Please enter a search term:

 • Agencija Pimcore

  Povečajte svojo konkurenčnost s PIMCore - strokovnjaki za centralno upravljanje podatkov in uspešne strategije e-poslovanja.

  Uporabite strokovno znanje zdaj!

PIMcore: Vaš partner za uspešno digitalno preobrazbo


V današnjem digitalnem svetu je za podjetja ključnega pomena, da se hitro odzivajo na spremembe na trgu in nenehno optimizirajo svoje poslovne procese. Pri tem imajo ključno vlogo učinkovite in razširljive rešitve za upravljanje podatkov. Naša digitalna agencija je specializirana za podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi ter ponuja celovito svetovanje in storitve za uvedbo in uporabo sistema PIMCore. S to rešitvijo lahko centralno upravljate podatke o izdelkih in jih optimalno pripravite za različne kanale, kot so spletne trgovine, katalogi ali mobilne aplikacije.

V tem članku vam želimo predstaviti začetni pregled sistema PIMCore in naših storitev na področju upravljanja informacij o izdelkih (PIM) in e-trgovine.


PIMCore je odprtokodna platforma za upravljanje informacij o izdelkih (PIM) in upravljanje digitalnih sredstev (DAM), ki podjetjem omogoča centralno upravljanje, optimizacijo in predvajanje podatkov o izdelkih na različnih kanalih. S programom PIMCore lahko v eni sami aplikaciji zajamete, vzdržujete in strukturirate vse pomembne informacije o svojih izdelkih, kot so opisi, tehnični podatki, slike in videoposnetki. Platforma podpira različne formate datotek in jezike ter ponuja zmogljive funkcije za obogatitev in potrditev podatkov.


Kot digitalna agencija in svetovalno podjetje imamo bogate izkušnje in strokovno znanje pri izvajanju in prilagajanju rešitev PIMCore za podjetja B2B. Naši strokovnjaki vas podpirajo v vseh fazah digitalne preobrazbe - od analize vaših zahtev in oblikovanja strategije PIM do implementacije in usposabljanja vaših zaposlenih. Pri tem vam koristijo naše poglobljeno razumevanje izzivov in priložnosti digitalne preobrazbe ter naše izkušnje pri delu s podjetji iz različnih panog.


Ponujamo široko paleto storitev za optimalno podporo vašemu podjetju pri uvajanju PIMCore:

 • Analiza potreb

Skupaj z vami analiziramo vaš trenutni proces upravljanja podatkov, ugotovimo možnosti za izboljšave in razvijemo rešitev PIMCore, prilagojeno vašim zahtevam.

 • Integracija sistema

Sistem PIMCore brez težav vključimo v vaše obstoječe informacijsko okolje in zagotovimo, da so upoštevani vsi ustrezni viri podatkov in vmesniki.

 • Migracija podatkov

Podpiramo vas pri prenosu obstoječih podatkov o izdelkih v sistem PIMCore in zagotavljamo nemoteno migracijo.

 • Prilagoditev in razširitev

Sistem PIMCore prilagodimo vašim individualnim potrebam ter po potrebi razvijemo prilagojene razširitve in funkcije.

 • Usposabljanje in podpora

Vaše osebje usposobimo za uporabo sistema PIMCore, po uvedbi pa vam svetujemo in nudimo podporo, da zagotovimo nemoteno delovanje in stalno optimizacijo upravljanja podatkov.


Poleg modula PIM ponuja PIMCore tudi celovite rešitve za e-poslovanje, ki vam omogočajo spletno rast podjetja in učinkovito distribucijo izdelkov prek digitalnih kanalov. Naši strokovnjaki vam pomagajo pri razvoju in izvajanju uspešne strategije elektronskega poslovanja na podlagi vaših individualnih ciljev in zahtev. To med drugim vključuje:

 • Razvoj trgovine

Zasnovali in razvili bomo vašo spletno trgovino na podlagi PIMCore ter zagotovili, da bo optimalno usklajena z vašo ciljno skupino in prodajno strategijo.

 • Integracija ponudnikov plačilnih in dostavnih storitev

V vašo trgovino vključimo vse potrebne ponudnike plačilnih in dostavnih storitev ter poskrbimo za nemoten potek postopkov naročanja.

 • Večkanalna prodaja

Pomagamo vam pri povezovanju vaše spletne trgovine z drugimi prodajnimi kanali, kot so tržnice, družbeni mediji ali stacionarne trgovine, da bi povečali svoj doseg in prodajo.

 • Spletno trženje

Razvijamo učinkovite strategije spletnega trženja, da bo vaša trgovina znana vaši ciljni skupini ter da boste povečali število obiskovalcev in stopnjo konverzije.


Uvedba PIMCore ponuja številne prednosti za vaše podjetje:

 • Učinkovito upravljanje podatkov

PIMCore vam omogoča centralno upravljanje in optimizacijo podatkov o izdelkih, kar vodi k znatnemu izboljšanju kakovosti podatkov ter zmanjšanju števila napak in neskladnosti.

 • Skalabilnost in prilagodljivost

PIMCore je izjemno prilagodljiva in razširljiva rešitev, ki raste skupaj s potrebami vašega podjetja in se zlahka prilagaja spreminjajočim se razmeram na trgu.

 • Hitra uvedba na trg

S centralnim upravljanjem in zagotavljanjem podatkov o izdelkih lahko hitreje uvedete nove izdelke in ponudbe na trg ter povečate svojo konkurenčnost.

S sodelovanjem z našo digitalno agencijo boste imeli koristi tudi od:

 • Obsežno strokovno znanje in izkušnje

Imamo dolgoletne izkušnje z uvajanjem in optimizacijo rešitev PIMCore za podjetja B2B ter poznamo izzive in dejavnike uspeha digitalne preobrazbe.

 • Individualne rešitve

Razvijamo prilagojene rešitve PIMCore, ki so natančno prilagojene vašim zahtevam in ciljem, ter vas spremljamo od zasnove do izvedbe.

 • Vsestranska podpora

Z nasveti in podporo vam ves čas stojimo ob strani ter zagotavljamo nemoteno delovanje in stalno optimizacijo vaše namestitve PIMCore.

PIMCore je zmogljiva in prilagodljiva rešitev za centralno upravljanje podatkov o izdelkih in izvajanje uspešnih strategij e-trgovine. Naša digitalna agencija je specializirana za podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi ter ponuja celovito svetovanje in storitve za uvedbo in uporabo sistema PIMCore. S svojim strokovnim znanjem in širokim naborom storitev smo vaš idealen partner za uspešno digitalno preobrazbo.

Preberite več o naših kompetencah, storitvah in zgodbah o uspehu na področju PIMCore ter dovolite našim strokovnjakom, da vas podprejo pri izvajanju vaše individualne strategije PIM in e-poslovanja. Za več informacij obiščite našo pristajalno stran in nas kontaktirajte za neobvezujoče svetovanje.

Skupaj bomo oblikovali digitalno preobrazbo v vašem podjetju in zagotovili vašo konkurenčnost v vse bolj omrežnem in dinamičnem svetu.