Please enter a search term:

 • Shopify

  Na novo opredeljeno e-trgovanje B2B: Shopify za uspešno spletno poslovanje in trajnostno rast.

  Tja!

Shopify za podjetja B2B - vaš partner za digitalno preobrazbo

Digitalna preobrazba je postala bistvenega pomena za podjetja B2B, da ostanejo konkurenčna in izpolnjujejo zahteve sodobnega trga. Naša digitalna agencija podpira vaše podjetje pri implementaciji Shopifyja, zmogljive rešitve za e-trgovino. Naši strokovnjaki vas bodo vodili na poti do uspešne digitalne prisotnosti in zagotovili nemoteno nakupovalno izkušnjo za vaše stranke.


Shopify je ena vodilnih platform za e-trgovino na trgu, ki jo odlikujejo prijaznost do uporabnika, prilagodljivost in razširljivost. Podjetjem B2B Shopify ponuja številne prednosti:

 • Enostavnost uporabe

Shopify je znan po svojem intuitivnem uporabniškem vmesniku, ki podjetjem vseh velikosti olajša začetek e-trgovine. Sistem za upravljanje vsebine omogoča enostavno upravljanje izdelkov, naročil in strank.

 • Možnost prilagajanja

S številnimi temami in vtičniki lahko prilagodite in razširite svojo trgovino Shopify. Zahvaljujoč vmesniku Shopify API je mogoče razviti tudi prilagojene rešitve za vaše posebne zahteve.

 • Varnost in zanesljivost

Shopify ponuja varno in zanesljivo infrastrukturo za vašo spletno trgovino. Z vgrajenim protokolom SSL in rednimi varnostnimi posodobitvami ste lahko prepričani, da so podatki vaših strank zaščiteni.

 • Integracija funkcij B2B

Shopify omogoča integracijo posebnih funkcij B2B, kot so prilagojene cene, količinski popusti, nakup na račun in nadzor dostopa trgovca.


Kot izkušena digitalna agencija vam ponujamo celovite storitve za uvedbo storitve Shopify v vašem podjetju:

 • Svetovanje in strategijo

Naši strokovnjaki analizirajo vaše poslovne cilje in skupaj z vami razvijejo prilagojeno strategijo e-trgovine za vaše podjetje B2B.

 • Spletno oblikovanje in razvoj

Oblikujemo in razvijemo privlačno in uporabniku prijazno trgovino Shopify, ki na najboljši možni način predstavi vašo blagovno znamko in izdelke. Pozornost posvečamo odzivnemu oblikovanju, da vašim strankam zagotovimo prvovrstno nakupovalno izkušnjo na vseh napravah.

 • Integracija in migracija

Pomagamo vam pri integraciji obstoječih sistemov, kot so ERP, CRM ali upravljanje blaga, ter pri migraciji podatkov iz drugih platform za e-trgovino.

 • Razvoj aplikacij

Naši razvijalci ustvarjajo aplikacije Shopify po meri, ki ustrezajo posebnim potrebam vašega podjetja B2B, kot so portali za stranke po meri, prodajni procesi B2B ali avtomatizirana obdelava naročil.

 • Trženje in SEO

Naši strokovnjaki za trženje razvijajo učinkovite strategije spletnega trženja za povečanje vaše prepoznavnosti v iskalnikih in ustvarjanje kvalificiranih vodil za vaše podjetje B2B. Ponujamo optimizacijo SEO, vsebinsko trženje, trženje v družabnih omrežjih in trženje e-pošte za povečanje vaše prodaje.

 • Usposabljanje in podpora

Vaši ekipi nudimo celovito usposabljanje, da zagotovimo optimalno uporabo Shopifyja v vašem podjetju. Poleg tega smo na voljo za tehnično podporo in stalno optimizacijo vaše rešitve za e-trgovino.


Naša digitalna agencija je pri uspešnem uvajanju Shopifyja pomagala že številnim B2B podjetjem. Tukaj je nekaj primerov uspešnih projektov, ki smo jih izvedli za naše stranke:

 • Primer A

Proizvajalec industrijske opreme je z uvedbo storitve Shopify lahko znatno povečal svojo spletno prodajo. Z našo pomočjo je bila razvita prilagojena trgovina B2B, ki trgovcem omogoča enostavno in učinkovito naročanje prilagojenih izdelkov in dodatne opreme.

 • Študija primera B

Veletrgovec s pisarniškimi potrebščinami je optimiziral svoje poslovne procese z integracijo Shopifyja z obstoječim sistemom za upravljanje zalog. Brezhibna povezava omogoča avtomatizirano obdelavo naročil in boljše storitve za stranke.

 • Študija primera C

Dobavitelj tehničnih sestavnih delov je s ciljno usmerjenim spletnim trženjem in ukrepi SEO lahko razširil svoj doseg na mednarodnem trgu. Prilagojena trgovina Shopify in naše trženjske strategije so privedle do znatnega povečanja stopnje konverzije in zadovoljstva strank.

Naša digitalna agencija je vaš kompetentni partner za uspešno digitalno preobrazbo vašega podjetja B2B. S svojim obsežnim strokovnim znanjem na področju svetovanja, spletnega oblikovanja, razvoja, integracije, trženja in podpore vas spremljamo na poti do uspešne spletne trgovine.