Please enter a search term:

 • Elasticsearch

  Uspešna digitalna preobrazba z rešitvami Elasticsearch podjetja mprofi AG: Hitrejše, bolj razširljive in pametnejše.

  Vse podrobnosti na ta način:

Rešitve Elasticsearch

V današnjem digitalnem svetu je za ohranjanje konkurenčnosti ključnega pomena, da lahko podjetja hitro in učinkovito dostopajo do informacij. Elasticsearch je zmogljiva in prilagodljiva platforma za iskanje in analitiko, ki podjetjem B2B pomaga kar najbolje izkoristiti vrednost njihovih podatkov. V podjetju mprofi AG smo strokovnjaki za rešitve Elasticsearch in vaše podjetje podpiramo v vseh fazah digitalne preobrazbe. V tem članku vam bomo predstavili naše celovite storitve in izdelke Elasticsearch ter vam pokazali, kako lahko s podjetjem mprofi AG popeljete svoje podjetje v prihodnost.


Elasticsearch je skalabilen, porazdeljen in zmogljiv odprtokodni iskalnik in analitični mehanizem, zgrajen na osnovi Apache Lucene. Organizacijam omogoča hitro iskanje, analizo in vizualizacijo velikih količin strukturiranih in nestrukturiranih podatkov. Elasticsearch ponuja številne prednosti, med drugim:

 • Hitro in natančno Iskanje

Elasticsearch lahko išče milijarde dokumentov v realnem času, kar omogoča hitre in natančne rezultate iskanja.

 • Skalabilnost

Elasticsearch je vodoravno skalabilen, tako da lahko organizacije po potrebi povečajo ali zmanjšajo svojo infrastrukturo.

 • Prilagodljivost

Elasticsearch podpira različne oblike podatkov in primere uporabe, kot so analiza dnevnikov, iskanje po celotnem besedilu, metrike in poslovna analitika.


mprofi AG ima kot digitalna agencija z bogatimi izkušnjami na področju digitalne preobrazbe podjetij B2B izkušeno ekipo strokovnjakov za Elasticsearch. Našim strankam ponujamo različne storitve in izdelke na področju Elasticsearcha, s katerimi bodo njihovi poslovni procesi učinkovitejši:

 • Svetovanje

Naša ekipa strokovnjakov za Elasticsearch vam je na voljo za razvoj optimalne strategije za uvedbo in uporabo Elasticsearcha v vašem podjetju. Pomagamo vam izbrati prave tehnologije, arhitekture in procese za doseganje vaših ciljev.

 • Izvajanje

Poskrbimo za tehnično implementacijo rešitev Elasticsearch v vašo obstoječo infrastrukturo IT in zagotovimo, da vaši sistemi brezhibno sodelujejo.

 • Usposabljanje

mprofi AG zagotavlja prilagojeno usposabljanje za vašo ekipo, da bi ji zagotovil znanje in spretnosti za učinkovito uporabo Elasticsearcha.

 • Podpora

Naši strokovnjaki za Elasticsearch so na voljo tudi po izvedbi, da odgovarjajo na vprašanja, odpravljajo težave in pomagajo vašemu podjetju nenehno izboljševati rešitve Elasticsearch.


Naše rešitve Elasticsearch so primerne za številne primere uporabe v podjetjih B2B. Tukaj je nekaj primerov, kako naše stranke uspešno uporabljajo Elasticsearch:

 • Iskanje po celotnem besedilu

Elasticsearch podjetjem B2B omogoča hitro in natančno iskanje po obsežnih katalogih in podatkovnih zbirkah. To pospeši iskanje ustreznih informacij ter izboljša uporabniško izkušnjo za stranke in zaposlene.

 • Analizadnevnikov in dogodkov

Z orodjem Elasticsearch lahko podjetja v realnem času analizirajo velike količine dnevniških podatkov in dogodkov ter pridobijo dragocen vpogled v delovanje sistema, varnost in vedenje uporabnikov.

 • Poslovni Intelligence in Analytics

Elasticsearch je idealen za analizo in vizualizacijo poslovnih podatkov. Podjetja lahko prepoznajo vzorce in trende, izboljšajo sprejemanje odločitev in odkrijejo nove poslovne priložnosti.

 • Spremljanje in

Naše rešitve Elasticsearch podjetjem omogočajo neprekinjeno spremljanje sistemov in aplikacij za zagotavljanje zmogljivosti in razpoložljivosti ter zgodnje odkrivanje morebitnih težav.


Da bi svojim strankam zagotovili najboljše možne rešitve Elasticsearch, v podjetju mprofi AG sodelujemo s številnimi tehnološkimi partnerji. Ti vključujejo:

 • Elastic

Kot uradni partner podjetja Elastic, ki stoji za tehnologijami Elasticsearch, Kibana, Beats in Logstash, smo na tekočem z najnovejšo tehnologijo Elasticsearch in lahko svojim strankam ponudimo ekskluzivne ugodnosti in podporo.

 • Ponudniki storitev voblaku

Tesno sodelujemo z vodilnimi ponudniki storitev v oblaku, kot so Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure in Google Cloud Platform, da bi svojim strankam ponudili prilagodljive in skalabilne rešitve Elasticsearch v oblaku.

 • Integracija

Naši strokovnjaki imajo izkušnje pri integraciji Elasticsearcha s številnimi podatkovnimi viri, aplikacijami in sistemi, da bi zagotovili nemoteno obdelavo in analizo podatkov.


V podjetju mprofi AG smo ponosni, da lahko svojim strankam ponudimo celovito paleto storitev in izdelkov Elasticsearch. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj podjetja B2B zaupajo mprofi AG kot svojemu partnerju Elasticsearch:

 • Izkušnje in Strokovno znanje in izkušnje

Naši strokovnjaki za Elasticsearch imajo dolgoletne izkušnje in poglobljeno znanje v številnih panogah in primerih uporabe.

 • Posamezni Rešitve

Razvijamo prilagojene rešitve Elasticsearch, ki so natančno prilagojene potrebam in zahtevam vašega podjetja.

 • Celovita Podpora

Naša predana ekipa vam je na voljo v vseh fazah projekta Elasticsearch - od načrtovanja in izvajanja do stalne podpore in optimizacije.

 • Inoviranje

V okviru našega strokovnega znanja in izkušenj na področju digitalne preobrazbe si vedno prizadevamo za uporabo najnovejših tehnologij in metodologij, da bi našim strankam zagotovili najboljše rešitve.