Please enter a search term:

 • Dell

  mprofi AG: Vaš pomočnik za Dellove rešitve v oblaku - pospešite digitalno preobrazbo in povečajte svojo konkurenčnost!

  Vse podrobnosti najdete tukaj:

Dellove rešitve v oblaku

V času, ko se digitalna preobrazba neusmiljeno nadaljuje in morajo podjetja po vsem svetu prilagoditi svoje poslovne modele, je izbira pravega ponudnika storitev v oblaku ključnega pomena. V mprofi AG se zavedamo, da ta odločitev ni lahka. Zato smo specializirani za pomoč podjetjem B2B pri uvajanju rešitev Dell Cloud. V tem članku predstavljamo naše kompetence, storitve in izdelke, ki vas bodo spremljali na poti v digitalno prihodnost.

Zakaj mprofi AG?

mprofi AG je podjetje za svetovanje in storitve, ki se osredotoča na podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Smo strokovnjaki na področju Dellovih rešitev v oblaku in vam ponujamo prilagojene izdelke in storitve, ki so natančno prilagojeni vašim potrebam. Naš cilj je strankam zagotoviti najboljše možne storitve in jim pomagati optimizirati poslovne procese ter ostati konkurenčni.


 • svetovanje in razvoj strategij

Naša ekipa izkušenih svetovalcev vam bo pomagala analizirati vašo sedanjo infrastrukturo IT, poslovne procese in zahteve ter razviti najboljšo strategijo v oblaku za vaše podjetje. Pri tem bomo zagotovili, da se izbrane Dellove rešitve v oblaku brezhibno povežejo z vašo obstoječo infrastrukturo in vašemu podjetju prinesejo največjo možno vrednost.

 • Izvajanje in integracija

Pri sprejemanju Dellovih rešitev v oblaku je naša ekipa strokovnjakov na voljo za izvajanje in integracijo izbranih rešitev v vaše podjetje. Zagotovimo, da bo prehod v oblak nemoten in da bodo vsi sistemi med seboj optimalno komunicirali.

 • Usposabljanje in podpora

Da bi vaše podjetje v celoti izkoristilo potencial rešitev Dell Cloud, zagotavljamo usposabljanje in stalno podporo za vaše osebje. Vodili vas bomo skozi celoten proces preoblikovanja in zagotovili, da bodo vaši sodelavci pridobili znanje in veščine, ki jih potrebujejo za učinkovito uporabo novih sistemov.

 • Varnost in zaščita podatkov

Varnost in zaščita podatkov sta ključnega pomena za vsako podjetje. Zato pri izvajanju rešitev Dell Cloud uporabljamo najvišje varnostne standarde in vas podpiramo pri izpolnjevanju vseh ustreznih predpisov o varstvu podatkov.


 • Dellove tehnologije v oblaku

Dell Technologies Cloud zagotavlja enotno in dosledno platformo za upravljanje okolja z več oblaki. S to rešitvijo lahko nemoteno upravljate in optimizirate več oblakov ter tako pridobite večji nadzor nad svojo infrastrukturo IT in zmanjšate stroške.

 • Dell EMC Storage

Z rešitvami Dell EMC Storage lahko izkoristite prednosti visoko zmogljive, skalabilne in varne infrastrukture za shranjevanje. Te rešitve so posebej zasnovane za izpolnjevanje potreb podjetij po rasti podatkov, varnosti in skladnosti, hkrati pa ohranjajo prilagodljivost in agilnost vaše infrastrukture IT.

 • Dellovo omrežje

Dellove omrežne rešitve ponujajo celovit nabor možnosti za preklapljanje, brezžično povezovanje in upravljanje, s katerimi lahko optimizirate svojo omrežno infrastrukturo in izpolnite zahteve sodobnega poslovnega okolja. S temi rešitvami lahko preprosto razširite svoje omrežje, izboljšate zmogljivost in povečate varnost.

 • Dellova zaščita podatkov

Varnost vaših podatkov je naša glavna prednostna naloga. Dellove rešitve za zaščito podatkov zagotavljajo, da so vaši dragoceni podatki zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom, izgubo podatkov in kibernetskimi napadi. Naša ponudba vključuje rešitve za varnostno kopiranje in obnovitev, šifriranje, varnost končnih točk in drugo.

 • Dellov hibridni oblak

Dellov hibridni oblak združuje prednosti javnega oblaka z varnostjo in nadzorom zasebnega oblaka. Omogoča vam prilagodljivost za premikanje delovnih obremenitev med lokalno infrastrukturo in javnim oblakom, kar povečuje učinkovitost in agilnost vašega okolja IT, hkrati pa ohranja varnost.

mprofi AG je vaš idealen partner pri uvajanju Dellovih rešitev v oblaku in podpori vaši digitalni preobrazbi. Naši strokovnjaki so vam na voljo za razvoj najboljše možne strategije oblaka za vaše podjetje in za nemoteno integracijo ustreznih rešitev v vašo infrastrukturo IT.

Z našo podporo boste imeli koristi od optimalnega prepletanja svetovanja, tehnologije in storitev, da boste iz rešitev Dell Cloud potegnili največjo možno korist in zagotovili svojo konkurenčnost.