Please enter a search term:

  • Umetna inteligenca

    Uporabite tehnologije umetne inteligence (AI) za učinkovitejše reševanje nalog. Izdelki umetne inteligence uporabljajo strojno učenje, nevronske mreže in algoritme za prepoznavanje vzorcev v podatkih in ukrepanje na tej podlagi. Primeri vključujejo glasovne pomočnike, klepetalne robote in prepoznavanje slik.

    Pregled izdelkov:

Izdelki za umetno inteligenco

ChatGPT

Klepetalni robot, ki uporablja umetno inteligenco za komuniciranje z uporabniki prek besedilnih sporočil.

Odkrijte zdaj
Tensorflow

Googlovo zmogljivo odprtokodno ogrodje, zasnovano posebej za strojno učenje in nevronske mreže.

Odkrijte zdaj
Strojno prevajanje | NLP
Odkrijte zdaj
Rasa X

Predstavljamo Rasa X, napredno ogrodje umetne inteligence, ki je posebej zasnovano za gradnjo rešitev za pogovorno komunikacijo

Odkrijte zdaj
Dolga veriga

Inovativno ogrodje za razvoj in konfiguracijo jezikovnih modelov umetne inteligence.

Odkrijte zdaj
Pinecone

Podatkovna zbirka vektorjev Pinecone omogoča enostavno ustvarjanje zmogljivih aplikacij za vektorsko iskanje.

Odkrijte zdaj

Področja uporabe izdelkov z umetno inteligenco

  • Zdravstveno varstvo

UI se lahko uporablja na različnih področjih zdravstva, na primer za izboljšanje oskrbe bolnikov z natančnejšimi diagnozami, za napovedovanje izbruhov bolezni na podlagi velikih količin podatkov ali za pripravo prilagojenih načrtov zdravljenja. UI se uporablja tudi za obdelavo in interpretacijo slikovnih postopkov, kot so CT, MRI in rentgen.

  • Avtomatizacija

Z umetno inteligenco je mogoče avtomatizirati ponavljajoča se opravila, da se poveča učinkovitost in zmanjša število napak. To je mogoče storiti na različnih področjih, od industrijske proizvodnje do storitev za stranke prek sistemov za samodejno odzivanje (klepetalnikov).

  • Prevoz in logistika

Umetna inteligenca ima pomembno vlogo pri optimizaciji logističnih procesov z določanjem najučinkovitejših poti za dostavo ali optimizacijo prometnega toka v mestih. Prav tako je ključna za razvoj avtonomnih vozil.

  • Finančne storitve

V finančnem sektorju se umetna inteligenca lahko uporablja za odkrivanje goljufij, ocenjevanje tveganja, upravljanje sredstev in napovedovanje tržnih trendov. UI lahko analizira velike količine finančnih podatkov in zazna vzorce, ki jih ljudje težko prepoznajo.