Please enter a search term:

 • Quantum

  Kvant: revolucionaren digitalni prototip in optimizacija projektov B2B za največji uspeh!

  Na ta način:

Količina: Inovativna rešitev za izdelavo digitalnih prototipov in maket

Digitalna preobrazba je zajela poslovni svet, podjetja vseh velikosti pa se morajo prilagoditi, da ostanejo konkurenčna v sodobnem gospodarstvu. Tu nastopi mprofi AG, vodilno svetovalno in storitveno podjetje, ki je specializirano za pomoč podjetjem B2B pri uspešnem izvajanju digitalne preobrazbe. Eden od inovativnih izdelkov, ki jih ponuja mprofi AG, je "Quant", prvovrstna rešitev za izdelavo prototipov in digitalnih maket. V tem članku boste izvedeli, kako lahko Quant vaši organizaciji pomaga, da bodo njeni digitalni projekti učinkovitejši in uspešnejši.

Pomen digitalnega prototipiranja in maket v današnjem poslovnem svetu

Razvoj digitalnih izdelkov in storitev pogosto zahteva izdelavo prototipov in maket za vizualizacijo idej, testiranje funkcij in lažje sodelovanje med oblikovalci, razvijalci in deležniki. Orodja za izdelavo digitalnih prototipov, kot je Quant, podjetjem omogočajo hiter in stroškovno učinkovit razvoj zmogljivih, uporabniku prijaznih rešitev na podlagi potreb njihovih strank.


Quant je celovito orodje, ki podjetjem pomaga, da so njihovi digitalni projekti učinkoviti in uspešni. Njegove ključne funkcije vključujejo:

 • Preprost uporabniški vmesnik: Quant ima intuitiven uporabniški vmesnik, ki uporabnikom omogoča hitro in enostavno ustvarjanje prototipov in maket brez potrebe po obsežnem usposabljanju.
 • Prilagodljivost: Quant je zasnovan tako, da je združljiv s številnimi napravami in velikostmi zaslonov, zato je idealen za odzivni razvoj spletnih mest in aplikacij.
 • Sodelovanje : Quant ekipam omogoča sodelovanje v realnem času ter hitro in enostavno spreminjanje prototipov in maket.
 • Integracija: Quant je mogoče brez težav vključiti v obstoječe delovne postopke in programska orodja, kar poveča učinkovitost in produktivnost ekipe.
 • Povratne informacije in komunikacija: Quant olajša komunikacijo in izmenjavo povratnih informacij med oblikovalci, razvijalci in zainteresiranimi stranmi ter tako zagotovi, da so vsi na isti strani.

Kot izkušena digitalna agencija ima mprofi AG obsežno strokovno znanje in storitve, ki olajšajo uvedbo in uporabo Quant v vašem podjetju. Te vključujejo:

 • Svetovanje :mprofi AG nudi strokovno svetovanje, ki zagotavlja, da se Quant učinkovito vključi v delovne tokove in procese vaše organizacije.
 • Usposabljanje :mprofi AG zagotavlja celovito usposabljanje za oblikovalske in razvojne ekipe, da bi zagotovili, da lahko Quant uporabljajo v polni meri.
 • Podpora: mprofi AG zagotavlja stalno podporo skozi celotno življenjsko dobo sistema Quant, da bi zagotovil hitro in učinkovito reševanje morebitnih težav ali vprašanj.
 • Prilagajanje: mprofi AG lahko prilagodi Quant individualnim potrebam in zahtevam vaše organizacije, da bi zagotovil optimalno uporabo orodja za vaše posebne projekte in cilje.
 • Najboljše prakse: mprofi AG pomaga vašemu podjetju vzpostaviti najboljše prakse za izdelavo digitalnih prototipov in maket, da prihranite čas in sredstva ter izboljšate kakovost svojih digitalnih izdelkov in storitev.

Quant je primeren za številna podjetja B2B, ki želijo optimizirati svoje digitalne projekte. Ciljne skupine in področja uporabe vključujejo:

 • Podjetja za spletno oblikovanje in razvoj: Quant pomaga spletnim oblikovalcem in razvijalcem pri ustvarjanju privlačnih in uporabniku prijaznih spletnih mest in aplikacij.
 • Razvijalci programske opreme : Quant pomaga razvijalcem programske opreme pri vizualizaciji in potrjevanju funkcij, uporabniških vmesnikov in interakcij.
 • Trženjske agencije: Quant trženjskim ekipam omogoča vizualizacijo in optimizacijo konceptov in strategij kampanj.
 • Podjetja za razvoj izdelkov: Quant podpira razvijalce izdelkov pri oblikovanju in izboljševanju uporabniških izkušenj in funkcionalnosti izdelkov.

Quant by mprofi AG je zmogljiva in prilagodljiva rešitev za izdelavo digitalnih prototipov in maket, ki podjetjem B2B omogoča, da so njihovi digitalni projekti učinkoviti in uspešni. S Quantom lahko oblikovalske in razvojne ekipe ustvarijo uporabniku prijazne, funkcionalne in privlačne digitalne izdelke in storitve, ki ustrezajo potrebam njihovih strank. Obsežno znanje in storitve podjetja mprofi AG na področju implementacije in uporabe rešitve Quant zagotavljajo, da bo vaše podjetje izkoristilo vse možnosti tega inovativnega orodja in uspelo v sodobnem, digitalnem poslovnem svetu.