Please enter a search term:

 • Varnostna kopija

  Zagotovite si prihodnost - rešitve za varnostno kopiranje in zaščito podatkov podjetja mprofi AG za podjetja B2B.

  Vse podrobnosti najdete tukaj:

Strokovnjaki za rešitve varnostnega kopiranja in varnost podatkov

V vse bolj digitaliziranem svetu je varnost podatkov ključnega pomena za vsako podjetje. mprofi AG je priznano svetovalno in storitveno podjetje, ki je specializirano za podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Naše poslanstvo je strankam ponuditi najboljše rešitve in storitve na področju varnostnega kopiranja in zaščite podatkov. S to pristajalno stranjo vam želimo ponuditi prvi pregled naših kompetenc in storitev na področju "varnostnega kopiranja" in zaščite podatkov.

Zakaj je varnostno kopiranje pomembno za vaše podjetje?

Podatki so v središču vsakega sodobnega podjetja. So temelj za sprejemanje odločitev, komunikacijo in poslovne procese. Izguba podatkov ima lahko za podjetje uničujoče posledice, kot so izguba produktivnosti, izguba zaupanja strank in partnerjev ter pravne posledice. Učinkovit sistem varnostnega kopiranja je bistvenega pomena za zaščito dragocenih podatkov pred nenamernim izbrisom, napakami sistema, človeškimi napakami in kibernetskimi napadi.


mprofi AG ponuja širok nabor rešitev in storitev za varnostno kopiranje, prilagojenih posebnim potrebam podjetij B2B. Naše rešitve vključujejo:

 • Lokalne varnostne kopije: Pomagamo vam vzpostaviti in upravljati lokalne varnostne kopije, ki so shranjene v vaših strežnikih ali zunanjih pomnilniških medijih. Lokalne varnostne kopije so osnovni zaščitni ukrep in omogočajo hiter dostop do varnostnih kopij v primeru izgube podatkov.
 • Varnostne kopije voblaku: Naše rešitve za varnostne kopije v oblaku vam zagotavljajo varno in skalabilno shranjevanje podatkov zunaj kraja. Sodelujemo z vodilnimi ponudniki storitev v oblaku in vam zagotavljamo najboljšo možno varnost in razpoložljivost. Z varnostnimi kopijami v oblaku lahko do varnostnih kopij podatkov dostopate od koder koli in kadar koli ter izkoristite prednosti poenostavljenega upravljanja in avtomatiziranih postopkov varnostnih kopij.
 • Hibridnevarnostne kopije: Za podjetja, ki želijo uporabljati tako lokalne kot oblačne rešitve varnostnih kopij, ponujamo hibridne sisteme varnostnih kopij. Ta kombinacija vam omogoča, da optimalno izkoristite prednosti obeh rešitev ter zagotovite visoko stopnjo prilagodljivosti in varnosti.
 • Obnovitev po nesreči: V primeru večje izgube podatkov ali odpovedi sistema je nujen celovit načrt obnovitve po nesreči. Podpiramo vas pri razvoju in izvajanju strategij za obnovitev po nesreči, ki so prilagojene vašim individualnim zahtevam in poslovnim ciljem.
 • Svetovanje in načrtovanje: Naši strokovnjaki vam svetujejo pri izbiri optimalne rešitve za varnostno kopiranje za vaše podjetje in oblikujejo prilagojen načrt varnostnega kopiranja, ki upošteva vaše posebne zahteve in cilje.
 • Upravljanjein spremljanjevarnostnih kopij: Ponujamo celovite storitve upravljanja in spremljanja varnostnih kopij, s katerimi zagotavljamo, da so vaše varnostne kopije vedno posodobljene in funkcionalne. Naši strokovnjaki nenehno spremljajo delovanje in varnost vaših sistemov varnostnega kopiranja ter izvajajo redne preizkuse, da zagotovijo celovitost in razpoložljivost vaših varnostnih kopij podatkov.

 • Izkušnje: mprofi AG ima dolgoletne izkušnje na področju varnostnega kopiranja in zaščite podatkov. Številnim podjetjem B2B smo že uspešno pomagali pri izvajanju in optimizaciji njihovih rešitev za varnostno kopiranje.
 • Strokovno znanje: Naša ekipa izkušenih IT-strokovnjakov in svetovalcev ima poglobljeno znanje na področju varnostnega kopiranja, zaščite podatkov in obnovitve po nesreči. Tesno sodelujejo z vami, da bi našli in izvedli najboljšo rešitev za vaše podjetje.
 • Rešitve po meri: Razumemo, da ima vsako podjetje drugačne zahteve in cilje. Zato vam ponujamo prilagojene rešitve za varnostno kopiranje, ki so prilagojene vašim posebnim potrebam.
 • Osredotočenost na stranke: V podjetju mprofi AG je stranka v središču vsega, kar počnemo. Zavezani smo, da vam zagotovimo najboljše možne storitve in tesno sodelujemo z vami, da zagotovimo uspešno izvajanje in upravljanje vaše rešitve varnostnega kopiranja.

mprofi AG je vaš zanesljiv partner za varnostno kopiranje dragocenih podatkov vašega podjetja. Naše celovite rešitve in storitve varnostnega kopiranja vam zagotavljajo varnost, ki jo potrebujete za uspešno in varno vodenje podjetja v digitalno prihodnost.