Please enter a search term:

  • Dolga veriga

    LangChain podjetja mprofi AG je inovativno ogrodje za razvoj in konfiguracijo jezikovnih modelov umetne inteligence. Ponuja obsežne funkcije in orodja, ki vam pomagajo pri učinkovitejšem doseganju tehnoloških ciljev.

    Začnite razvijati umetno inteligenco z LangChainom!

Povečajte svojo digitalno prisotnost z LangChainom: najboljša platforma za SEO in spletno oglaševanje

LangChain je celovito ogrodje za razvoj in konfiguracijo jezikovnih modelov umetne inteligence, ki ga je razvilo podjetje mprofi AG. Naš cilj je zagotoviti zanesljivo in zmogljivo orodje, ki poenostavi in pospeši razvoj umetne inteligence. LangChain ponuja široko paleto modulov, usmerjenih v različne vidike razvoja UI, vključno z modeli, pozivi, pomnilnikom in indeksi.

Naši modeli so raznoliki in prilagodljivi, saj podpirajo različna ogrodja in platforme umetne inteligence. Z LangChainom lahko ustvarite prilagojene rešitve za svoje specifične potrebe, tako da napišete lastne ovitke LLM ali v LLM vključite človeški vnos. Podpiramo tudi integracijo z različnimi platformami umetne inteligence, kot so AI21, Aleph Alpha, Anyscale, Azure OpenAI in številne druge.

Napotki v LangChainu ponujajo vrsto funkcij za izboljšanje interakcije med uporabniki in modeli umetne inteligence. Zagotavljamo predloge za ustvarjanje pozivov po meri in delo z delnimi predlogami pozivov. Na voljo so tudi različne možnosti izbire primerov in izhodnih razčlenjevalnikov za izboljšanje kakovosti in ustreznosti odgovorov umetne inteligence.

Naš pomnilniški modul zagotavlja več možnosti za shranjevanje in upravljanje podatkov o pogovorih. Od pomnilnika ConversationBufferMemory in pomnilnika entitet do pomnilnika, podprtega z vektorsko shrambo, in pomnilniškega razreda po meri imamo rešitev za vsako pomnilniško zahtevo.

Indeksi LangChain omogočajo integracijo z različnimi oblikami dokumentov, od CoNLL-U in CSV do EPub in Microsoft Word. Podpiramo tudi integracijo z različnimi viri podatkov, kot so AWS S3, Azure Blob Storage in številni drugi.

Z LangChainom imate nadzor nad razvojem umetne inteligence. Začnite svojo pot z nami še danes in nam dovolite, da vam pomagamo doseči vaše cilje na področju umetne inteligence.

Storitve AI:

  • Razvoj jezikovnega modela AI

Zagotavljamo celovite storitve razvoja jezikovnih modelov AI, vključno z usposabljanjem, optimizacijo in prilagajanjem modelov. Naš cilj je zagotoviti zmogljive in zanesljive modele umetne inteligence, ki izpolnjujejo vaše posebne zahteve.

  • Integracija umetne inteligence

Podpiramo integracijo z različnimi platformami in okviri umetne inteligence, da zagotovimo nemoten in učinkovit razvoj umetne inteligence. Ne glede na to, ali delate z AI21, Aleph Alpha, Anyscale, Azure OpenAI ali katero koli drugo platformo, vam lahko pomagamo uspešno integrirati vaše modele AI.