Please enter a search term:

 • Googlovo delovno okolje

  Uspešna digitalna preobrazba podjetij B2B z Google Workspace - strokovno svetovanje in prilagojene rešitve.

  Strokovnjaki in rešitve tukaj:

Googlovo delovno okolje

V današnjem poslovnem svetu je digitalna preobrazba nujna za ohranjanje konkurenčnosti. Sposobnost nemotenega sodelovanja in izmenjave informacij je ključnega pomena za uspeh podjetja. Google Workspace je zmogljiva rešitev v oblaku, ki podjetjem B2B pomaga pri njihovi digitalni preobrazbi. Naša digitalna agencija ponuja prilagojeno svetovanje in ponudbo storitev za uvedbo rešitve Google Workspace, s katero boste povečali produktivnost in učinkovitost svojega podjetja. Na tej pristajalni strani boste dobili prvi pregled Google Workspace in kako vam lahko naše strokovno znanje pomaga pri uspešni uporabi te platforme.


 • Svetovanje in razvoj strategij

Tesno sodelujemo z vašo organizacijo, da ugotovimo vaše posebne zahteve in razvijemo prilagojeno strategijo za uvedbo Googlovega delovnega prostora. Pri tem upoštevamo tako vaše poslovne cilje kot tudi individualne potrebe vaših zaposlenih.

 • Izvajanje in integracija

Naši izkušeni strokovnjaki vam pomagajo pri uvajanju Google Workspace v vašem podjetju. Zagotovimo, da so vsi ustrezni sistemi in aplikacije nemoteno vključeni v rešitev v oblaku in vam tako zagotovijo največje možne koristi.

 • Usposabljanje in podpora

Vašim zaposlenim nudimo celovito usposabljanje, da lahko kar najbolje izkoristijo vse funkcije Google Workspace. Poleg tega smo na voljo za podporo in odgovore na vprašanja tudi po implementaciji.

 • Zasebnost in varnost

Pri izvajanju storitve Google Workspace dajemo poseben poudarek varovanju vaših podatkov in upoštevanju veljavnih zakonov o varstvu podatkov. Naši strokovnjaki vam svetujejo glede varnostnih ukrepov in zagotavljajo, da vaše podjetje izpolnjuje vse zakonske zahteve.


 • Sodelovanje:

Google Workspace vaši ekipi omogoča delo z dokumenti, preglednicami in predstavitvami v realnem času. Hkrati lahko med seboj komunicirate prek integrirane komunikacijske platforme Google Chat in Google Meet.

 • Učinkovitost

Rešitev v oblaku vašim zaposlenim omogoča, da do svojih datotek dostopajo od koder koli in hkrati uporabljajo najnovejše različice vseh dokumentov. S tem je delo učinkovitejše in bolj prilagodljivo, tako v pisarni kot v domači pisarni.

 • Skalabilnost

Google Workspace raste skupaj z vašim podjetjem. Kadar koli lahko dodate ali odstranite nove uporabnike in prilagodite zmogljivost rešitve v oblaku svojim trenutnim potrebam.

 • Varnost

Google Workspace ponuja napredne varnostne funkcije, kot so dvostopenjsko preverjanje pristnosti, šifriranje in celovit nadzor dostopa. Tako so vaši podatki vedno zaščiteni.

 • Integracija

Google Workspace se zlahka integrira v vašo obstoječo infrastrukturo IT