Please enter a search term:

  • Raketni klepet

    Uspešna komunikacija B2B z Rocket Chatom: varna, prilagodljiva in skladna z varstvom podatkov. Odkrijte naše prilagojene rešitve.

    Tja!

Z Rocket Chatom zagotovite komunikacijo v skupini, ki je skladna z zaščito podatkov:

V digitalni dobi sta učinkovita komunikacija in sodelovanje bistvena za uspeh podjetij B2B. V zvezi s tem je izbira prave platforme ključnega pomena za zagotavljanje zasebnosti in skladnosti podatkov ter hkrati za spodbujanje produktivnosti zaposlenih. mprofi AG je vodilno podjetje za svetovanje in storitve, ki podpira podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Ponujamo prilagojene rešitve in storitve, ki izpolnjujejo vaše potrebe po komunikaciji in sodelovanju. V tem članku predstavljamo naše kompetence in storitve na področju timske komunikacije in sodelovanja v skladu z zasebnostjo z uporabo storitve Rocket Chat.


Rocket Chat je zmogljiva odprtokodna platforma za skupinsko komunikacijo in sodelovanje, ki je varna, prilagodljiva in prilagodljiva. S širokim naborom funkcij, vključno s takojšnjim sporočanjem, video in avdio konferencami, deljenjem datotek in upravljanjem projektov, Rocket Chat organizacijam B2B zagotavlja centralizirano rešitev za učinkovito povezovanje ekip in spodbujanje sodelovanja.

  • Komunikacija v skladu z zasebnostjo

mprofi Družba AG pripisuje velik pomen varstvu podatkov in skladnosti. Podjetjem pomagamo pri zagotavljanju skladnosti njihovih platform za skupinsko komunikacijo z varstvom podatkov tako, da jim pomagamo pri izpolnjevanju ustreznih zakonov in predpisov. To vključuje upoštevanje Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) in drugih predpisov, specifičnih za posamezno panogo.

  • Prilagodljive in razširljive rešitve

Kot digitalna agencija smo specializirani za razvoj prilagojenih rešitev Rocket Chat, ki izpolnjujejo individualne zahteve vsakega podjetja B2B. Zagotavljamo, da je platforma optimalno prilagojena potrebam vašega podjetja, od integracije z obstoječimi sistemi do implementacije dodatnih funkcij. Naše skalabilne rešitve rastejo skupaj z vašim podjetjem in vas ohranjajo na tehnološkem vrhu.

  • Celovito svetovanje in podpora

naša ekipa strokovnjakov vam lahko zagotovi celovito svetovanje in podporo pri uvajanju storitve Rocket Chat v vaše podjetje. Od analize vaše trenutne komunikacijske infrastrukture do načrtovanja in izvajanja storitve Rocket Chat vas bomo korak za korakom vodili skozi celoten postopek. Zagotavljamo tudi stalno podporo in vzdrževanje, da bo vaša platforma vedno nemoteno delovala in ostala posodobljena.


Da bi zagotovili uspešno uvedbo storitve Rocket Chat, vam ponujamo ciljno usmerjeno usposabljanje in delavnice za vaše osebje. Naša ponudba usposabljanja zajema tako tehnične vidike kot najboljše prakse za učinkovito komunikacijo in sodelovanje. Z udeležbo na naših usposabljanjih bodo vaši zaposleni pridobili potrebno znanje in veščine za učinkovito in varno uporabo storitve Rocket Chat pri vsakdanjem delu.


Varnost je pri uvajanju storitve Rocket Chat v vašo organizacijo najpomembnejša. Naši strokovnjaki analizirajo vašo obstoječo infrastrukturo IT in razvijejo rešitve za zmanjšanje morebitnih varnostnih tveganj. Pomagamo vam pri izvajanju varnostnih ukrepov, kot so šifriranje, preverjanje pristnosti uporabnikov in nadzor dostopa, da zagotovimo zaščito vaših podatkov in komunikacije.


Da bi povečali učinkovitost in produktivnost vaših ekip, Rocket Chat brez težav vključimo v vaše obstoječe sisteme in aplikacije. To omogoča centralizirano in dosledno komunikacijo med različnimi oddelki in projekti. Naši strokovnjaki so izkušeni pri integraciji Rocket Chata z običajnimi aplikacijami, kot so sistemi CRM, orodja za vodenje projektov in koledarske rešitve.


RocketChat zagotavlja stalno spremljanje in analizo vaše implementacije Rocket Chat, da bi zagotovil delovanje in razpoložljivost platforme. Morebitne težave odkrijemo in odpravimo, še preden vplivajo na vašo komunikacijo in sodelovanje. Naša izčrpna poročila in analitika zagotavljajo dragocen vpogled v uporabo platforme in vam pomagajo prepoznati področja za optimizacijo.

Dolgoročno partnerstvo

Naš cilj je vzpostaviti dolgoročno partnerstvo s strankami in jim pomagati pri nenehnem izboljševanju njihovih rešitev za komunikacijo in sodelovanje. Z rednimi posodobitvami in izboljšavami zagotavljamo, da je vaša implementacija storitve Rocket Chat vedno najsodobnejša in ustreza rastočim potrebam vašega podjetja.

S mprofi AG kot partnerjem pri digitalni preobrazbi imate koristi od našega strokovnega znanja in izkušenj na področju skupinske komunikacije in sodelovanja v skladu z varstvom podatkov. Naše prilagojene rešitve Rocket Chat, celovito svetovanje in pomoč ter stalna podpora vam omogočajo, da povečate produktivnost in učinkovitost svojih ekip ter hkrati izpolnite zahteve glede varstva podatkov in skladnosti.