Please enter a search term:

 • DevOps

  Uspeh pri digitalni preobrazbi: rešitve DevOps podjetja mprofi AG za agilna in učinkovita podjetja B2B.

  Začenjamo!

Rešitve DevOps iz mprofi AG

V hitro spreminjajočem se svetu, v katerem tehnologija in inovacije narekujejo tempo, je za podjetja B2B bistvenega pomena, da sledijo tempu in nenehno optimizirajo svoje digitalno poslovanje. V mprofi AG, vodilni digitalni agenciji, razumemo izzive, ki jih prinaša digitalna preobrazba, in vam ponujamo prilagojene rešitve DevOps za pospešitev vaše digitalne poti.

V tem članku vam predstavljamo naše kompetence in storitve DevOps ter kako podjetjem B2B pomagamo uspešno izvesti digitalno preobrazbo.

Kaj je DevOps?

DevOps je kratica za kombinacijo besed "razvoj" in "operacije" ter se nanaša na niz praks in načel, namenjenih spodbujanju sodelovanja med razvijalci in ekipami za operacije IT. S povezovanjem razvoja, testiranja, uvajanja in spremljanja se lahko podjetja hitreje odzivajo na spremembe na trgu in hitreje dobavljajo programsko opremo, hkrati pa izboljšajo kakovost in varnost svojih izdelkov.


 • Pospešite čas za vstop na trg

DevOps podjetjem omogoča hitrejše dajanje izdelkov in storitev na trg, saj skrajša razvojni cikel ter omogoča neprekinjeno integracijo in uvajanje.

 • Izboljšana kakovost

S tesnim sodelovanjem razvijalcev in ekip za IT-operacije je mogoče težave prepoznati in odpraviti zgodaj, kar zagotavlja višjo kakovost in bolj stabilen izdelek.

 • Zmanjšanje stroškov

DevOps organizacijam omogoča učinkovitejšo uporabo virov in zmanjšanje nepotrebnih stroškov z odpravo odvečnih procesov in uvedbo avtomatizacije.

 • Večje zadovoljstvo strank

Z zagotavljanjem visokokakovostnih in stabilnih izdelkov in storitev lahko podjetja okrepijo zvestobo strank in vzpostavijo dolgoročne odnose.


 • Svetovanje in razvoj strategij

Naša izkušena ekipa vam bo pomagala razviti strategijo DevOps ter izbrati pravo kulturo, procese in orodja za vaše specifično poslovno okolje.

 • Izvajanje in integracija

Pomagamo vam pri izvajanju praks DevOps v vaši organizaciji ter pri integraciji potrebnih orodij in tehnologij za zagotovitev nemotenega prehoda.

 • Usposabljanje in svetovanje

Naša strokovna ekipa poskrbi za usposabljanje in coaching vašega osebja, s čimer zagotovimo, da razume načela DevOps in jih lahko učinkovito izvaja.

 • Stalno izboljševanje

Pomagamo vam nenehno optimizirati prakse DevOps in jih prilagajati, da ustrezajo potrebam vaše panoge in ostanejo konkurenčne.

 • Varnost in skladnost

Zagotovimo, da vaša implementacija DevOps ustreza vsem potrebnim varnostnim zahtevam in zahtevam glede skladnosti ter ščiti vaše podjetje pred morebitnimi grožnjami.

 • Spremljanje in optimizacijadelovanja

Z uporabo naprednih orodij in tehnik spremljanja lahko analiziramo učinkovitost vaših procesov DevOps in pripravimo priporočila za optimizacijo, da še povečamo učinkovitost.


 • Izkušnje v različnih panogah

Naša ekipa strokovnjakov je uspešno izvedla implementacije DevOps v različnih panogah, zato lahko najboljše prakse in preizkušene metodologije uporabimo v vašem podjetju.

 • Rešitve po meri

Zavedamo se, da je vsako podjetje edinstveno in ima različne zahteve. Zato vam ponujamo rešitve DevOps po meri, prilagojene vašim specifičnim potrebam.

 • Osredotočenost na rezultate

Naš končni cilj je doseči merljive rezultate in dodati resnično vrednost vašemu podjetju. Zavezani smo k doseganju vaših ciljev in preseganju vaših pričakovanj.

 • Dolgoročno partnerstvo

Ne vidimo se le kot ponudnik storitev DevOps, temveč kot dolgoročni partner, ki podpira vaše podjetje na njegovi digitalni poti in vam pomaga doseči trajnostni uspeh.

Uvedba DevOps lahko podjetjem B2B zagotovi pomembno konkurenčno prednost, saj omogoča hitrejše uvajanje izdelkov na trg, višjo kakovost izdelkov in prihranke pri stroških. Na spletni strani mprofi AG ponujamo celovite rešitve DevOps, prilagojene vašim posebnim potrebam. Naša izkušena ekipa strokovnjakov vas je pripravljena podpreti na vsakem koraku vaše digitalne preobrazbe in vam pomagati pri doseganju poslovnih ciljev.