Please enter a search term:

Spryker - Vaša inovativna rešitev e-poslovanja za podjetja B2B

V današnjem hitrem svetu digitalne trgovine je pomembno, da imajo podjetja B2B prava orodja, da ostanejo konkurenčna in svojim strankam zagotovijo najboljšo možno nakupovalno izkušnjo. Naša digitalna agencija vam lahko pomaga pri digitalni preobrazbi s podjetjem Spryker. Na tej pristajalni strani boste dobili pregled rešitev za e-trgovino Spryker in kako vam lahko naši strokovnjaki pomagajo kar najbolje izkoristiti to inovativno platformo.

Kaj je Spryker?

Spryker je zelo prilagodljiva, modularna in skalabilna platforma za e-trgovanje, zasnovana posebej za podjetja B2B. Spryker združuje najsodobnejšo tehnologijo z uporabniku prijazno arhitekturo in podjetjem omogoča, da hitro in učinkovito povečajo svojo spletno prisotnost ter navdušijo svoje stranke s prilagojenimi nakupovalnimi izkušnjami. Spryker ponuja široko paleto funkcij, vključno z upravljanjem izdelkov, upravljanjem zalog, upravljanjem vsebine, integracijo CRM in še veliko več, vse to pa je namenjeno optimizaciji vašega podjetja B2B in zagotavljanju nemotenega nakupovalnega procesa vašim strankam.


Kot izkušena digitalna agencija vam nudimo celovito podporo pri uvajanju sistema Spryker v vašem podjetju. Naši strokovnjaki imajo obsežno znanje in izkušnje na področju e-trgovine, spletnega razvoja in digitalne preobrazbe. Tukaj je nekaj storitev, ki vam jih lahko ponudimo:

 • Svetovanje in razvoj strategije: začnemo s podrobno analizo vaše trenutne digitalne prisotnosti in poslovnega modela. Na podlagi naših ugotovitev oblikujemo prilagojeno strategijo za optimalno vključitev podjetja Spryker v vaše poslovanje in doseganje vaših ciljev.
 • Izvajanje in razvoj : Naši tehnični strokovnjaki poskrbijo za implementacijo sistema Spryker v vašo obstoječo infrastrukturo IT. Poskrbimo, da se platforma brez težav vključi v vaše obstoječe sisteme in da se izvedejo vse potrebne prilagoditve.
 • Oblikovanje in uporabniška izkušnja: Za vašo platformo Spryker oblikujemo privlačno, uporabniku prijazno oblikovanje, ki je v skladu s smernicami vaše blagovne znamke in vašim strankam ponuja intuitivno nakupovalno izkušnjo.
 • Migracija in integracija podatkov : Pomagamo vam pri migraciji podatkov o izdelkih, podatkov o strankah in zgodovine naročil iz vašega prejšnjega sistema v platformo Spryker. Pri tem zagotovimo, da so vsi podatki preneseni pravilno in popolno ter da imajo vaše stranke koristi od nemotenega prehoda.
 • Usposabljanje in podpora : Naša ekipa zagotavlja obsežno usposabljanje in podporo, da bo vaše osebje seznanjeno s platformo Spryker in jo bo lahko učinkovito uporabljalo. Od uvoda v osnove do naprednih funkcij - poskrbeli bomo, da bo vaša ekipa imela znanje, ki ga potrebuje za polno uporabo platforme Spryker.
 • Trženje in pospeševanje prodaje: Pomagamo vam pri promociji platforme za e-trgovanje Spryker in učinkovitem doseganju ciljnih skupin. Naši strokovnjaki razvijajo prilagojene trženjske strategije, prilagojene vaši panogi in ciljnim skupinam, da bi spodbudili promet na vašo spletno stran in povečali prodajo.
 • Stalna optimizacija in vzdrževanje : Naše sodelovanje se ne konča z uspešnim zagonom platforme Spryker. Zagotavljamo stalno optimizacijo in vzdrževanje, da zagotovimo, da je vaša platforma za e-trgovanje vedno posodobljena in tehnično funkcionalna. Naša ekipa je vedno na voljo za odpravljanje težav in uvajanje izboljšav.


Uvedba podjetja Spryker v vašem podjetju B2B ponuja številne prednosti, ki bodo pozitivno vplivale na ohranjanje strank, prihodke in položaj na trgu:

 • Skalabilnost: Spryker je zasnovan tako, da raste skupaj z vašim podjetjem. Modularna arhitektura vam omogoča, da kadar koli dodate nove funkcije in opravite prilagoditve, ne da bi to vplivalo na celotno strukturo platforme.
 • Prilagodljivost: Spryker vam omogoča, da svojo rešitev e-trgovine prilagodite svojim potrebam in zahtevam. Odprta arhitektura omogoča enostavno integracijo orodij in storitev tretjih oseb, zato lahko platformo oblikujete točno tako, kot jo potrebujete za svoje podjetje.
 • Učinkovitost: Z avtomatizacijo procesov in integracijo s sistemi CRM in ERP lahko racionalizirate svoje poslovne dejavnosti in zmanjšate delovno obremenitev zaposlenih. Spryker vam omogoča centralno upravljanje naročil, zalog in odnosov s strankami ter tako zagotavlja nemoteno in učinkovito poslovanje.
 • Personalizacija: Spryker podpira napredne funkcije personalizacije, ki vam omogočajo, da svojim strankam zagotovite prilagojene nakupovalne izkušnje. Ustvarite lahko prilagojene ponudbe, priporočila in vsebine na podlagi preferenc in vedenja vaših strank ter tako gradite zvestobo in povečujete prodajo.
 • Hitrost: Spryker je znan po hitrem nalaganju in delovanju, kar koristi tako vam kot vašim strankam. Hitro nalaganje zagotavlja, da vaše stranke ne bodo razočarane in ne bodo zapustile vašega spletnega mesta, preden opravijo nakup. Tako lahko povečate stopnjo konverzije in povečate prodajo.
 • Varnost: Varnost vaših podatkov in podatkov vaših strank je za podjetje Spryker najpomembnejša prednostna naloga. Platforma uporablja najsodobnejše varnostne ukrepe, ki zagotavljajo, da so vaši podatki zaščiteni in da ne pride do nepooblaščenega dostopa.
 • Mobilnost: Spryker je v celoti optimiziran za mobilne naprave, zato lahko vaše stranke do vašega spletnega mesta in nakupov dostopajo kadar koli in kjer koli. Optimizacija za mobilne naprave zagotavlja tudi optimalen prikaz vašega spletnega mesta na vseh napravah in velikostih zaslona, kar povečuje uporabnost in stopnjo konverzije.
 • Optimizacijadelovanja spletnega mestaShopware: Analiza spletnega mesta Shopware za ozka grla delovanja ter optimizacija časa nalaganja in odzivnosti

Naše kompetence in storitve za uvedbo podjetja Spryker

Kot izkušena digitalna agencija vam nudimo celovito podporo pri uvajanju zdravila Spryker v vaše podjetje. Naši strokovnjaki imajo obsežno znanje in izkušnje na področju e-trgovine, razvoja spletnih strani in digitalne preobrazbe. Tukaj so nekatere od storitev, ki vam jih lahko ponudimo:

Prednosti podjetja Spryker za podjetja B2B

Uvedba podjetja Spryker v vašem podjetju B2B ponuja številne prednosti, ki bodo pozitivno vplivale na ohranjanje strank, prihodke in položaj na trgu:

Spryker je zmogljiva, prilagodljiva in v prihodnost usmerjena rešitev e-trgovine, zasnovana posebej za podjetja B2B. Z uvedbo rešitve Spryker v vašem podjetju lahko optimizirate svojo spletno prisotnost, strankam ponudite prilagojeno in uporabniku prijazno nakupovalno izkušnjo ter na koncu povečate prodajo.

Smo vaš zanesljiv partner za implementacijo in optimizacijo rešitve Spryker v vašem podjetju. S svojim obsežnim strokovnim znanjem in široko paleto storitev vas podpiramo na vsakem koraku vašega procesa digitalne preobrazbe. Od razvoja in izvajanja strategije do stalne optimizacije in vzdrževanja smo tu, da zagotovimo, da boste izkoristili celoten potencial Sprykerja in svoje poslovanje B2B dvignili na višjo raven.