Please enter a search term:

 • Certifikat SSL

  Certifikati SSL iz mprofi AG: zaščitite svoje podjetje B2B in okrepite zaupanje strank v digitalnem svetu.

  Na kratko opisano tukaj:

Potrdila SSL: varnost in zaupanje za podjetja

V današnjem digitalnem svetu sta varnost in zaupnost podatkov ključnega pomena za uspeh podjetij B2B. mprofi AG je priznano svetovalno in storitveno podjetje, ki je specializirano za podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Ponujamo svoje strokovno znanje, storitve in izdelke za optimizacijo vaše digitalne prisotnosti in zagotavljanje varnosti vaših podatkov. Pri tem so certifikati SSL bistveni del naših rešitev, ki zagotavljajo varnost in zaupanje vašim strankam.

Kaj so certifikati SSL?

Potrdila SSL (Secure Socket Layer) so digitalna potrdila, ki potrjujejo pristnost spletnega mesta in vzpostavljajo šifrirano povezavo med spletnim strežnikom in brskalnikom uporabnika. So ključnega pomena za zaščito občutljivih podatkov, kot so podatki o kreditnih karticah, gesla in osebni podatki, ki se izmenjujejo med dvema strankama. Potrdila SSL so še posebej pomembna za podjetja B2B, saj zagotavljajo poslovne transakcije, zaupne komunikacije in zaščito podatkov o strankah.


Pomen certifikatov SSL za podjetja B2B je neprecenljiv. Ne le, da zagotavljajo varnost in zaščito podatkov, ampak ponujajo tudi številne druge prednosti:

 • Krepitev zaupanja: Potrdila SSL strankam sporočajo, da vam je mar za njihovo varnost in zaščito njihovih podatkov. To spodbuja zaupanje in verodostojnost vaše blagovne znamke.
 • Koristi za SEO: SSL: je pomemben za doseganje optimizacije spletnih strani: Google in drugi iskalniki v svojih rezultatih iskanja dajejo prednost spletnim mestom s certifikati SSL. To izboljša vidnost vašega podjetja in poveča verjetnost, da bodo potencialne stranke naletele na vašo spletno stran.
 • Skladnost z GDPR: Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR) od podjetij zahteva, da sprejmejo ustrezne varnostne ukrepe za zaščito osebnih podatkov. Certifikati SSL vam pomagajo izpolniti te zahteve.
 • Zmanjšanje števila kršitev varnosti: Certifikati SSL ščitijo vaše spletno mesto pred napadi tipa man-in-the-middle in drugimi kibernetskimi grožnjami, ki lahko škodijo ugledu podjetja in odnosom s strankami.

mprofi AG ponuja široko paleto rešitev certifikatov SSL, ki izpolnjujejo različne zahteve podjetij B2B. Te vključujejo:

 • Potrjevanje domene (DV): Ta potrdila SSL zagotavljajo osnovno šifriranje in preverjanje pristnosti domene. Izdajo se hitro in so primerni za manjša spletna mesta in bloge.
 • Potrditev organizacije (OV): Potrdila OV SSL zagotavljajo napredno preverjanje pristnosti in preverjajo identiteto organizacije, ki upravlja spletno mesto. So dobra izbira za srednje velika podjetja B2B, ki želijo zagotoviti višjo raven zaupanja in varnosti.
 • Extended Validation (EV ): Potrdila EV SSL so najbolj celovita rešitev SSL, ki zahteva strogo preverjanje identitete podjetja in njegovega poslovanja. Primerni so zlasti za velika podjetja B2B in tista, ki obdelujejo spletne transakcije ali ravnajo z občutljivimi podatki strank.
 • Potrdila SSL Wildcard : Ta potrdila omogočajo zavarovanje neomejenega števila poddomen pod eno samo domeno. Idealni so za podjetja B2B z več poddomenami, ki jih je treba zaščititi.
 • Potrdila SSL za več domen : Ta potrdila omogočajo zaščito več domen in poddomen z enim potrdilom SSL. So stroškovno učinkovita rešitev za podjetja, ki upravljajo več spletnih mest.

mprofi AG podpira podjetja B2B pri izvajanju certifikatov SSL z različnimi storitvami:

 • Svetovanje: Naši strokovnjaki vam svetujejo pri izbiri ustreznega certifikata SSL za vaše podjetje glede na vaše posebne zahteve in cilje.
 • Namestitev in konfiguracija : poskrbimo za tehnično namestitev in konfiguracijo certifikatov SSL v vašem spletnem strežniku, da zagotovimo nemoteno in varno delovanje.
 • Spremljanje in vzdrževanje: Naše storitve vključujejo tudi redno spremljanje vaših certifikatov SSL in njihovo posodabljanje ali podaljševanje po potrebi. S tem zagotovimo, da je vaše spletno mesto vedno zaščiteno in da so morebitna varnostna tveganja čim manjša.
 • Podpora strankam : Na spletni strani mprofi AG vam je na voljo posebna ekipa strokovnjakov, ki vam pomaga pri tehničnih vprašanjih ali težavah, povezanih s certifikati SSL.

Zagotavljanje digitalne prisotnosti je ključnega pomena za uspeh vašega podjetja B2B v današnjem povezanem svetu. Certifikati SSL ne zagotavljajo le varnosti in zaščite podatkov, temveč tudi pomagajo krepiti zaupanje strank v vašo blagovno znamko. mprofi AG je vaš zanesljiv partner, ki vam pomaga pri uvajanju in upravljanju certifikatov SSL. Naša celovita ponudba rešitev in storitev SSL zagotavlja, da je vaša spletna stran varna in zanesljiva ter izpolnjuje zahteve vaših strank in zakonskih predpisov.