Please enter a search term:

 • Nextcloud

  Uspešna digitalna preobrazba z Nextcloudom: varna, učinkovita in popolnoma prilagojena vašemu podjetju B2B.

  Tja!

Nextcloud: Vaš partner za učinkovito in varno digitalno preobrazbo

V današnjem digitaliziranem svetu je bolj kot kdaj koli prej pomembno, da lahko podjetja delajo učinkovito in varno. To vključuje uporabo tehnologij v oblaku, ki omogočajo centralno in varno shranjevanje ter upravljanje podatkov in aplikacij. Nextcloud je ena takih rešitev, ki je bila razvita posebej za podjetja B2B. Naša digitalna agencija je vaš zanesljiv partner pri uvajanju in optimizaciji rešitev Nextcloud, ki bodo podprle vašo digitalno preobrazbo in zagotovile prihodnost vašega podjetja.

Kaj je Nextcloud?

Nextcloud je odprtokodna platforma v oblaku, ki podjetjem zagotavlja varno in prilagodljivo rešitev za shranjevanje, upravljanje in sodelovanje s podatki in dokumenti. V nasprotju z drugimi platformami v oblaku pri Nextcloudu ohranite popoln nadzor nad svojimi podatki in se lahko odločite, kje bodo shranjeni. Platforma Nextcloud je modularna in razširljiva ter se lahko prilagodi posebnim potrebam vašega podjetja.


Naša digitalna agencija ima bogate izkušnje in strokovno znanje pri uvajanju rešitev Nextcloud za podjetja B2B. Naša ekipa strokovnjakov vas podpira na naslednjih področjih:

 • Svetovanje

Analiziramo vaše posebne zahteve in razvijemo prilagojeno strategijo Nextcloud za vaše podjetje.

 • Izvajanje

Poskrbimo za tehnično izvedbo rešitve Nextcloud, od namestitve do vključitve v vašo obstoječo infrastrukturo IT.

 • Usposabljanje

Vaše zaposlene usposobimo za uporabo rešitve Nextcloud, da zagotovimo optimalno uporabo in hitro seznanitev.

 • Podpora

Tudi po uvedbi smo vam na voljo z nasveti in podporo pri tehničnih vprašanjih in težavah.


Naša digitalna agencija ponuja celovit nabor storitev Nextcloud, ki najbolje podpirajo vaše poslovanje:

 • Gostovanje Nextcloud

Ponujamo varno in zanesljivo gostovanje za vaš primerek Nextclouda, bodisi v našem podatkovnem centru bodisi pri ponudniku storitev v oblaku po vaši izbiri.

 • Prilagoditev storitve Nextcloud

Za vašo platformo Nextcloud razvijemo posamezne razširitve in prilagoditve, ki bodo popolnoma ustrezale vašim potrebam in procesom.

 • Migracija na platformo Nextcloud

Podpiramo vas pri prehodu z vaše trenutne rešitve v oblaku ali lokalnega okolja na Nextcloud, vključno z migracijo podatkov in integracijo sistema.

 • Varnost Nextcloud

Zagotavljamo najvišje varnostne standarde za shranjevanje in obdelavo vaših podatkov ter zagotavljamo redne varnostne posodobitve in preglede.


Nextcloud ponuja številne prednosti podjetjem B2B, ki iščejo varno in učinkovito rešitev v oblaku:

 • Varnost in zaščita podatkov

Nextcloud vam omogoča, da ohranite nadzor nad svojimi podatki, in ponuja celovite varnostne funkcije, kot so šifriranje, dvostopenjsko preverjanje pristnosti in redne varnostne posodobitve.

 • Prilagodljivost in razširljivost

Oblak Nextcloud je modularen in ga je mogoče zlahka prilagoditi rastočim potrebam vašega podjetja.

 • Sodelovanje in produktivnost

Z Nextcloudom lahko vaši zaposleni nemoteno sodelujejo ne glede na to, kje so, kar povečuje produktivnost in učinkovitost.

 • Skladnost z zahtevami za zaščito podatkov

Nextcloud podpira skladnost s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in drugimi predpisi o varstvu podatkov, s čimer zagotavlja, da so vaši podatki shranjeni in obdelani na zakonsko skladen način.

 • Stroškovna učinkovitost

Z uporabo odprtokodne tehnologije Nextcloud omogoča stroškovno učinkovito rešitev v oblaku brez skritih pristojbin ali dragih licenc.


Smo izkušena digitalna agencija, specializirana za pomoč podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Naše strokovno znanje na področju rešitev Nextcloud vam ponuja naslednje prednosti:

 • Obsežno znanje in izkušnje

Razumemo izzive in zahteve podjetij B2B ter imamo bogate izkušnje z izvajanjem in optimizacijo rešitev Nextcloud.

 • Individualno svetovanje

Vzamemo si čas, da razumemo vaše posebne potrebe in razvijemo prilagojeno strategijo Nextcloud, ki popolnoma ustreza vašemu podjetju.

 • Zanesljiva podpora

Naši strokovnjaki so vedno na voljo za razjasnitev tehničnih vprašanj ali reševanje težav, tako da se lahko v celoti posvetite svojemu osnovnemu poslovanju.

 • Dolgoročno partnerstvo

Spremljamo vas na vaši poti do digitalne preobrazbe in vam nudimo podporo tudi po uvedbi sistema Nextcloud, da zagotovimo, da je vaša rešitev vedno posodobljena in deluje optimalno.

V vse bolj digitaliziranem svetu je Nextcloud idealna rešitev za podjetja B2B, ki iščejo varno, prilagodljivo in razširljivo platformo v oblaku. Naša digitalna agencija vas kot kompetenten partner podpira pri uvajanju in optimizaciji rešitev Nextcloud ter vas spremlja pri vaši digitalni preobrazbi. S svojim strokovnim znanjem in celovitimi storitvami vam nudimo nemoten prehod v oblak in vam pomagamo izkoristiti celoten potencial storitve Nextcloud.