Please enter a search term:

  • Spletno oglaševanje

    Ciljno usmerjeno oglaševanje na internetu ni namenjeno le velikim igralcem - tudi mala in srednje velika podjetja ter zlasti spletne trgovine imajo koristi od resnično merljive oglaševalske strategije.

    Pridobite več strank zdaj!

Spletna marketinška agencija za osrednjo Švico in Zürich

Dobro premišljena in načrtovana strategija spletnega trženja je odločilna konkurenčna prednost, zlasti v današnjem času. Kot agencija za spletno trženje v Zürichu imamo dolgoletne izkušnje in obvladamo najrazličnejše metode.

Toda kaj vse zajema izraz "spletno trženje"? Spletno trženje se nanaša na oglaševanje na internetu v nasprotju s klasičnim (offline) oglaševanjem. Pomagamo vam pri razvoju, izvajanju in nadaljnjem razvoju vaše strategije spletnega trženja. Poleg tega nadzorujemo ukrepe, kot sta SEO (Search Engine Optimisation) in Performance Marketing. To vključuje na primer SEA (Google Ads), prikazne oglase, družbeno oglaševanje, partnersko trženje itd. V tem okviru skrbimo tudi za načrtovanje spletnih medijev. Kot agencija za spletno trženje ponujamo tudi avtomatizacijo trženja in trženje prek e-pošte.

Pri načrtovanju in izvajanju ukrepov spletnega trženja bomo našli pravo rešitev za vaše podjetje ter vam pomagali z besedo in dejanjem. Ker: Kot agencija za digitalno trženje smo specializirani. Naša ponudba zajema vsa področja spletnega trženja.

Zavedamo se pomena uspešne spletne oglaševalske kampanje in smo ponosni, da lahko našim strankam pomagamo uspešno pozicionirati njihovo podjetje v digitalnem prostoru. Spletno oglaševanje je pomembna strategija za učinkovito doseganje ciljnega občinstva in hkrati krepitev vaše blagovne znamke. Naši strokovnjaki imajo dolgoletne izkušnje z izvajanjem uspešnih kampanj spletnega trženja, ki so posebej prilagojene potrebam in ciljem podjetij B2B.

Ponujamo široko paleto storitev spletnega oglaševanja, kot so načrtovanje in izvajanje kampanj v družabnih medijih, optimizacija za iskalnike, e-poštno trženje, prikazno oglaševanje, partnersko trženje in še veliko več. Prepričani smo, da uspešna spletna oglaševalska kampanja ne temelji zgolj na prisotnosti v digitalnih kanalih, temveč na ciljno usmerjenem in učinkovitem načrtovanju in izvajanju. Zato dajemo velik pomen individualnemu posvetovanju ter celoviti analizi vaše ciljne skupine in vaših ciljev, preden začnemo z izvajanjem.

Naše storitve spletnega oglaševanja vključujejo tudi oblikovanje privlačnih pristajalnih strani in optimizacijo konverzij. Vemo, kako pomembno je, da obiskovalci ne le pridejo na vašo spletno stran, temveč tudi postanejo stranke. Zato se osredotočamo na oblikovanje pristajalnih strani, ki ciljajo na vaše obiskovalce in jih vodijo do konverzije. Uporabljamo najnovejše tehnologije in najboljše prakse za doseganje najvišje stopnje konverzije.

Naši izdelki za spletno oglaševanje vključujejo tudi izvajanje orodij za sledenje in analitiko. Pomagamo vam meriti in optimizirati uspešnost vaših spletnih oglaševalskih kampanj, saj vam zagotavljamo izčrpne podatke in analize. Pri tem sodelujemo z najnovejšimi tehnologijami in orodji, ki vam zagotavljajo celovito analizo in optimizacijo dejavnosti spletnega trženja.

Naša ekipa izkušenih in kompetentnih strokovnjakov za spletno oglaševanje vam bo pomagala izvajati uspešne kampanje, ki so posebej prilagojene potrebam in ciljem vašega podjetja B2B. Zavedamo se, da je vsako podjetje edinstveno, zato se osredotočamo na individualno svetovanje in prilagojeno izvajanje vaše strategije spletnega trženja.

Zavedamo se, da se konkurenca v digitalnem prostoru nenehno povečuje in da je vse težje izstopati iz konkurence. Zato se zanašamo na inovativne in učinkovite strategije, s katerimi boste dosegli ciljno občinstvo in uspešno pozicionirali svojo blagovno znamko. Verjamemo, da uspešna spletna oglaševalska kampanja ne temelji zgolj na prisotnosti v digitalnih kanalih, temveč na ciljno usmerjenem in učinkovitem načrtovanju in izvajanju.

Kot digitalna agencija smo ponosni na to, da svojim strankam pomagamo optimizirati njihovo spletno prisotnost in učinkovito doseči njihovo ciljno občinstvo. Preden začnemo z izvajanjem, se osredotočamo na individualno svetovanje ter celovito analizo vaše ciljne skupine in ciljev. Tako lahko zagotovimo, da bomo zagotovili rešitev, prilagojeno vašim specifičnim zahtevam.

Poleg tega vam ponujamo tudi usposabljanja in delavnice, s katerimi vas in vašo ekipo podpremo pri izvajanju vaše strategije spletnega trženja. Prepričani smo, da uspešna spletna oglaševalska kampanja temelji na nenehni optimizaciji in prilagajanju. Zato vam pomagamo poglobiti znanje o spletnem trženju in nenehno izboljševati vašo strategijo.


Kaj je pravzaprav spletno trženje?

S spletnim trženjem ali digitalnim trženjem označujemo vse dejavnosti, ki se izvajajo na spletu. Namenjene so doseganju zastavljenih ciljev podjetja in trženja. Pri tem ni pomembno, ali gre za lokalno modno trgovino, mesnico, podjetje za zaupanje ali spletno trgovino.

Raznolike možnosti spletnega trženja so pomembne za vse. Uporabite digitalne kanale za aktivno komunikacijo s svojimi strankami - in vsemi, ki želijo postati stranke.

Razvoj in spremembe na tem podpodročju trženja so hitre in silijo podjetja, da se nenehno izumljajo in odzivajo na nove kanale. Tu nastopi agencija za spletno trženje.

Kot digitalna agencija se vsakodnevno srečujemo z novostmi, jih poskušamo prenesti v poslovni model naših strank in jih dobičkonosno uporabiti.Storitve spletnega trženja

V nadaljevanju najdete pregled naših storitev spletnega trženja, ki so posebej prilagojene potrebam podjetij B2B.

Na splošno ponujamo celovito paleto storitev in izdelkov na področju spletnega oglaševanja in digitalnega trženja.

Naš cilj je, da vam pomagamo optimizirati vašo spletno prisotnost in učinkovito doseči vaše ciljno občinstvo. Prepričani smo, da uspešna kampanja spletnega trženja temelji na učinkovitem načrtovanju in izvajanju, zato se pred začetkom izvajanja zanašamo na individualno posvetovanje ter analizo vaše ciljne skupine in ciljev.