Please enter a search term:

 • Axure

  Optimizirajte svojo digitalno preobrazbo s prilagojenimi rešitvami za izdelavo prototipov Axure iz mprofi AG

  Na ta način:

Izdelava prototipov in maket v programu Axure

V svetu, kjer digitalne tehnologije hitro pridobivajo na pomenu in se nenehno razvijajo, je za podjetja B2B bistvenega pomena, da se nenehno prilagajajo in optimizirajo svoje poslovne procese in strategije. mprofi AG je vodilno svetovalno in storitveno podjetje, specializirano za podporo podjetjem B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Svojim strankam ponujamo široko paleto izdelkov in storitev, ki jih spremljajo pri tem izzivu. V tem okviru vam želimo predstaviti naše kompetence in storitve na področju rešitev za izdelavo prototipov Axure.

Naš cilj je, da vam ponudimo začetni pregled naših rešitev Axure za izdelavo prototipov in prednosti, ki jih lahko prinesejo vašemu podjetju. Radi bi vam pokazali, kako vam lahko mprofi AG pomaga optimizirati razvojni proces vaših digitalnih izdelkov, zmanjšati stroške ter hkrati povečati kakovost in prijaznost do uporabnika.

Rešitve za izdelavo prototipov Axure - kaj je to?

Axure je zmogljivo orodje za ustvarjanje digitalnih maket in interaktivnih prototipov za spletna mesta in aplikacije. Oblikovalcem in razvijalcem omogoča hitro in učinkovito vizualizacijo idej v obliki interaktivnih in realističnih prototipov. Te prototipe je mogoče nato preizkusiti, pregledati in nadalje razvijati, preden se začnejo razvijati in proizvajati. Na ta način je mogoče izboljšati kakovost in uporabnost digitalnih izdelkov ter zmanjšati stroške razvoja.


 • Rešitve

Kot izkušena digitalna agencija ima mprofi AG ekipo strokovnjakov, ki so specializirani za delo z Axure in razvoj rešitev za izdelavo prototipov. Naša znanja in veščine vključujejo:

 • Strokovno znanje in izkušnje s programom Axure

Naši strokovnjaki so dobro seznanjeni z različnimi funkcijami in zmogljivostmi programa Axure ter vam lahko pomagajo najti najboljšo rešitev za vaš projekt.

 • Najboljše prakse in metodologije

Poznamo najnovejše najboljše prakse in metodologije na področju prototipiranja in oblikovanja uporabniške izkušnje (UX), da zagotovimo, da bodo vaši prototipi najsodobnejši.

 • Vključitev v razvojni proces

Vemo, kako prototipe Axure vključiti v vaš obstoječi razvojni in oblikovalski proces, da zagotovimo nemoteno sodelovanje in učinkovit potek dela.

 • Prilagodljivost in prilagodljivost

Naše rešitve za izdelavo prototipov Axure lahko prilagodimo edinstvenim potrebam in zahtevam vaše organizacije ter tako dosežemo najboljše možne rezultate.


mprofi AG ponuja široko paleto storitev na področju rešitev za izdelavo prototipov Axure, ki so prilagojene posebnim potrebam in zahtevam podjetij B2B. Te storitve med drugim vključujejo:

 • Svetovanje in strategijo

Svetujemo vam pri izbiri ustreznih rešitev za izdelavo prototipov Axure za vaše podjetje in vam pomagamo pri razvoju uspešne digitalne strategije.

 • Usposabljanje in podpora

Zagotavljamo celovito usposabljanje in podporo: Zagotavljamo celovito usposabljanje in podporo za vašo ekipo, da zagotovimo, da boste izkoristili vse možnosti orodja Axure. Naši strokovnjaki so vam na voljo za odgovore na vprašanja in vam pomagajo nenehno izboljševati procese prototipiranja.

 • Izdelava prototipov in oblikovanje

Naši oblikovalci in razvijalci za vas ustvarijo visokokakovostne interaktivne prototipe, ki izpolnjujejo zahteve vašega projekta ter so zasnovani za uporabnost in učinkovitost.

 • Testiranje uporabnosti

Na vaših prototipih Axure izvajamo teste uporabnosti, da zagotovimo, da izpolnjujejo potrebe in pričakovanja vaše ciljne skupine. Pri tem ugotovimo morebitne pomanjkljivosti in področja za izboljšave, da zagotovimo kakovost vaših digitalnih izdelkov.

 • Iterativne izboljšave

Na podlagi rezultatov testov uporabnosti nenehno optimiziramo vaše prototipe, da bi dosegli najboljše možne rezultate ter povečali učinkovitost in stroškovno uspešnost vašega razvojnega procesa.

 • Sodelovanje in komunikacija

Tesno sodelujemo z vašo ekipo, da zagotovimo nemoteno komunikacijo in sodelovanje med različnimi oddelki in deležniki. Pri tem se opiramo na sodobna orodja in metode projektnega vodenja, da zagotovimo uspeh projekta.

Digitalna preobrazba postavlja podjetja B2B pred velike izzive, a tudi pred izjemne priložnosti. Z rešitvami za izdelavo prototipov Axure podjetja mprofi AG dobite podporo in strokovno znanje, ki ju potrebujete za uspešno izvedbo svojih digitalnih projektov. Z našimi celovitimi znanji in storitvami izdelave prototipov Axure vas podpiramo, da bodo vaši digitalni izdelki učinkovitejši, stroškovno učinkovitejši in uporabnikom prijaznejši.