Please enter a search term:

 • Figma

  Uspešna digitalna preobrazba z rešitvami za izdelavo prototipov Figma podjetja mprofi AG - oblikovanje, izvajanje in usposabljanje za podjetja B2B.

  Na ta način:

Digitalno prototipiranje Figma

V današnjem digitalnem svetu so učinkovite in uporabniku prijazne aplikacije temelj številnih uspešnih poslovnih modelov. Da bi zagotovili nemoteno uporabniško izkušnjo, se je treba že od samega začetka osredotočiti na temeljito načrtovanje, usmerjeno v uporabnika. Tu pride prav Figma - zmogljivo spletno orodje za oblikovanje in prototipiranje, ki je idealno za ustvarjanje in optimizacijo digitalnih maket. mprofi AG je vodilno podjetje za svetovanje in storitve, ki podpira podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi in jim ponuja visokokakovostne rešitve za izdelavo prototipov Figma.

V tem članku predstavljamo naše kompetence in storitve Figma ter vam pokažemo, kako podjetjem B2B pomagamo pri izvajanju in optimizaciji procesov izdelave prototipov Figma.


Figma je prelomno orodje na področju oblikovanja UI/UX in ponuja številne prednosti v primerjavi s tradicionalno programsko opremo za oblikovanje:

 • Sodelovanje v realnem času: Figma omogoča oblikovalcem, razvijalcem in zainteresiranim stranem sočasno delo na projektih in spreminjanje v realnem času. To spodbuja komunikacijo in pospešuje postopek oblikovanja.
 • Temelji na spletu: Ker Figma v celoti deluje v brskalniku, namestitev ali posodobitev ni potrebna. To poenostavlja dostop in omogoča delo na različnih platformah.
 • Enostavna integracija: Figma se brez težav integrira z drugimi orodji za vodenje projektov in komunikacijo ter tako poenostavi potek dela.
 • Skalabilnost: Figma je primerna tako za majhne kot velike ekipe in omogoča enostavno razširjanje projektov.

Na spletni strani mprofi AG ponujamo celovito paleto rešitev za izdelavo prototipov Figma, prilagojenih individualnim potrebam in zahtevam vašega podjetja:

 • Implementacija sistema Figma: vašemu podjetju nudimo podporo pri uvajanju sistema Figma in njegovi integraciji v obstoječe procese in delovne tokove.
 • Usposabljanje in delavnice: Naša izkušena ekipa zagotavlja prilagojeno usposabljanje in delavnice, da bi vaša ekipa začela uporabljati Figmo in izkoristila vse možnosti orodja.
 • Oblikovanje in izdelava prototipov Figma: Za vaše digitalne izdelke in storitve ustvarjamo uporabniško usmerjene, privlačne in funkcionalne prototipe, da zagotovimo optimalno uporabniško izkušnjo.
 • Strategija UI/UX in svetovanje: Naši strokovnjaki vam pomagajo pri razvoju skladne strategije UI/UX, ki je usklajena z vašimi poslovnimi cilji.

V preteklih letih smo v podjetju mprofi AG pomagali številnim podjetjem B2B pri izvajanju in optimizaciji postopkov izdelave prototipov Figma. Tukaj je nekaj naših zgodb o uspehu:

 • Vodilni ponudnik e-trgovine je z našo pomočjo lahko optimiziral svoj proces oblikovanja in znatno skrajšal čas uvajanja svojih digitalnih izdelkov na trg. Naše usposabljanje in delavnice Figma so notranji oblikovalski ekipi omogočili učinkovitejše sodelovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje.
 • Podjetje za programsko opremo, specializirano za poslovne aplikacije, se je na nas obrnilo, da bi prenovilo svojo strategijo UI/UX. Z uvedbo programa Figma in sodelovanjem z našo ekipo strokovnjakov so lahko razvili dosleden, uporabniku prijazen oblikovalski jezik za svoje aplikacije.
 • Zagonsko podjetje s področja finančne tehnologije se je pri razvoju svoje mobilne aplikacije zaneslo na naše storitve oblikovanja in prototipiranja Figma. Z našo pomočjo jim je uspelo ustvariti privlačen, na uporabnika osredotočen izdelek, ki se je hitro uveljavil na trgu.

V podjetju mprofi AG smo ponosni, da podjetjem B2B pomagamo pri njihovi digitalni preobrazbi in jim zagotavljamo vrhunske rešitve za izdelavo prototipov Figma. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj smo idealen partner za vaše podjetje:

 • Izkušnje in strokovno znanje : našo ekipo sestavljajo izkušeni oblikovalci UI/UX in svetovalci, ki se nenehno učijo, da bi bili na tekočem z najnovejšim razvojem v panogi ter vam zagotovili najboljše nasvete in izvajanje.
 • Prilagojene rešitve: Ponujamo prilagojene rešitve za izdelavo prototipov Figma, prilagojene posebnim potrebam in zahtevam vašega podjetja. To zagotavlja učinkovit in ciljno usmerjen pristop, ki vam pomaga pri doseganju vaših ciljev.
 • Dolgoročno partnerstvo : Vidimo se kot dolgoročni partner, ki vas ne podpira le pri uvajanju sistema Figma, temveč vam pomaga tudi pri nenehni optimizaciji vaših procesov oblikovanja in izdelave prototipov.
 • Zadovoljne stranke: Naš uspeh govori sam zase - številnim podjetjem B2B smo pomagali izboljšati procese oblikovanja in uspešno uvesti digitalne izdelke na trg.

Če iščete zanesljivega in kompetentnega partnerja, ki vam bo pomagal uvesti in optimizirati postopke izdelave prototipov Figma, je mprofi AG prava izbira. Naše prilagojene rešitve in izkušena ekipa zagotavljajo, da boste lahko izkoristili vse možnosti programa Figma ter da bodo vaši digitalni izdelki in storitve nudili izjemno uporabniško izkušnjo.