Please enter a search term:

 • Adobe XD

  Oblikujte svojo digitalno prihodnost s mprofi AG: rešitve Adobe XD za učinkovito izdelavo prototipov in inovativne izdelke B2B.

  Naš pregled:

Učinkovita izdelava prototipov in maket s programom Adobe XD

V vse bolj digitaliziranem svetu je za podjetja bistveno, da se nenehno prilagajajo in optimizirajo svoje poslovne procese in izdelke. mprofi AG podpira podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi in jim ponuja prilagojene rešitve za krepitev njihove konkurenčnosti in izkoriščanje potenciala rasti. Ena takih rešitev je Adobe XD, zmogljivo orodje za izdelavo prototipov in maket, ki pospešuje proces oblikovanja in razvoja digitalnih izdelkov. Ta pristajalna stran vam ponuja začetni pregled naših prototipnih rešitev Adobe XD in prikazuje, kako vam lahko mprofi AG pomaga oblikovati vašo digitalno prihodnost.


mprofi AG ima izkušeno ekipo strokovnjakov, specializiranih za implementacijo in uporabo Adobe XD. Ponujamo vam:

 • Celovito svetovanje: naši svetovalci analizirajo vaše poslovne procese in zahteve ter predlagajo prilagojeno strategijo za uporabo Adobe XD v vašem podjetju.
 • Usposabljanje in delavnice: Zagotavljamo usposabljanje in delavnice, prilagojene potrebam vaše ekipe, da lahko vaše osebje v celoti izkoristi zmogljivosti programa Adobe XD.
 • Tehnična podpora: Naša ekipa za podporo vam je na voljo za vsa vprašanja ali težave v zvezi z Adobe XD ter za hitro in učinkovito reševanje morebitnih izzivov.
 • Najboljše prakse in optimizacija: Spremljamo vas pri uvajanju programa Adobe XD ter z vami delimo svoje izkušnje in najboljše prakse za optimizacijo razvojnega procesa v vašem podjetju.

Ponujamo različne rešitve Adobe XD, ki izpolnjujejo različne zahteve in potrebe podjetij B2B:

 • Za podjetja, ki se želijo osredotočiti na svoje ključne kompetence in postopek izdelave prototipov oddati v zunanje izvajanje, ponujamo storitev izdelave prototipovkot storitev. Naša ekipa strokovnjakov Adobe XD bo ustvarila profesionalne prototipe in makete na podlagi vaših zahtev in specifikacij.
 • Knjižnica predlog Adobe XD: Da bi vam pomagali začeti z Adobe XD in pospešili razvoj izdelka, vam nudimo obsežno knjižnico pripravljenih predlog Adobe XD. Te lahko prilagodite in razširite glede na svoje potrebe.
 • Vtičniki in razširitve Adobe XD: Za dodatno povečanje funkcionalnosti programa Adobe XD razvijamo vtičnike in razširitve, prilagojene posebnim primerom uporabe in panogam.
 • Individualne rešitve Adobe XD: Za podjetja s posebnimi zahtevami razvijamo individualne rešitve Adobe XD, ki so optimalno prilagojene njihovim potrebam.

Adobe XD ponuja širok nabor funkcij, posebej zasnovanih za podjetja B2B, ki omogočajo učinkovitejši in uporabniku prijaznejši razvoj izdelkov:

 • Intuitiven uporabniški vmesnik: Adobe XD je enostaven za učenje in uporabo, tudi za zaposlene brez oblikovalskega predznanja.
 • Hitra izdelava prototipov: Adobe XD vam omogoča hitro izdelavo visokokakovostnih prototipov in maket, s katerimi lahko hitro preizkusite in potrdite svoje zamisli.
 • Sodelovanje v realnem času: Adobe XD omogoča skupinam, da skupaj delajo na projektih in takoj vidijo spremembe. To izboljša komunikacijo in skrajša čas, ki ga porabite za usklajevanje.
 • Integracija z drugimi izdelki Adobe: Adobe XD je brezhibno integriran v ekosistem Adobe, zato lahko preprosto delate z drugimi orodji Adobe, kot sta Photoshop ali Illustrator.
 • Oblikovanje za različne platforme: S programom Adobe XD lahko ustvarjate oblikovanje za različne naprave in platforme, ne da bi bilo treba opraviti dodatne prilagoditve.

Naslednji koraki

Adobe XD je zmogljivo orodje, ki podjetjem B2B pomaga učinkovito in uspešno oblikovati digitalno preobrazbo. mprofi AG vam nudi celovito podporo pri uvajanju Adobe XD in vam zagotavlja prilagojene rešitve, prilagojene vašim individualnim potrebam.