Please enter a search term:

 • Django CMS

  Poleg osnovnih funkcij, znanih iz drugih sistemov CMS, Django prepriča tudi z obdelavo sprednjega dela

  Tja!

Django CMS

Poleg osnovnih funkcij, znanih iz drugih sistemov CMS, Django prepriča tudi s sprednjim urejanjem, tj. z možnostjo urejanja spletnih strani neposredno v njihovem prvotnem pogledu. Poleg tega so ustvarjena spletišča tudi samodejno odzivna, tj. optimizirana v pogledu za različne digitalne končne naprave.

B2B Podjetje: Odkrijte prednosti Djanga in Django CMS za vašo digitalno preobrazbo

V današnji digitalni dobi se podjetja zanašajo na nenehno razvijanje, da bi ostala konkurenčna. Kot digitalna agencija in svetovalno podjetje podjetjem B2B pomagamo pri njihovi digitalni preobrazbi z uvedbo sistemov Django in Django CMS. Na tej pristajalni strani vam nudimo prvi pregled Djanga kot rešitve CMS ter predstavljamo naše kompetence in storitve, ki vas bodo spremljale na poti do digitalne odličnosti.


Django je najsodobnejše odprtokodno spletno ogrodje, ki temelji na Pythonu in razvijalcem omogoča hitro in učinkovito ustvarjanje zmogljivih spletnih aplikacij. Django CMS je sistem za upravljanje vsebin (CMS), zgrajen na podlagi Djanga, ki je znan po uporabniku prijazni, modularni in prilagodljivi arhitekturi. Podjetjem zagotavlja zanesljivo, skalabilno in prilagodljivo rešitev za upravljanje njihove spletne prisotnosti.

Nekatere ključne prednosti Djanga in sistema Django CMS so:

 • Hitro Razvoj

Django razvijalcem omogoča, da kodo za svoje spletne aplikacije pišejo hitro in učinkovito, zahvaljujoč njegovi filozofiji "baterij, ki jih vsebuje" in gradnikom kode, ki jih je mogoče ponovno uporabiti.

 • Varnost

Django daje velik poudarek varnosti in pomaga organizacijam zaščititi njihove spletne aplikacije pred običajnimi varnostnimi tveganji, kot so SQL injection, cross-site scripting (XSS) in cross-site request forgery (CSRF).

 • Skalabilnost

Django in Django CMS sta zelo razširljivi rešitvi, ki podjetjem omogočata, da svoje spletne aplikacije enostavno prilagodijo naraščajočemu številu uporabnikov in zahtevam.


Kot strokovnjaki za digitalno preobrazbo podjetjem B2B ponujamo široko paleto storitev, prilagojenih implementaciji Djanga in Django CMS. Naše ključne kompetence vključujejo:

 • Strateško svetovanje:

Analiziramo vašo obstoječo spletno prisotnost in infrastrukturo IT, opredelimo področja za izboljšave in razvijemo prilagojeno strategijo za uvedbo Djanga in Django CMS v vaše podjetje.

 • Spletnooblikovanje in razvoj

Naša ekipa izkušenih spletnih oblikovalcev in razvijalcev ustvarja privlačna, uporabniku prijazna in odzivna spletna mesta na podlagi Django in Django CMS v skladu z vašimi individualnimi zahtevami.

 • Integracija

Sistema Django in Django CMS brez težav vključimo v vaše obstoječe informacijsko okolje, vključno s sistemi CRM, platformami za e-trgovanje, orodji za avtomatizacijo trženja in drugimi ustreznimi aplikacijami.

 • Usposabljanje in Podpora

Vašemu osebju nudimo celovito usposabljanje, da se seznani s funkcijami in zmožnostmi sistemov Django in Django CMS. Naša ekipa za podporo je na voljo za reševanje tehničnih težav in zagotavljanje nemotenega delovanja vaših spletnih aplikacij.

 • Vzdrževanje in Nadaljnji razvoj

Skrbimo za redno vzdrževanje vaših spletnih aplikacij, ki temeljijo na sistemih Django in Django CMS, ter vas podpiramo pri stalnem razvoju vaše digitalne prisotnosti, da bi izpolnili spreminjajoče se zahteve trga.


Podjetja B2B se v digitalnem svetu soočajo s posebnimi izzivi, kot so potreba po predstavitvi kompleksnih izdelkov in storitev na spletu, učinkovito upravljanje prodaje in vzpostavljanje dolgoročnih odnosov s strankami. Django in Django CMS ponujata številne prednosti za podjetja B2B, vključno z:

 • Prilagodljivost

Modularna arhitektura sistemov Django in Django CMS podjetjem B2B omogoča, da svoje spletne aplikacije prilagodljivo in individualno prilagodijo svojim posebnim zahtevam.

 • Učinkovitost

Z Django in Django CMS lahko podjetja B2B racionalizirajo svoje notranje procese, na primer s centralizacijo upravljanja informacij o izdelkih, trženjskega gradiva in podatkov o strankah.

 • Prilagodljivost

Razširljivost sistemov Django in Django CMS podjetjem B2B omogoča, da svoje spletne aplikacije sčasoma prilagodijo rasti podjetja in spreminjajočim se potrebam strank.

 • Integracija

Django in Django CMS je mogoče brez težav povezati z drugimi sistemi in aplikacijami, kar podjetjem B2B omogoča učinkovito povezovanje celotnega okolja IT in ustvarjanje sinergij.

 • Varnost

Visoki varnostni standardi sistemov Django in Django CMS zagotavljajo podjetjem B2B zaščito, ki jo potrebujejo za varno upravljanje zaupnih poslovnih podatkov in informacij o strankah.


 • Poznavanje panoge

Razumemo izzive in zahteve podjetij B2B ter lahko razvijemo ciljno usmerjene rešitve za optimizacijo vaših digitalnih procesov.

 • Izkušnje

Naša ekipa izkušenih spletnih oblikovalcev, razvijalcev in strokovnjakov za spletno trženje je izvedla že številne uspešne projekte Drupal za podjetja B2B.

 • Kakovost

Velik poudarek dajemo kakovosti in zagotavljamo, da vaše spletno mesto Drupal ni le vizualno privlačno, temveč tudi tehnično brezhibno in varno za prihodnost.

 • Usmerjenost k strankam

Tesno sodelujemo z vami in vaše individualne potrebe in poslovne cilje postavljamo v središče našega dela, da bi razvili najboljšo možno rešitev za vaše podjetje.

 • Podpora

Naša predana ekipa za podporo je vedno na voljo za odgovore na vprašanja, reševanje težav in zagotavljanje optimalnega delovanja vašega spletnega mesta Drupal.

V vse bolj povezanem in digitalnem svetu je za uspešnost podjetij B2B bistvenega pomena, da uporabljajo zmogljive, prilagodljive in varne spletne aplikacije. Kot digitalna agencija in svetovalno podjetje smo zavezani, da vas vodimo skozi digitalno preobrazbo in vam predstavimo prednosti Djanga in Django CMS. S svojim celovitim znanjem in storitvami vam lahko pomagamo, da svojo spletno prisotnost dvignete na naslednjo raven in dosežete svoje poslovne cilje.

V vse bolj povezanem in digitalnem svetu je za uspešnost podjetij B2B bistvenega pomena, da uporabljajo zmogljive, prilagodljive in varne spletne aplikacije. Kot digitalna agencija in svetovalno podjetje smo zavezani, da vas vodimo skozi digitalno preobrazbo in vam predstavimo prednosti Djanga in Django CMS. S svojim celovitim znanjem in storitvami vam lahko pomagamo, da svojo spletno prisotnost dvignete na naslednjo raven in dosežete svoje poslovne cilje.