Please enter a search term:

Rešitve spletnega gostovanja za podjetja B2B

V vse bolj digitalnem svetu je za podjetja bistvenega pomena, da optimizirajo svojo spletno prisotnost in tako ostanejo konkurenčna. Zanesljiva rešitev spletnega gostovanja je ključni element za uspešno digitalno preobrazbo. mprofi AG je priznana digitalna agencija, ki je specializirana za pomoč podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Naše celovite rešitve spletnega gostovanja vam zagotavljajo zanesljivo in zmogljivo platformo, na kateri lahko gradite in razširjate svojo spletno prisotnost. V tem članku vam bomo predstavili ključne kompetence in storitve podjetja mprofi AG na področju spletnega gostovanja ter vam podali pregled naših prilagojenih rešitev.


 • Zanesljiva in zmogljiva infrastruktura

Naše rešitve spletnega gostovanja temeljijo na sodobni in zmogljivi infrastrukturi, zasnovani za potrebe podjetij B2B vseh velikosti. Uporabljamo napredne tehnologije in metode, s katerimi zagotavljamo, da je vaše spletno mesto vedno hitro in zanesljivo.

 • Varnost in zasebnost

Varnost vaših podatkov in podatkov vaših strank je naša glavna prednostna naloga. Uporabljamo najsodobnejše varnostne ukrepe za zaščito vašega spletnega mesta pred kibernetskimi napadi in zagotavljanje skladnosti s predpisi o varstvu podatkov, kot je DSGVO.

 • Skalabilnost in prilagodljivost

Vemo, da se lahko zahteve podjetij sčasoma spremenijo. Zato ponujamo prilagodljive in skalabilne rešitve spletnega gostovanja, ki rastejo skupaj z vašim podjetjem. Tako lahko kadar koli preprosto dodate dodatne vire ali izvedete prilagoditve.


 • Posvetovanje in načrtovanje

Naša strokovna ekipa je na voljo za analizo vaših zahtev za spletno gostovanje in določitev najboljše rešitve za vaše podjetje. Pomagali vam bomo opredeliti vaše cilje in izdelati načrt za izvedbo rešitve spletnega gostovanja.

 • Nastavitev in

Migracija mprofi AG bo poskrbel za popolno vzpostavitev vašega okolja spletnega gostovanja, tako da se boste lahko osredotočili na svojo osnovno dejavnost. Če že imate spletno stran, vam bomo pomagali pri migraciji na našo platformo in tako zagotovili nemoten prehod.

 • Tehnična podpora in vzdrževanje

Zagotavljamo vrhunsko tehnično podporo in redno vzdrževanje, da bo vaše spletno mesto ves čas delovalo optimalno. Naša ekipa strokovnjakov je pripravljena pomagati pri vseh vprašanjih in težavah ter zagotoviti, da je vaša rešitev spletnega gostovanja vedno posodobljena.

 • Optimizacija zmogljivosti

Naši strokovnjaki nenehno analizirajo delovanje vašega spletnega mesta ter ugotavljajo in izvajajo možne izboljšave. Uporabljamo najnovejše tehnologije in orodja za optimizacijo časa nalaganja vašega spletnega mesta in zagotavljanje prvovrstne uporabniške izkušnje za vaše stranke.

 • Varnostno kopiranje in obnovitev po nesreči

Da bi zagotovili zaščito vaših podatkov in neprekinjeno poslovanje, zagotavljamo redno varnostno kopiranje in celovit sistem za obnovitev po nesreči. V primeru izgube podatkov ali druge vrste izrednih razmer bomo poskrbeli, da bo vaše spletno mesto obnovljeno in zagnano v najkrajšem možnem času.

 • Upravljanje domenin certifikati SSL Pomagamo vam pri upravljanju domenskih imen in ponujamo certifikate SSL, da povečate varnost in zaupanje svojih strank. Naš uporabniku prijazen vmesnik za upravljanje vam omogoča preprosto in enostavno upravljanje domen in certifikatov.

 • Skupno gostovanje

Naše rešitve gostovanja v skupni rabi so stroškovno učinkovita in enostavna za upravljanje možnost za mala in srednje velika podjetja B2B. Z drugimi strankami si delite vire zmogljivega strežnika, mi pa zagotavljamo varnost in zmogljivost vašega spletnega mesta.

 • Virtualni zasebni strežnik (VPS)

Naše rešitve VPS vam omogočajo namenske vire in večji nadzor nad okoljem spletnega gostovanja. Idealne so za srednje velika do velika podjetja B2B, ki potrebujejo zmogljivo in prilagodljivo rešitev.

 • Dedicated Server

Naše rešitve namenskih strežnikov vam zagotavljajo najvišjo zmogljivost in nadzor nad okoljem spletnega gostovanja. Z namenskim strežnikom dobite izključno uporabo virov ter lahko brez omejitev prilagajate svoje spletno mesto in aplikacije.

 • Gostovanje v oblaku

Naše rešitve gostovanja v oblaku vam omogočajo neprimerljivo razširljivost in prilagodljivost. Vire lahko dodajate ali zmanjšujete v realnem času in se tako odzivate na spremembe v svojem poslovnem okolju. Naša platforma v oblaku je idealna za podjetja B2B, ki potrebujejo rešitev spletnega gostovanja, odporno na prihodnost.

mprofi AG je vaš kompetentni partner za rešitve spletnega gostovanja v sektorju B2B. S svojimi izkušnjami in celovito ponudbo storitev vas podpiramo pri uspešni izvedbi vaše digitalne preobrazbe. Naše visoko zmogljive in varne rešitve spletnega gostovanja so zasnovane tako, da izpolnjujejo vaše zahteve ter vam nudijo potrebno prilagodljivost in razširljivost.