Please enter a search term:

Microsoft Azure Cloud

V današnjem hitrem in digitaliziranem svetu je ključnega pomena, da podjetja ostanejo v koraku s časom in se znajo prilagajati nenehno spreminjajočim se tehnologijam in zahtevam. Ena najpomembnejših inovacij v zadnjih letih je tehnologija v oblaku, ki podjetjem omogoča posodobitev infrastrukture IT in učinkovitejše delo. Microsoft Azure je ena od vodilnih platform v oblaku, ki podjetjem vseh velikosti pomaga pri obvladovanju digitalne preobrazbe. mprofi AG je digitalna agencija, ki je specializirana za podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi in jim ponuja prilagojene rešitve v oblaku, ki temeljijo na Microsoft Azure.

Odkrijte, kako vam lahko mprofi AG pomaga pri uspešnem obvladovanju digitalne preobrazbe z Microsoft Azure.


mprofi AG kot izkušena digitalna agencija ponuja celovit portfelj storitev, ki podjetjem B2B pomagajo pri uvajanju Microsoft Azure. Naše kompetence vključujejo:

 • Svetovanje in razvoj strategije : Naši strokovnjaki analizirajo trenutno stanje vaše infrastrukture IT in skupaj z vami razvijejo prilagojeno strategijo za oblak, ki je natančno prilagojena vašim zahtevam in ciljem.
 • Izvajanje in integracija: Podpiramo vas pri nemoteni integraciji sistema Microsoft Azure v vaše obstoječe okolje IT in zagotavljamo, da lahko vaši zaposleni učinkovito delajo z novo tehnologijo.
 • Varnost in skladnost: mprofi AG zagotavlja, da vaša rešitev v oblaku izpolnjuje najvišje varnostne standarde in izpolnjuje vse zakonske zahteve.
 • Razvoj in upravljanje aplikacij : Razvijamo prilagojene aplikacije za vašo platformo Microsoft Azure ter skrbimo za upravljanje in vzdrževanje vaših aplikacij v oblaku.
 • Usposabljanje in podpora: Naši strokovnjaki zagotavljajo celovito usposabljanje za vašo ekipo, da lahko učinkovito uporablja nove tehnologije in procese. Poleg tega smo vedno na voljo za podporo in pomoč.

Microsoft Azure ponuja številne funkcije in prednosti, zaradi katerih je idealna platforma v oblaku za podjetja B2B. Te vključujejo:

 • Skalabilnost : Microsoft Azure vam omogoča, da po potrebi razširite svoje vire IT, tako da se lahko kadar koli odzovete na spremembe v poslovnem okolju.
 • Stroškovna učinkovitost : Zaradi modela Microsoft Azure, ki temelji na načelu "plačaj po potrebi", plačujete le za vire, ki jih dejansko uporabljate, kar omogoča znatne prihranke pri stroških.
 • Varnost : Microsoft Azure ponuja celovite varnostne funkcije in politike, ki varujejo vaše podatke in aplikacije pred grožnjami.
 • Prilagodljivost: Odprta in prilagodljiva arhitektura Microsoft Azure vam omogoča integracijo številnih aplikacij, orodij in storitev, s katerimi lahko ustvarite prilagojeno rešitev za svoje podjetje.
 • Globalni doseg : Microsoft Azure s številnimi podatkovnimi centri po vsem svetu zagotavlja, da so vaši podatki in aplikacije nameščeni blizu vaših strank in poslovnih partnerjev, kar zagotavlja optimalno zmogljivost in razpoložljivost.
 • Inovacije: Microsoft nenehno vlaga v razvoj storitve Azure, zato imate vedno dostop do najnovejših tehnologij in funkcij, ki zagotavljajo konkurenčnost vašega podjetja.

mprofi Družba AG se zaveda, da je digitalna preobrazba edinstven izziv za vsako podjetje. Zato vam ponujamo prilagojene rešitve in osebni pristop, da bi zagotovili uspešno in nemoteno preobrazbo v oblaku. Z nami dobite:

 • Osebno prilagojeno svetovanje: vzamemo si čas, da podrobno spoznamo vaše podjetje, vaše zahteve in cilje ter tako razvijemo najboljšo strategijo za oblak za vaše posebne potrebe.
 • Celovito podporo: Naša ekipa izkušenih strokovnjakov je na voljo od začetnega svetovanja do stalne podpore, da bi zagotovila uspešno implementacijo Microsoft Azure.
 • Pregledna komunikacija: Med celotnim postopkom vas obveščamo, tako da ste vedno seznanjeni s potekom in uspehom vaše preobrazbe v oblak.
 • Dolgoročno partnerstvo: Naš cilj je vzpostaviti trajne odnose s strankami, da bi jih podprli pri njihovih prihodnjih projektih digitalizacije in jim pomagali pri nadaljnjem razvoju njihove strategije oblaka.

Digitalna preobrazba je ključni izziv za podjetja, da bi ostala konkurenčna in uspešno rasla v prihodnosti. Izvajanje platforme v oblaku, kot je Microsoft Azure, je pomemben korak v tem procesu. mprofi AG podjetjem B2B ponuja prilagojene rešitve in celovito podporo, ki zagotavlja, da bo vaša transformacija v oblaku uspešna.

Dovolite našim strokovnjakom, da vam svetujejo, in izvedite več o naših prilagojenih rešitvah v oblaku, s katerimi bo vaše podjetje učinkovitejše, inovativnejše in bolj odporno na prihodnost.