Please enter a search term:

Rancher Kubernetes rešitve - vaš partner

V današnjem digitalnem svetu podjetja nenehno iščejo učinkovite in razširljive rešitve, s katerimi bi ohranila svoje poslovanje in strankam zagotovila najboljše možne storitve. Tehnologije v oblaku imajo pri tem ključno vlogo in ponujajo številne prednosti podjetjem vseh velikosti in v vseh panogah. mprofi AG je izkušeno svetovalno in storitveno podjetje, ki je specializirano za pomoč podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. V tem članku vam želimo predstaviti naše kompetence in storitve pri uvajanju rešitev Rancher Cloud.

Kaj je Rancher?

Rancher je odprtokodna programska platforma, ki podjetjem omogoča poenostavitev orkestracije vsebnikov in upravljanja Kubernetesa v več gručah in pri več ponudnikih storitev v oblaku. Rancher zagotavlja enoten vmesnik za upravljanje gruč Kubernetes in nameščanje aplikacij v kontejnerskih okoljih. Z uporabo Rancherja lahko organizacije poenostavijo svojo infrastrukturo IT, pospešijo uvajanje aplikacij in učinkoviteje uporabljajo svoje vire v oblaku.


mprofi AG ima bogate izkušnje z izvajanjem rešitev Rancher Cloud za podjetja B2B. Poleg tehničnega strokovnega znanja vam nudimo tudi strateško svetovanje, ki ga potrebujete za zagotovitev najboljše možne uporabe Rancherja v vašem podjetju. Naša strokovna področja vključujejo:

  • Implementacija Rancherja

Pomagamo vam namestiti in konfigurirati Rancher v želenem okolju oblaka, bodisi javnem, zasebnem ali hibridnem.

  • Integracija aplikacij

Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri integraciji aplikacij v platformo Rancher in zagotovila njihovo nemoteno delovanje z drugimi sistemi in storitvami v vašem okolju IT.

  • Varnost in skladnost

Svetujemo vam pri izvajanju varnostnih ukrepov in najboljših praks za zaščito vašega okolja Rancher pred morebitnimi grožnjami in izpolnjevanje regulativnih zahtev.

  • Povečevanje in optimizacija

Naši strokovnjaki vam pomagajo razširiti infrastrukturo Rancher, da bo ustrezala naraščajočim potrebam vašega podjetja, ter vam pomagajo nenehno optimizirati zmogljivost in učinkovitost vaših rešitev v oblaku.

  • Usposabljanje in podpora

mprofi AG zagotavlja prilagojene storitve usposabljanja in podpore, da bi vaši ekipi zagotovil strokovno znanje, potrebno za učinkovito upravljanje okolja Rancher in uspešno uvajanje aplikacij.


  • Svetovanje in razvoj strategij

Sodelovanje začnemo s celovito analizo vaših zahtev in ciljev glede rešitev v oblaku. Na podlagi te analize razvijemo prilagojeno strategijo za učinkovito uvedbo programa Rancher v vaši organizaciji.

  • Arhitektura in zasnova sistema

Naša ekipa arhitektov in inženirjev bo razvila optimalno sistemsko arhitekturo za vaše okolje Rancher, prilagojeno vašim posebnim zahtevam in poslovnim ciljem.

  • Migracija in uvajanje

Pomagamo vam pri migraciji obstoječih aplikacij in podatkov na platformo Rancher ter zagotovimo nemoteno uvajanje vaših rešitev v oblaku.

  • Spremljanje in vzdrževanje

Naše storitve stalnega spremljanja in vzdrževanja zagotavljajo, da je vaša infrastruktura Rancher vedno posodobljena, in proaktivno odpravljajo vse težave, preden povzročijo izpad ali poslabšanje zmogljivosti.

  • Upravljane storitve

Če upravljanje okolja Rancher raje oddate v zunanje izvajanje, vam ponujamo naše upravljane storitve. Naša ekipa strokovnjakov bo prevzela odgovornost za vsakodnevno upravljanje, vzdrževanje in varnost vaše infrastrukture Rancher ter vam omogočila, da se osredotočite na svoje glavne poslovne dejavnosti.

mprofi AG je vaš zanesljiv partner za izvajanje rešitev Rancher Cloud. S svojim obsežnim strokovnim znanjem in široko paleto storitev zagotavljamo, da bo vaše podjetje imelo koristi od številnih prednosti, ki jih Rancher ponuja v smislu skalabilnosti, prilagodljivosti in učinkovitosti.