Please enter a search term:

 • Kanban

  Povečajte učinkovitost svojih projektov B2B s mprofi AG in Kanban. Izkusite prednosti digitalne preobrazbe in optimizacije procesov!

  Kliknite tukaj

Kanban

Digitalna preobrazba ni le trend, temveč nuja za vsa sodobna podjetja, ki želijo konkurirati v današnjem hiperpovezanem svetu. Ker pa potreba po digitalni preobrazbi prinaša številne izzive in zahteve, se je mprofi AG na tem področju uveljavil kot zanesljiv partner. Z uvedbo metodologije Kanban, ki ima osrednjo vlogo pri digitalni preobrazbi, mprofi AG podjetjem B2B ponuja učinkovito rešitev za optimizacijo delovnih procesov.

Kaj je Kanban?

Metodologija Kanban, japonska beseda, ki pomeni "vizualna tabla", je vizualna metoda upravljanja, katere cilj je optimizirati delovne tokove in povečati produktivnost. Sestavljena je iz table, razdeljene na različne stolpce, ki predstavljajo različne faze procesa. Na tej tabli se kartice z nalogami (kanbani) premikajo iz enega stolpca v drugega, da se spremlja napredek naloge. Osnovna načela metodologije Kanban so preglednost, prilagodljivost in nenehno izboljševanje, ki jih je mprofi AG trdno zasidral pri svojem delu s strankami B2B.

Zakaj uporabljati Kanban?

Izvajanje metodologije Kanban podjetjem pomaga, da so njihovi projekti učinkovitejši in preglednejši, saj zagotavlja jasen in razumljiv pregled nad napredkom in prednostnimi nalogami v okviru projekta.


mprofi Družba AG je učinkovito uvedla metodologijo Kanban v svoje delovno okolje in izvajanje procesov. Kanban uporabljamo za vizualizacijo delovnega procesa naših strank, kar izboljša komunikacijo in sodelovanje znotraj ekipe. Tako lahko ekipe zgodaj prepoznajo in odpravijo ozka grla in ovire v svojih procesih, kar posledično vodi k učinkovitejšemu delu in boljšim rezultatom.

Ena od glavnih prednosti sodelovanja s podjetjem mprofi AG pri uvajanju sistema Kanban je naše obsežno strokovno znanje na področju digitalne preobrazbe. S svojimi izkušnjami pri delu z različnimi panogami in velikostmi podjetij lahko mprofi AG svojim strankam zagotovi prilagojene rešitve, ki so prilagojene njihovim individualnim potrebam in izzivom. naš individualni pristop zagotavlja, da lahko naše stranke v celoti izkoristijo potencial metodologije Kanban.

Z uporabo in razvojem metodologije Kanban smo dokazali, da smo sposobni optimizirati poslovne procese in hkrati ustvariti okolje, ki spodbuja nenehne izboljšave in prilagodljivost.


 • Izvajanje sistema Kanban
 • Celovito usposabljanje
 • Izvajanje sestankov Kanban
 • Redni pregledi in prilagoditve table Kanban
 • Svetovanje in podpora pri reševanju težav, ki se lahko pojavijo med uporabo sistema Kanban
 • Zagotavljanje orodij, usposabljanja in najboljših praks, prilagojenih posebnim potrebam vsakega podjetja

Če povzamemo, mprofi AG je digitalna agencija, specializirana za podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Z uvedbo metodologije Kanban ter močnim poudarkom na preglednosti, prilagodljivosti in nenehnih izboljšavah svojim strankam ponujamo prilagojene rešitve, namenjene optimizaciji delovnih procesov in povečanju njihove produktivnosti.

Z združevanjem strokovnega znanja, individualno prilagojenih rešitev in pristopa, osredotočenega na stranke, je mprofi AG zanesljiv partner za podjetja B2B, ki želijo optimizirati svoje digitalne procese in povečati svojo konkurenčnost v digitalnem svetu.