Please enter a search term:

 • Gostovanje in podpora

  Ko rečemo 24-urna storitev, mislimo resno. Naša telefonska številka za nujne primere je na voljo 24 ur na dan. Ob požaru vas ne bomo pustili na cedilu. .

  Strokovnjaki za gostovanje in podporo:

Zanesljivo spletno gostovanje in vrhunska podpora za vaše podjetje B2B!

Dobrodošli na naši pristajalni strani za gostovanje in podporo! Kot izkušena digitalna agencija smo specializirani za zagotavljanje rešitev gostovanja in podpore za podjetja B2B. V tem besedilu vam želimo podrobno predstaviti, kaj počnemo na tem področju in kako vam lahko pomagamo optimizirati vašo spletno prisotnost.


Ponujamo široko paleto rešitev gostovanja, prilagojenih posebnim potrebam naših strank. Ne glede na to, ali uporabljate preprosto statično spletno stran ali zapleteno platformo za e-trgovino, imamo za vas pravo rešitev.

Naše storitve gostovanja med drugim vključujejo:

 • Skupno gostovanje:

Ta rešitev je idealna za manjša spletna mesta in podjetja, ki še nimajo veliko prometa. Pri tem si več spletnih mest deli strežnik, zaradi česar so stroški nižji.

 • Virtualni zasebni strežnik (VPS):

Z VPS imate svoj virtualni strežnik, kar vam omogoča več nadzora in prilagodljivosti kot deljeno gostovanje. To je dobra možnost, če upravljate več spletnih mest ali če ima vaše spletno mesto velik promet.

 • Dedicirani strežnik:

Če upravljate veliko spletno mesto z veliko prometa ali če imate posebno visoke zahteve glede varnosti in zmogljivosti, je najboljša izbira namenski strežnik. Tu imate na voljo celoten strežnik samo za vas.

 • Gostovanje v oblaku:

Ponujamo tudi gostovanje v oblaku, kjer je vaše spletno mesto razporejeno po več strežnikih. To zagotavlja večjo razširljivost in zanesljivost.

Naša storitev gostovanja vključuje tudi redno izdelavo varnostnih kopij, da je vaše spletno mesto vedno varno in zaščiteno. Uporabljamo tudi najnovejše varnostne protokole, da zagotovimo varnost vaših podatkov in podatkov vaših strank.


Poleg storitev gostovanja vam nudimo tudi celovito podporo. Naši izkušeni tehniki so vedno na voljo za pomoč pri tehničnih težavah ali odgovore na vprašanja.

Naše storitve podpore med drugim vključujejo:

 • Tehnično podporo:

Če imate tehnične težave ali vprašanja o naši storitvi gostovanja, je naša ekipa za podporo na voljo 24 ur na dan.

 • Varnost in optimizacija delovanja: Varnostna podpora: Vključujemo vse storitve, ki so povezane z varnostjo in optimizacijo delovanja:

Nenehno spremljamo vaše spletno mesto, da zagotovimo njegovo varno in hitro delovanje. Če lahko priporočimo kakršne koli izboljšave, jih bomo takoj izvedli.

 • Posodobitve programske opreme:

Z rednimi posodobitvami programske opreme, ki jo uporabljamo, poskrbimo, da je vaše spletno mesto posodobljeno.

 • Usposabljanje in delavnice:

Zagotavljamo tudi usposabljanje in delavnice, da boste lahko kar najbolje izkoristili našo storitev gostovanja in svoje spletno mesto.

Naše storitve gostovanja in podpore vam nudijo številne prednosti

tukaj je le nekaj razlogov, zakaj bi nas morali izbrati za partnerja za gostovanje in podporo:

Prvovrstna izvedba

Uporabljamo le najnovejše tehnologije in varnostne protokole, da zagotovimo hitro in varno delovanje vašega spletnega mesta

Skalabilnost

Vaš cilj je narediti razliko v komunikaciji. Za vas poiščemo in razvijemo vsebino, ki je edinstvena. Za vse kanale.

Zanesljivost

Nenehno spremljamo vaše spletno mesto in skrbimo, da je vedno na spletu. Če pride do težave, se takoj odzovemo in poskrbimo, da je vaše spletno mesto čim prej spet na spletu

Strokovna podpora

Naša ekipa za podporo je sestavljena iz izkušenih tehnikov, ki so vam na voljo 24 ur na dan. Pomagamo vam pri tehničnih težavah in odgovarjamo na vaša vprašanja o naših storitvah

Priročnost za uporabnika

Velik poudarek dajemo temu, da so naše storitve gostovanja in podpore enostavne za uporabo. Tako se lahko osredotočite na upravljanje spletnega mesta in poslovanja, namesto da bi se ukvarjali s tehničnimi podrobnostmi

Upamo, da smo vam uspeli predstaviti celovit pregled našega dela na področju gostovanja in podpore za podjetja B2B. Naš cilj je, da vam ponudimo najboljše možne rešitve za optimizacijo vaše spletne prisotnosti in vam pomagamo pri doseganju poslovnih ciljev. Na tem področju imamo dolgoletne izkušnje in smo ponosni, da jih lahko ponudimo svojim strankam.