Please enter a search term:

Dealfront - Echobot - Leadfeeder

mprofi AG ponuja Dealfront in Echobot, zmogljiva orodja za izboljšanje strategij spletnega trženja in prodaje B2B. Odkrijte, kako lahko ta orodja spremenijo vaše poslovanje in povečajo vaše poslovne rezultate.

Kot vodilna digitalna agencija mprofi AG s ponosom predstavljamo svoje strokovno znanje, storitve in izdelke za digitalno preobrazbo. Osredotočamo se na izvajanje in podporo spletnih kampanj SEO za "Dealfront in Echobot", dva revolucionarna izdelka na področju spletnega trženja.

Dealfront je rezultat združitve dveh nagrajenih podjetij: Echobot, nemške platforme za obveščanje o prodaji, in podjetja Leadfeeder, finskega ponudnika obveščanja o spletnih obiskovalcih. Echobot in Leadfeeder ponujata široko paleto funkcij, vključno z vmesniki API, nadzornimi ploščami dejavnosti, obvestili in drugimi.

Kaj je Dealfront?

Dealfront, platforma za trženje za Evropo, zagotavlja prodajnim in trženjskim ekipam podatke, orodja in vpoglede za osvojitev katerega koli evropskega trga. Podjetjem omogoča, da prepoznajo svoje idealne stranke in pospešijo svoje prodajne procese. Platforma se osredotoča na potencialne stranke z visoko nakupno namero in z različnimi sprožilnimi dogodki identificira podjetja, ki potrebujejo rešitve podjetja.


  • Dealfront vam omogoča, da prepoznate svoje sanjske stranke in pospešite postopek prodaje. Z njim se lahko osredotočite na potencialne kupce z visoko namero za nakup in prepoznate podjetja, ki potrebujejo vaše rešitve.Poleg tega Dealfront spreminja spletni promet v potencialne kupce B2B in vam pomaga doseči ciljne skupine z natančnimi oglasi B2B. Ponuja edinstvene priložnosti za vstop na trg in spodbuja stalno optimizacijo vaših prodajnih procesov.
  • Dealfront obljublja, da bo prodajni proces spremenil v nenehno izpopolnjevanje cikla, odkrivanje novih prodajnih priložnosti, kvalifikacijo potencialnih kupcev, njihovo pretvorbo v stranke in optimizacijo celotne prodajne poti. Platforma je bila razvita v Evropi, podatke pa črpa iz nacionalnih trgovinskih registrov. Njena umetna inteligenca razume več jezikov, njeni iskalniki pa najdejo podatke in vpoglede, ki jih drugi ponudniki ne pokrivajo.
  • Dealfront omogoča dostop do bogatih podatkov, vključno z obsežno zbirko evropskih podjetij, stikov in sprožilnih dogodkov. Platforma temelji na treh podatkovnih stebrih: podatkovnih bazah podjetij v EU, večjezičnem spletnem pregledovanju in sprožilnih dogodkih. Poleg tega je bila razvita ob upoštevanju strogih evropskih standardov za varstvo podatkov in zbira samo javne podatke.
  • Dealfront temelji na treh podatkovnih stebrih: podatkovnih bazah podjetij v EU, večjezičnem spletnem pregledovanju in sprožilnih dogodkih, da bi zagotovil poglobljeno razumevanje in vpogled. Rodil se je v Evropi in uporablja podatke iz nacionalnih trgovinskih registrov, umetno inteligenco, ki razume več jezikov, ter brskalnike, ki najdejo podatke in vpoglede, ki jih drugi ponudniki ne pokrivajo.

Naše storitve vključujejo celovito izvajanje in podporo za te inovativne platforme. Ponosni smo na to, da lahko svoje stranke vodimo skozi vsak korak njihove digitalne preobrazbe in zagotovimo, da izkoristijo celoten potencial Dealfronta in Echobota.