Please enter a search term:

Storitve Google v oblaku - vaš sistemski integrator

V vse bolj digitaliziranem svetu je za podjetja bistvenega pomena, da se nenehno razvijajo in učinkovito uporabljajo najnovejše tehnologije. Kot priznana digitalna agencija si je mprofi AG zadala nalogo, da podpira podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi ter jim zagotavlja inovativne izdelke in storitve. V tem okviru ponujamo prilagojene rešitve na področju storitev Google v oblaku.

V tem članku vam želimo predstaviti naše kompetence, storitve in ponudbo na področju storitev Google Cloud ter vam pokazati, kako lahko vaše podjetje spremljamo na poti digitalne preobrazbe.

Zakaj storitve Google v oblaku?

Google Cloud je eden vodilnih ponudnikov rešitev za računalništvo v oblaku, ki ponuja široko paleto storitev in tehnologij, ki podjetjem omogočajo učinkovito in varno upravljanje infrastrukture, aplikacij in podatkov. Prednosti storitev Google v oblaku vključujejo:

 • Skalabilnost: Google Cloud vam omogoča, da preprosto in stroškovno učinkovito razširite svoje vire IT glede na potrebe vašega podjetja.
 • Varnost : Google veliko vlaga v varnostne raziskave in razvoj, da bi zagotovil vrhunsko zaščito vaših podatkov in aplikacij.
 • Hitrost in zmogljivost: Google Cloud zagotavlja hiter odzivni čas in visoko zmogljivost tudi pri zahtevnih delovnih obremenitvah.
 • Odprta platforma : Google Cloud temelji na odprtih standardih, kar omogoča enostavno integracijo z obstoječimi sistemi in aplikacijami.


mprofi AG ponuja celovito paleto storitev Google v oblaku, prilagojenih potrebam podjetij B2B. Naša ponudba vključuje:

 • Svetovanje in razvoj strategije : pomagamo vam razviti pravo strategijo oblaka za vaše podjetje in vam pomagamo pri izbiri ustreznih storitev Google v oblaku.
 • Migracija in integracija : Naša ekipa strokovnjakov vas vodi pri migraciji vaše obstoječe infrastrukture IT in aplikacij v Google Cloud ter zagotavlja nemoteno integracijo v vaše poslovne procese.
 • Razvoj aplikacij: Razvijamo posamezne aplikacije in rešitve na podlagi platforme Google Cloud, ki so posebej prilagojene zahtevam vašega podjetja.
 • Upravljane storitve: mprofi AG prevzame upravljanje in vzdrževanje vaših storitev Google Cloud, tako da se lahko osredotočite na svoje osnovno poslovanje.
 • Usposabljanje in podpora: Zagotavljamo obsežno usposabljanje in stalno podporo, da lahko vaša ekipa učinkovito uporablja storitve Google Cloud.

Da bi vam zagotovili najboljše možne storitve, se mprofi AG ravna po strukturiranem pristopu, ki ga sestavljajo naslednje faze:

 • Analiza : Opravimo podrobno analizo vaše obstoječe infrastrukture IT, aplikacij in poslovnih procesov, da bi določili optimalno uporabo storitev Google v oblaku v vašem podjetju.
 • Načrtovanje: Na podlagi analize skupaj z vami razvijemo prilagojeno strategijo oblaka, ki upošteva vaše poslovne cilje in zahteve.
 • Izvajanje: V tej fazi prenesemo in vključimo izbrane storitve Google v oblaku v vaše obstoječe okolje IT, pri čemer največji poudarek namenimo varnosti, učinkovitosti in neprekinjenosti.
 • Optimizacija: Nenehno si prizadevamo za optimizacijo vaših rešitev Google Cloud in jih prilagajamo vašim spreminjajočim se poslovnim zahtevam, da zagotovimo največjo zmogljivost in učinkovitost.
 • Podpora in usposabljanje: mprofi AG zagotavlja celovito podporo in usposabljanje, da lahko vaša ekipa kar najbolje izkoristi storitve Google Cloud in je na tekočem z najnovejšo tehnologijo.

Kot izkušena digitalna agencija ima mprofi AG potrebno znanje in izkušnje za uspešno vodenje vašega podjetja v Google Cloud. Naše prednosti so:

 • Obsežne izkušnje: Številnim B2B podjetjem smo že pomagali pri digitalni preobrazbi in uvajanju storitev Google Cloud, zato poznamo izzive in priložnosti, ki se pojavljajo na tem področju.
 • Certificirani strokovnjaki : Našo ekipo sestavljajo certificirani strokovnjaki za Google Cloud, ki se nenehno usposabljajo, da bi vam zagotovili najboljše možne storitve.
 • Rešitve po meri: Zavedamo se, da ima vsako podjetje drugačne zahteve in cilje. Zato razvijamo individualne rešitve, ki so posebej prilagojene potrebam vašega podjetja.
 • Osredotočenost na stranke: Vaše zadovoljstvo je naša glavna prednostna naloga. Tesno sodelujemo z vami, da bi zagotovili, da naše storitve Google v oblaku izpolnijo vaša pričakovanja in vam zagotovijo največjo možno korist.

Digitalna preobrazba je ključni izziv, ki ga morajo obvladati podjetja B2B. S podjetjem mprofi AG kot partnerjem vam naše bogate izkušnje, naši certificirani strokovnjaki in individualni pristop pomagajo uspešno voditi vaše podjetje v Google Cloud.

Naše prilagojene rešitve in storitve na področju storitev Google v oblaku vas podpirajo pri optimizaciji infrastrukture IT, učinkovitem delovanju aplikacij in varnem upravljanju podatkov.