Please enter a search term:

 • Synology

  mprofi AG: B2B Synology Cloud Solutions za varna, prilagodljiva in produktivna podjetja.

  Več podrobnosti:

Rešitve Synology v oblaku

V današnjem digitalnem svetu je bistveno, da podjetja B2B uporabljajo učinkovite, varne in skalabilne rešitve v oblaku. mprofi AG, priznano podjetje za svetovanje in storitve, je specializirano za podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. V zvezi s tem vam z veseljem predstavljamo prilagojene rešitve Synology Cloud.

Na tej pristajalni strani vam ponujamo prvi pregled naših rešitev Synology Cloud, ki so posebej zasnovane za podjetja B2B. Preberite, kako lahko z našimi kompetencami in storitvami izboljšate svoje poslovne procese, izboljšate varnost podatkov in povečate učinkovitost.

Naše rešitve Synology Cloud: pregled

Synology je vodilni svetovni proizvajalec rešitev za omrežno shranjevanje podatkov z inovativnimi tehnologijami in izdelki, enostavnimi za uporabo. Rešitev v oblaku Synology podjetjem omogoča varno in učinkovito shranjevanje, upravljanje ter dostop do podatkov. Rešitev je prilagodljiva, razširljiva in prilagodljiva individualnim potrebam vašega podjetja.


Kot izkušena digitalna agencija imamo veliko znanja in spretnosti pri uvajanju rešitev Synology v oblaku. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj je mprofi AG idealen partner za vašo rešitev Synology v oblaku:

 • Strokovno znanje: naši strokovnjaki imajo poglobljeno znanje o izdelkih in tehnologijah Synology. Dobro so pripravljeni, da vašemu podjetju svetujejo pri izbiri prave rešitve v oblaku in jo učinkovito vključijo v vašo infrastrukturo IT.
 • Individualno svetovanje: Zavedamo se, da je vsako podjetje edinstveno. Zato ponujamo individualno svetovanje, da zagotovimo, da je rešitev Synology v oblaku najprimernejša za vaše poslovne potrebe.
 • Celovita storitev: Ponujamo široko paleto storitev, od načrtovanja in izvajanja do stalnega vzdrževanja in podpore za vašo rešitev Synology v oblaku.

Rešitev v oblaku Synology ponuja številne prednosti za podjetja B2B, med drugim:

 • Varnost podatkov: rešitve Synology v oblaku ponujajo večstopenjske varnostne ukrepe za zaščito poslovnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, izgubo podatkov in kibernetskimi napadi.
 • Prilagodljivost in razširljivost: Rešitev je mogoče prilagoditi velikosti in zahtevam vašega podjetja, kar vam omogoča prihranek prostora za shranjevanje in virov.
 • Stroškovna učinkovitost: Z rešitvami v oblaku Synology lahko izkoristite prednosti stroškovno učinkovite infrastrukture, ki vam pomaga zmanjšati stroške strojne opreme in vzdrževanja, hkrati pa zagotavlja visoko zmogljivost in zanesljivost.
 • Enostavno upravljanje: Uporabniku prijazen vmesnik Synology omogoča enostavno upravljanje rešitve v oblaku, ne da bi se morali zanašati na zunanje strokovnjake za IT.
 • Sodelovanje in produktivnost: Rešitve v oblaku Synology olajšajo sodelovanje med zaposlenimi in oddelki ter tako povečajo produktivnost vašega podjetja.

Postopek implementacije družbe mprofi AG za rešitve Synology v oblaku vključuje naslednje korake:

 • Analiza potreb: Najprej analiziramo zahteve vašega podjetja, da določimo pravo rešitev Synology v oblaku za vas.
 • Načrtovanje in oblikovanje: Nato pripravimo podroben koncept za izvajanje rešitve Synology v oblaku v vaši obstoječi infrastrukturi IT.
 • Namestitev in konfiguracija : Naši strokovnjaki namestijo in konfigurirajo oblačno rešitev Synology v skladu z vašimi zahtevami ter zagotovijo, da je brezhibno vključena v vaše obstoječe okolje.
 • Usposabljanje in podpora: Zagotovimo usposabljanje za vaše zaposlene, da bodo lahko učinkovito uporabljali rešitev Synology v oblaku. Poleg tega smo vedno na voljo za tehnično podporo.
 • Vzdrževanje in spremljanje : Da bi zagotovili optimalno delovanje vaše rešitve Synology v oblaku, vam ponujamo redno vzdrževanje in spremljanje sistemov.

synologyjeva rešitev v oblaku ponuja podjetjem B2B številne prednosti, vključno z izboljšano varnostjo podatkov, prilagodljivostjo, razširljivostjo in stroškovno učinkovitostjo. mprofi AG je vaš zanesljiv partner pri implementaciji te rešitve v oblaku. S svojim strokovnim znanjem, individualnim svetovanjem in celovitimi storitvami vam pomagamo izkoristiti celoten potencial rešitev Synology v oblaku.