Please enter a search term:

 • Umetna inteligenca

  Na podatkih temelječe poslovanje je prihodnost. Možnosti uporabe umetne inteligence so obsežne in segajo od pomoči pri zapletenih odločitvah in avtomatizaciji procesov do inteligentnega zaposlovanja novih delavcev.

  Odkrijte rešitve AI zdaj!

Umetna inteligenca

Umetna inteligenca je pomemben del današnjega poslovnega sveta, saj podjetjem pomaga optimizirati procese, povečati učinkovitost in postati bolj konkurenčna. Sistemi, ki temeljijo na umetni inteligenci, lahko analizirajo podatke in prepoznavajo vzorce ter tako sprejemajo boljše odločitve in avtomatizirajo procese. To vodi do znatnega zmanjšanja stroškov in povečanja produktivnosti.

Kot vodilna digitalna agencija ponujamo celovito paleto storitev na področju umetne inteligence. Naše strokovno znanje in kompetence na področju razvoja in izvajanja rešitev AI nam omogočajo, da strankam ponujamo inovativne izdelke in storitve.

OpenAI, ChatGPT in umetna inteligenca - naše strokovno znanje

Ko gre za OpenAI, ChatGPT in umetno inteligenco, je mprofi vaš kompetentni partner. Smo digitalno podjetje z izkušeno in visoko usposobljeno ekipo strokovnjakov. Specializirani smo za razvoj in izvajanje storitev programske opreme na področju umetne inteligence.

Našo ekipo sestavljajo inženirji, razvijalci, podatkovni znanstveniki in projektni vodje, ki si skupaj prizadevajo razumeti najnovejše tehnologije umetne inteligence in načine njihove uporabe pri naših strankah. Imamo bogate izkušnje z uporabo tehnologij umetne inteligence v različnih panogah. Te vključujejo zdravstvo, finance, trgovino na drobno in proizvodnjo.

Naš pristop k razvoju rešitev AI je prilagojen in individualen potrebam naših strank. Vzemimo si čas, da razumemo posebne zahteve vsake stranke. V tesnem sodelovanju s stranko razvijemo rešitev, ki je optimalno prilagojena njenim potrebam.

Da bi strankam zagotovili najboljšo možno rešitev, pri razvoju rešitev AI delamo z najnovejšimi in najnaprednejšimi tehnologijami in orodji AI. Imamo izkušnje z razvojem klepetalnih robotov, virtualnih pomočnikov, prepoznavanja slik in glasu, personaliziranih priporočil in še veliko več.

Za naš način dela so značilni visoki standardi kakovosti in zavezanost k doseganju zadovoljstva strank. Zelo si prizadevamo, da bi bile naše stranke zadovoljne z našimi rešitvami. To jim omogoča, da jih uspešno uporabljajo pri svojem poslovanju.

Pomembna sta nam preglednost in odprta komunikacija z našimi strankami

Kot agencija za umetno inteligenco smo vaš osebni svetovalec, ko gre za temo umetne inteligence. Področja uporabe te tehnologije so praktično neomejena. Že zdavnaj se je razvila v tehnološki megatrend. Rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci, podpirajo vaše podjetje pri sprejemanju odločitev, ki temeljijo na podatkih. Smo strokovnjaki za umetno inteligenco. Zagotavljamo vam pravo strategijo umetne inteligence.


Kaj je umetna inteligenca?

Umetna inteligenca je sposobnost strojev, da opravljajo naloge, za katere je običajno potrebna človeška inteligenca. Sistemi umetne inteligence se usposabljajo s strojnim učenjem, globokim učenjem in drugimi algoritmi, da razvijejo človeku podobne sposobnosti, kot so obdelava jezika, prepoznavanje vzorcev, odločanje in drugo.

Angleški izraz za to je Artificial Intelligence (AI).
Pregled

Odkrijte naše celovite storitve in izdelke umetne inteligence za podjetja B2B. Optimizirajte svoje poslovne procese in povečajte učinkovitost z našimi prilagojenimi rešitvami AI


Kot vodilna digitalna agencija ponujamo široko paleto storitev umetne inteligence. Te vključujejo:

 • Svetovanje:

Našim strankam nudimo celovito svetovanje pri izbiri prave rešitve umetne inteligence za njihove poslovne potrebe.

 • Razvoj

Razvijamo rešitve AI, prilagojene posebnim potrebam naših strank.

 • Izvajanje

Izvajamo rešitve UI naših strank in zagotavljamo, da so brezhibno vključene v njihove poslovne procese.

 • Vzdrževanje in podpora

Našim strankam zagotavljamo stalno vzdrževanje in podporo za njihove rešitve AI.

 • Analiza podatkov

Podjetjem pomagamo analizirati podatke ter prepoznati vzorce in trende, ki se skrivajo v njihovih podatkih.


Poleg naših storitev ponujamo tudi vrsto izdelkov umetne inteligence, zasnovanih posebej za potrebe naših strank. Naši izdelki AI vključujejo:

 • Klepetalni roboti

Razvijamo inteligentne klepetalne robote, ki temeljijo na naravnem jeziku in lahko samodejno odgovarjajo na vprašanja strank.

 • Prepoznavanje slik

Naša programska oprema za prepoznavanje slik lahko samodejno prepozna in razvrsti predmete in osebe na slikah Obdelava govora: Ponujamo programsko opremo za obdelavo govora, ki podjetjem omogoča samodejno obdelavo in odzivanje na glasovne zahteve strank.

 • Prediktivno vzdrževanje

Naša rešitev za napovedno vzdrževanje pomaga podjetjem spremljati stanje strojev in opreme ter predvideti okvare, še preden se pojavijo.


Strojno učenje

Poddisciplina umetne inteligence. S pomočjo strojnega učenja se lahko računalnik samostojno uči. Z ustvarjanjem umetnega znanja na podlagi izkušenj je mogoče digitalizirati in avtomatizirati zamudno in dolgočasno delo v vašem podjetju. To omogoča učinkovitejši način dela.

Globoko učenje

Globoko učenje je podpodročje strojnega učenja, na katerem se simulirajo nevronske mreže. Računalnik poskuša analizirati velike nize podatkov ter se učiti čim bolj samostojno in učinkovito. Algoritem je sposoben pravilno interpretirati nove informacije in poenostaviti procese v podjetju.

Obdelava naravnega jezika

Obdelava pisnega ali govorjenega jezika se imenuje obdelava naravnega jezika (Natural Language Processing - NLP). Umetna inteligenca je sposobna razumeti in razlagati naš jezik. Preprosti primeri NLP so na primer filtriranje neželene pošte ali prevajanje govora v besedilo - kot pri govorni funkciji različnih aplikacij za sporočanje.


 • Avtomatizacija poslovnih procesov
 • Proaktivna skrb za stranke
 • Prilagajanje trženjskih kampanj
 • Napredna analiza podatkov
 • Napovedovanje trendov in prepoznavanje razvoja
 • Ocenjevanje in obvladovanje tveganj

Kakšni so primeri uporabe umetne inteligence?

Umetna inteligenca se uporablja na številnih mestih, da bi nam ljudem olajšala življenje. Primeri vključujejo sisteme pametnega doma, filtre za nezaželeno pošto, klepetalnike, glasovne pomočnike in avtonomno vožnjo. Obstaja pa še veliko več področij, na katerih se lahko uporablja umetna inteligenca.

Ali se mi umetna inteligenca splača?

Če je treba obdelati in analizirati velike količine podatkov - ali če naloge v podjetju zahtevajo veliko časa - se uporaba umetne inteligence izplača. S pomočjo umetne inteligence lahko postaneta mogoča zunanje izvajanje in avtomatizacija procesov. Za to je potrebna programska oprema. Ta mora biti natančno prilagojena podjetju.

Kdaj umetna inteligenca doseže svoje meje?

Za šibko umetno inteligenco skorajda ne obstaja meja. Ko se enkrat nauči, lahko prepozna in reši težave. Težave nastopijo, ko so naloge razporejene na preveč področij ali ko so preveč čustvene. Umetna inteligenca še ne more ponoviti nevronskih mrež človeških možganov.

Kakšna je razlika med šibko in močno umetno inteligenco?

V nasprotju s šibko umetno inteligenco močna umetna inteligenca zaenkrat obstaja le v teoriji. Šibka umetna inteligenca se ukvarja le s problemi, za katere je bila programirana. Močna umetna inteligenca pomeni, da je inteligenca stroja vsaj na ravni nas, ljudi, ali pa nas presega.

Zaključek

Umetna inteligenca je pomemben del današnjega poslovnega sveta in postaja vse bolj standardna. Kot vodilna digitalna agencija na področju umetne inteligence ponujamo celovito paleto storitev in izdelkov, ki podjetjem omogočajo, da optimizirajo svoje poslovne procese in postanejo bolj konkurenčna. Našim strankam pomagamo, da v celoti izkoristijo prednosti umetne inteligence in dosežejo svoje poslovne cilje.

Novice

KlepetGPT Prompt Engineering

Ne zamudite prihodnosti: tukaj preverite, kako Prompt Engineering spreminja svet dela! #futureofwork #innovation #PromptEngineering