrednega partnerja ter lahko v celoti izkoristi prednosti tehnologij Cloudflare.