Please enter a search term:

  • Konference

    Programske rešitve za digitalne konference omogočajo virtualne sestanke in dogodke. Podpirajo prenos zvoka in slike, funkcije klepeta, souporabo zaslona in interaktivne predstavitve. Ta orodja udeležencem omogočajo komunikacijo in sodelovanje z različnih lokacij.

Izdelki za videokonference

Jitsi

Jitsi omogoča komunikacijo v realnem času med osebjem, strankami in partnerji, kar povečuje produktivnost in sodelovanje.

Odkrijte zdaj
Veliki modri gumb

Big Blue Button zmanjšuje potne stroške in optimizira sodelovanje ter vam pomaga zmanjšati stroške poslovanja podjetja.

Odkrijte zdaj
Nextcloud Talk

Netcloud Talk spodbuja skupinsko delo z visokokakovostno video in avdio komunikacijo ter olajša izmenjavo informacij med zaposlenimi, strankami in partnerji.

Odkrijte zdaj

Področja uporabe za uporabo konferenčnih izdelkov

Platforme za spletne videokonference in spletne seminarje, ki jih ponuja Mprofi AG, so zmogljive, uporabniku prijazne in prilagodljive. Vaši organizaciji omogočajo učinkovito komunikacijo in sodelovanje ne glede na velikost ali lokacijo vaše ekipe.

Naši izdelki so zasnovani tako, da se brez težav vključijo v vaše obstoječe poslovne procese. Ponujajo široko paleto funkcij, vključno z video in avdio konferencami, souporabo zaslona, možnostmi klepeta, interaktivnimi tablami in še veliko več. Uporabljate jih lahko za različne aplikacije, kot so:

  • Spletni sestanki

Ne glede na to, ali gre za interni sestanek ekipe, sestanek s stranko ali poslovno konferenco, vam naše spletne videokonferenčne rešitve omogočajo učinkovito sodelovanje brez težav s potovanjem.

  • Spletni seminarji

Naše platforme za spletne seminarje omogočajo enostavno načrtovanje, izvedbo in snemanje spletnih seminarjev in spletnih predstavitev. Primerni so za predstavitve izdelkov, usposabljanje, prodajne dogodke in še veliko več.

  • Spletne delavnice in usposabljanja

Naše platforme ponujajo interaktivne funkcije, s katerimi lahko izvajate usposabljanja in delavnice, aktivno vključujete udeležence in spodbujate prenos znanja.

  • Sodelovanje v skupini

Naše rešitve podpirajo sodelovanje v skupinah z zagotavljanjem funkcij, kot so skupno urejanje dokumentov, upravljanje nalog in komunikacijski kanali.