Please enter a search term:

Rešitve in storitve VMWare

Digitalna preobrazba je v zadnjih letih dobila velik zagon in je postala odločilen dejavnik za uspeh podjetij. Podjetja B2B se soočajo z izzivom optimizacije svojih procesov in infrastrukture, da bi ostala konkurenčna v tej digitalni dobi. mprofi AG je vodilno svetovalno in storitveno podjetje, ki je specializirano za podporo podjetjem pri njihovi digitalni preobrazbi ter jim ponuja prilagojene rešitve in storitve v oblaku. Ena od naših ključnih kompetenc je implementacija VMWare, enega od vodilnih ponudnikov infrastrukture in upravljanja v oblaku.

V nadaljevanju predstavljamo pregled naše programske opreme in storitev VMWare ter rešitev, posebej prilagojenih potrebam podjetij B2B.


 • Načrtovanje in oblikovanje infrastrukture VMWare : Učinkovito in varno oblikovanje infrastrukture VMWare je ključnega pomena za uspešno izvajanje strategije oblaka. Naši izkušeni arhitekti VMWare vam pomagajo analizirati obstoječo infrastrukturo IT in zasnovati prilagojeno infrastrukturo VMWare, ki je prilagojena vašim individualnim zahtevam.
 • Implementacija in integracija VMWare: Naši strokovnjaki za VMWare vam pomagajo pri implementaciji infrastrukture VMWare, vključno z namestitvijo in konfiguracijo vSphere, vCentra, ESXi in drugih komponent VMWare. Poleg tega poskrbimo za nemoteno integracijo VMWare v vaše obstoječe okolje IT in poskrbimo za optimalno delovanje vseh sistemov in aplikacij.
 • Optimizacija VMWare in prilagajanje zmogljivosti : Da bi infrastrukturo VMWare kar najbolje izkoristili, je potrebna stalna optimizacija in spremljanje zmogljivosti. Naši strokovnjaki za VMWare analizirajo vaše sisteme, ugotavljajo morebitna ozka grla in ranljivosti ter optimizirajo vaše okolje VMWare za povečanje zmogljivosti in učinkovitosti.
 • Varnost in skladnost VMWare : Varnost in zaščita podatkov sta ključnega pomena za uspeh vašega podjetja. Naši strokovnjaki za varnost VMWare zagotavljajo, da vaša infrastruktura VMWare izpolnjuje najvišje varnostne standarde in je skladna z vsemi zakonskimi zahtevami. Ponujamo celovite varnostne rešitve, vključno s konfiguracijo požarnega zidu, odkrivanjem in preprečevanjem vdorov ter rednimi varnostnimi pregledi in revizijami.

 • Upravljane storitve VMWare: V okviru naših upravljanih storitev VMWare prevzamemo odgovornost za delovanje, vzdrževanje in stalno optimizacijo vaše infrastrukture VMWare. Ponujamo široko paleto storitev, vključno z:
  • Proaktivno spremljanje in upravljanje incidentov: vaše okolje VMWare spremljamo 24 ur na dan, odkrivamo morebitne težave in jih odpravljamo, preden povzročijo izpad ali poslabšanje zmogljivosti.
  • Upravljanje popravkov in posodobitev: poskrbimo, da je vaša programska oprema VMWare vedno posodobljena, ter zagotovimo namestitev varnostnih popravkov in posodobitev za zaščito vašega okolja pred grožnjami.
  • Varnostno kopiranje in obnovitev po nesreči: Izvajamo zanesljive strategije varnostnega kopiranja in načrte za obnovitev po nesreči, da zaščitimo vaše ključne poslovne podatke in aplikacije ter zagotovimo hitro obnovitev v primeru nesreče.
 • Migracija v oblak VMWare : Naši strokovnjaki za VMWare vam pomagajo pri načrtovanju in izvedbi uspešne migracije v oblak. Pomagamo vam razviti optimalno strategijo oblaka za vaše podjetje in opravimo celovito analizo vaše obstoječe infrastrukture IT, da ugotovimo morebitna tveganja in izzive. Nato pripravimo podroben načrt migracije, ki zagotavlja nemoten prehod v oblak.
 • Usposabljanjein izobraževanje VMWare: Uspeh implementacije VMWare je v veliki meri odvisen od usposobljenosti vašega osebja. Ponujamo vam prilagojeno usposabljanje in izobraževanje za VMWare, da bi vašo ekipo seznanili s hitrostjo in zagotovili, da lahko učinkovito uporablja programsko opremo VMWare. Naše usposabljanje zajema teoretične in praktične vidike, izvajajo pa ga izkušeni inštruktorji VMWare.
 • Svetovanje in strateško svetovanje za VMWare : Naše svetovalne storitve za VMWare vključujejo strateško svetovanje in podporo pri razvoju vaše strategije oblaka, izbiri optimalnih rešitev VMWare in ugotavljanju morebitnih izboljšav. Pomagamo vam doseči poslovne cilje, tako da vam pokažemo, kako najbolje uporabiti tehnologijo VMWare za optimizacijo vaše infrastrukture IT in povečanje operativne učinkovitosti.

mprofi AG je vaš kompetentni partner za rešitve in storitve VMWare. Podpiramo podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi ter ponujamo prilagojeno programsko opremo, storitve in rešitve VMWare, prilagojene posebnim potrebam vašega podjetja.

S svojim strokovnim znanjem in izkušnjami na področju implementacije VMWare vam pomagamo optimizirati infrastrukturo IT, povečati učinkovitost poslovanja in zagotoviti konkurenčnost v digitalni dobi.