Please enter a search term:

Syliusove rešitve za e-poslovanje: Optimalna izbira za vašo digitalno preobrazbo


Digitalna preobrazba je v današnjem poslovnem svetu bistvenega pomena. V središču tega razvoja je e-trgovanje, ki podjetjem omogoča, da svoje izdelke in storitve učinkovito in uspešno ponujajo prek spleta. Kot digitalna agencija, svetovalno in storitveno podjetje si prizadevamo podpirati podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Ena od naših ključnih kompetenc je implementacija sistema Sylius, zmogljivega ogrodja za elektronsko poslovanje, ki je osnova za uspešna spletna podjetja. Na tej pristajalni strani vam želimo ponuditi pregled sistema Sylius in naših storitev v zvezi s tem okvirom.

Sylius: prilagodljiv in prilagodljiv okvir za e-trgovanje

Sylius je odprtokodno ogrodje za elektronsko poslovanje, ki temelji na ogrodju PHP Symfony. Odlikujeta ga prožnost in prilagodljivost, zato ga je mogoče individualno prilagoditi potrebam vašega podjetja. Zaradi modularne arhitekture Sylius omogoča hitro in enostavno uvajanje novih funkcij in prilagoditev, kar zagotavlja visoko produktivnost in razširljivost.


Kot strokovnjaki za Sylius vam ponujamo široko paleto storitev za uspešno izvedbo vašega projekta e-trgovine:

  • Svetovanje

Analiziramo vaše zahteve in skupaj z vami razvijemo prilagojeno strategijo za izvajanje vašega projekta e-trgovine s Syliusom. Pri tem upoštevamo tako vaše poslovne cilje kot tudi potrebe vaše ciljne skupine.

  • Zasnova in oblikovanje

Naša izkušena ekipa bo za vašo spletno trgovino oblikovala privlačno in uporabniku prijazno zasnovo, ki bo na najboljši možni način predstavila vašo blagovno znamko in vašim strankam zagotovila prijetno nakupovalno izkušnjo.

  • Razvoj

Tehnično izvedemo vaše individualne zahteve in sistem Sylius brez težav vključimo v vašo obstoječo infrastrukturo IT. Velik poudarek dajemo čisti kodi, visoki zmogljivosti in varnosti.

  • Integracija sistemov tretjih oseb

Sylius ponuja široko paleto vmesnikov za integracijo sistemov, kot so CRM, ERP, ponudniki plačilnih storitev in ponudniki storitev pošiljanja. Podpiramo vas pri povezovanju teh sistemov in zagotavljamo nemoteno izmenjavo podatkov.

  • Usposabljanje in podpora

Ponujamo usposabljanje za vaše zaposlene, da boste lahko v celoti izkoristili potencial sistema Sylius. Poleg tega je tudi po uspešni uvedbi sistema Sylius naša podpora na voljo za odgovore na vprašanja in reševanje morebitnih težav.


Sylius je še posebej primeren za podjetja B2B, saj ponuja posebne funkcije za ta sektor:

  • Prilagodljivo oblikovanje cen

S Syliusom lahko za različne skupine strank določite različne modele oblikovanja cen, kot so količinski popusti, stopenjske cene ali individualni cenovni dogovori. To vam omogoča, da se prilagodite potrebam svojih poslovnih strank.

  • Posebne funkcije za podjetja B2B

Sylius ponuja vrsto funkcij, ki so posebej prilagojene zahtevam B2B, kot so izdaja naročil, upravljanje proračuna, prilagojeni katalogi in napredne funkcije poročanja.

  • Integracija kanalov B2B

Sylius omogoča nemoteno integracijo več prodajnih kanalov, kot so spletne trgovine, mobilne aplikacije in tržnice, ter tako vašim poslovnim strankam zagotavlja enotno in dosledno nakupovalno izkušnjo.

  • Skalabilnost

Sylius je zasnovan tako, da raste skupaj z vašim podjetjem. Modularna arhitektura ogrodja in prilagodljiva prilagodljivost vam omogočata enostavno razširitev in prilagoditev sistema e-trgovine spreminjajočim se potrebam.

  • Varnost in skladnost

Sylius je zasnovan z mislijo na varnost in zaščito podatkov. Okvir izpolnjuje najvišje varnostne standarde in vas podpira pri izpolnjevanju zakonskih zahtev, kot je DSGVO.


Kot digitalna agencija smo pri uvajanju sistema Sylius že podprli številna podjetja B2B in uspešno izvedli digitalne preobrazbe. Naše reference kažejo na raznolikost naših strank in uspešno izvajanje projektov e-poslovanja v različnih panogah.

Digitalna preobrazba je bistvenega pomena za podjetja B2B, da ostanejo pred konkurenco. Okvir e-trgovine Sylius je zmogljiva in prilagodljiva rešitev, ki je posebej prilagojena zahtevam podjetij B2B. Naša digitalna agencija vam ponuja celovite storitve v zvezi z ogrodjem Sylius za uspešno izvedbo projekta e-trgovine in optimalno pozicioniranje vašega podjetja v digitalnem svetu.