Please enter a search term:

Rasa X / Chat Bot

Kot del naših storitev digitalne preobrazbe na mprofi AG z veseljem predstavljamo Rasa X, napredno ogrodje umetne inteligence, ki je posebej zasnovano za gradnjo pogovornih komunikacijskih rešitev. Rasa X podjetjem omogoča, da ustvarijo po meri prilagojene AI-boote, ki so prilagojeni posameznim poslovnim potrebam ter omogočajo učinkovito in uspešno interakcijo s strankami.

Značilnosti sistema Rasa X

 • Sodelovalni pogovor z umetno inteligenco

S programom Rasa X lahko v nizkokodnem uporabniškem vmesniku oblikujete, pregledujete in prilagajate svojo ekipo za pogovore z umetno inteligenco. To omogoča učinkovito sodelovanje in hitrejši razvojni proces.

 • Vpogledi

Rasa X zagotavlja orodja za zbiranje uporabnih vpogledov, ki vašemu pomočniku AI pomagajo bolje razumeti uporabnike. Rasa Intent Insights analizira vaše podatke za usposabljanje in predlaga naslednje korake, ki jih lahko naredite za izboljšanje odziva vašega pomočnika AI na uporabnike.

 • Pregled pogovora

Pregledovanje resničnih pogovorov uporabnikov je bistvenega pomena za razumevanje vaših strank. Rasa X zagotavlja orodje za skupinsko anotacijo, ki vam pomaga filtrirati in prepoznati ključne pogovore za pregled ter oceniti natančnost vašega pomočnika umetne inteligence.

 • Upravljanje vsebine

S programom Rasa X lahko obsežno upravljate odzive svojega pomočnika umetne inteligence in podatke za usposabljanje. Z našim orodjem za upravljanje vsebine lahko posodabljate in urejate odgovore in podatke za usposabljanje svojega pomočnika AI.

 • Interaktivno učenje

Rasa X vam omogoča hitro preizkušanje novih funkcij in ustvarjanje novih testnih primerov ali predložitev novih primerov z vsakim pogovorom za izboljšanje podatkov za usposabljanje.


 • Sodelovalni pogovori z umetno inteligenco: Z aplikacijo Rasa X lahko pogovore z umetno inteligenco oblikujete, pregledujete in prilagajate kot ekipa v vmesniku z enostavno uporabo in nizko kodo. Tako boste lažje sodelovali in dosegli najboljše rezultate1.
 • Vpogledi: Rasa X zagotavlja uporabne vpoglede, ki vašemu pomočniku z umetno inteligenco pomagajo bolje razumeti vaše uporabnike. S funkcijo Rasa Intent Insights Rasa X analizira vaše podatke za usposabljanje in vam daje priporočila za izboljšanje odzivov vašega pomočnika AI na uporabnike1.
 • Pregled pogovorov: Z aplikacijo Rasa X lahko pregledate resnične pogovore uporabnikov v kontekstu in tako bolje razumete svoje stranke. Ta funkcija zagotavlja orodje za skupno anotacijo, ki vam pomaga filtrirati ključne pogovore za pregled in oceniti natančnost vašega pomočnikaumetne inteligence1.
 • Upravljanje vsebine: Rasa X zagotavlja orodje za upravljanje vsebine, ki vaši ekipi omogoča obsežno upravljanje in urejanje odzivov in podatkov za usposabljanje vašega pomočnika umetne inteligence. Ta funkcija vam omogoča posodabljanje odgovorov pomočnika AI in podatkov za usposabljanje v vmesniku, ki ga lahko filtrira in ga lahko uporabljacelotna ekipa1.
 • Interaktivno učenje: Rasa X vam omogoča hitro preizkušanje novih funkcij s pogovorom z vašim asistentom. Z vsakim pogovorom lahko ustvarite nove testne primere ali predložite nove primere za izboljšanje podatkov za usposabljanje1.
 • Svetovanje in izvajanje: Naša ekipa strokovnjakov vam lahko pomaga pri izvajanju programa Rasa X v vašem poslovnem okolju. Pomagamo vam izkoristiti celoten potencial ogrodja Rasa X in ustvariti po meri prilagojene boti z umetno inteligenco, ki so prilagojeni vašim posebnim poslovnim potrebam.
 • Usposabljanje in podpora: Zagotavljamo celovito usposabljanje za vašo ekipo, da bo lahko kar najbolje izkoristila sistem Rasa X. Naša ekipa za podporo vam je vedno na voljo za pomoč pri vseh tehničnih vprašanjih ali izzivih.

Poleg tega Rasa X ponuja tudi druge storitve, ki so namenjene potrebam podjetij. Te vključujejo enotno prijavo za največjo varnost in skladnost1, testne povezave za skupno rabo in nadzor dostopa na podlagi vlog za boljše sodelovanje1ter prilagojene rešitve za podjetja, ki potrebujejov svojem razredu najboljšo komunikacijsko rešitev, ki jo poganja umetna inteligenca1.

V podjetju mprofi AG smo ponosni, da vam lahko ponudimo Rasa X in vas podpremo pri vaši digitalni preobrazbi. Naš cilj je, da vam pomagamo doseči učinkovito in personalizirano komunikacijo, ki bo vaše poslovanje vodila naprej in vašim strankam prinesla dodano vrednost.