Please enter a search term:

 • Office 365

  Vaš partner za rešitve B2B Office 365: Digitalna preobrazba, sodelovanje in učinkovitost so enostavni.

  Tja!

Office 365 - zanesljiva in učinkovita rešitev v oblaku za podjetja B2B

V vse bolj digitaliziranem poslovnem svetu je izbira pravih tehnologij in orodij ključnega pomena za uspeh vašega podjetja. Office 365 je celovita in prilagodljiva rešitev v oblaku, ki je posebej prilagojena potrebam podjetij B2B. Naša digitalna agencija vas podpira pri nemoteni integraciji Office 365 v vaše obstoječe procese in zagotavlja, da lahko v celoti izkoristite prednosti te zmogljive platforme. V tem podrobnem opisu vam predstavljamo pregled Office 365 in naše prilagojene storitve za izvajanje te rešitve.


Rocket Chat je zmogljiva odprtokodna platforma za skupinsko komunikacijo in sodelovanje, ki je varna, prilagodljiva in prilagodljiva. S širokim naborom funkcij, vključno s takojšnjim sporočanjem, video in avdio konferencami, deljenjem datotek in upravljanjem projektov, Rocket Chat podjetjem B2B zagotavlja centralizirano rešitev za učinkovito povezovanje ekip in spodbujanje sodelovanja.Office 365 je Microsoftov paket za produktivnost v oblaku, ki vam omogoča dostop do številnih aplikacij in storitev, vključno s programi Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive in drugimi. Vašemu podjetju omogoča enostavno delo v oblaku, pri čemer lahko do svojih datotek in aplikacij dostopate kadar koli in kjer koli.

Za podjetja B2B je Office 365 še posebej dragocen, ker:

 • Zagotavlja razširljivost, ki raste skupaj z vašim podjetjem
 • Zagotavlja funkcije varnosti in zasebnosti na ravni podjetja
 • Spodbuja sodelovanje in komunikacijo med ekipami
 • Povečuje učinkovitost in produktivnost z avtomatizacijo in integracijo procesov
 • Omogoča izdelavo rešitev po meri s prilagajanjem in razširitvijo platforme

Naša digitalna agencija ima bogate izkušnje in strokovno znanje pri izvajanju rešitev Office 365 za podjetja B2B. Ponujamo prilagojene storitve, ki so prilagojene vašim individualnim zahtevam in ciljem, vključno z:

 • Svetovanje in razvoj strategije

Pomagamo vam opredeliti vaše poslovne cilje in razviti prilagojeno strategijo za uvedbo Office 365.

 • Migracija in integracija

Pomagamo vam pri nemoteni migraciji obstoječih podatkov in aplikacij v Office 365 ter pri njihovi integraciji v poslovne procese.

 • Usposabljanje in podpora

Zagotavljamo usposabljanje in stalno podporo za vaše zaposlene, da lahko učinkovito uporabljajo orodja Office 365.

 • Varnost in skladnost

Zagotovimo, da je vaša implementacija Office 365 skladna z vsemi veljavnimi varnostnimi predpisi in predpisi o varstvu podatkov.

 • Prilagajanje in izboljšave

Pomagamo vam razviti prilagojene rešitve in razširitve za Office 365, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam.


Sodelovanje z našo digitalno agencijo vam prinaša številne prednosti, med drugim:

 • Znanje in izkušnje v panogi

Imamo obsežno znanje in izkušnje v različnih panogah in vam lahko pomagamo najbolje prilagoditi Office 365 vašim posebnim poslovnim potrebam.

 • Strokovna ekipa

Naša ekipa izkušenih svetovalcev, strokovnjakov za IT in vodij projektov bo tesno sodelovala z vami, da bi zagotovila uspešno uvedbo Office 365 v vašem podjetju.

 • Osredotočenost na stranke

Velik poudarek dajemo prilagajanju naših storitev individualnim potrebam in ciljem vsake stranke, da bi dosegli najboljše možne rezultate.

 • Preverjene metode in orodja

Zanašamo se na preizkušene metodologije in najsodobnejše tehnologije, da zagotovimo, da bo vaša uvedba Office 365 potekala nemoteno in učinkovito.

 • Dolgoročno partnerstvo

Vidimo se kot vaš dolgoročni partner, ki vam zagotavlja stalno podporo, da bo vaša rešitev Office 365 ostala posodobljena in ustrezala vašim spreminjajočim se potrebam.


Naša digitalna agencija je številnim podjetjem B2B že pomagala uspešno implementirati Office 365. Tukaj je nekaj primerov naših uspešnih projektov:

 • Primer 1

Srednje veliko proizvodno podjetje je imelo koristi od izboljšanega sodelovanja in učinkovitosti, ki ju ponuja Office 365, in je lahko okrepilo svoj tržni položaj.

 • Študija primera 2

Storitveno podjetje je zaradi integracije Office 365 občutno zmanjšalo število ročnih postopkov in povečalo produktivnost zaposlenih.

 • Študija primera 3

IT-podjetje je uporabilo razširljivost paketa Office 365 za razvoj prilagojenih rešitev, ki so povečale zvestobo strank in prihodke.

Kako stopiti v stik z našo digitalno agencijo

Če želite izvedeti več o naših storitvah Office 365 in izvedeti, kako vam lahko pomagamo pri digitalni preobrazbi vašega podjetja, se obrnite na nas. Naši strokovnjaki so vam na voljo za neobvezujoče posvetovanje in z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Office 365 je zmogljiva in prilagodljiva rešitev v oblaku, ki je posebej prilagojena potrebam podjetij B2B. Naša digitalna agencija vas podpira pri nemoteni integraciji Office 365 v vaše obstoječe procese in zagotavlja, da lahko izkoristite vse prednosti te platforme. S sodelovanjem z nami boste izkoristili naše celovito strokovno znanje, storitve, usmerjene k strankam, in dolgoročno partnerstvo, da bo vaša digitalna preobrazba uspešna.