Please enter a search term:

 • Jitsi

  Uspeh z Jitsijem: digitalna preobrazba in učinkovito komuniciranje za podjetja B2B.

  Na ta način:

 • Jitsi

  Jitsi omogoča komunikacijo v realnem času med osebjem, strankami in partnerji, kar povečuje produktivnost in sodelovanje.

Videokonferenčne rešitve Jitsi

V današnjem digitaliziranem poslovnem svetu je za podjetja ključnega pomena, da imajo dostop do zmogljivih, prilagodljivih in zanesljivih komunikacijskih rešitev. mprofi AG, vodilno svetovalno in storitveno podjetje, podpira podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi ter jim ponuja vrhunske izdelke in storitve. S ponosom vam predstavljamo našo najnovejšo rešitev na področju videokonferenčnih sistemov: Jitsi.

V nadaljevanju boste našli podroben pregled naših videokonferenčnih rešitev Jitsi in izvedeli, kako podpiramo podjetja B2B pri uvajanju in uporabi sistema Jitsi.

Kaj je Jitsi in zakaj je pomemben za podjetja B2B?

Jitsi je odprtokodna programska oprema za videokonference, ki podjetjem zagotavlja varno, prilagodljivo in stroškovno učinkovito alternativo tradicionalnim videokonferenčnim rešitvam. Jitsi je pomemben za podjetja B2B, ker olajšuje sodelovanje med zaposlenimi, strankami in partnerji ter zagotavlja visoko kakovost zvoka in videa. Poleg tega Jitsi omogoča zaščito občutljivih podatkov podjetja s funkcijami šifriranja in zasebnosti.


Kot digitalna agencija ima mprofi AG bogate izkušnje na področju digitalne preobrazbe in implementacije videokonferenčnih rešitev Jitsi. Naše strokovno znanje in izkušnje vključujejo:

 • Svetovanje in načrtovanje : pomagamo vam najti optimalno rešitev Jitsi za vaše podjetje ter vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi implementacije.
 • Integracijo: rešitev Jitsi brez težav vključimo v vašo obstoječo infrastrukturo IT in zagotovimo njeno nemoteno delovanje z vašimi obstoječimi sistemi in aplikacijami.
 • Prilagoditev: Jitsi prilagodimo vašim individualnim zahtevam in zagotovimo, da izpolnjuje potrebe vaših zaposlenih, strank in partnerjev.
 • Usposabljanje in podpora: Zagotavljamo usposabljanje in stalno podporo, da lahko vaša ekipa učinkovito uporablja Jitsi in rešuje morebitne težave.

mprofi AG ni specializiran le za implementacijo sistema Jitsi, temveč ponuja tudi široko paleto storitev in izdelkov, ki podpirajo podjetja B2B pri njihovi digitalni preobrazbi. Te vključujejo:

 • Rešitve v oblaku: Podpiramo vas pri izbiri in uvajanju najboljših rešitev v oblaku za vaše podjetje, da zagotovimo prilagodljivo in razširljivo infrastrukturo IT.
 • Platforme za elektronsko poslovanje: - platforme za elektronsko poslovanje: Podpiramo vas pri uvajanju in optimizaciji platform za e-trgovanje, da bi okrepili vašo spletno prisotnost in povečali prodajo.
 • Upravljanje odnosov s strankami (CRM): Pomagamo vam pri iskanju in izvajanju ustreznih sistemov CRM, da zagotovite učinkovito skrb za stranke in njihovo ohranjanje.
 • Sistemi za upravljanje vsebin (CMS) : Svetujemo vam pri izbiri in izvajanju rešitev CMS, ki vam omogočajo učinkovito upravljanje in posodabljanje spletnih vsebin.
 • Mobilne aplikacije: Razvijamo uporabniku prijazne in zmogljive mobilne aplikacije, ki vašim zaposlenim in strankam omogočajo dostop do vaših storitev in izdelkov od koder koli.
 • Varnost IT : Zagotavljamo celovite varnostne rešitve za zaščito vaše infrastrukture IT in občutljivih podatkov pred kibernetskimi grožnjami.
 • Optimizacija procesov : Analiziramo in optimiziramo vaše poslovne procese ter tako povečamo učinkovitost in produktivnost v vašem podjetju.

Uvedba Jitsijevih videokonferenčnih rešitev je ključni korak k uspešni digitalni preobrazbi vašega podjetja. Tukaj je nekaj prednosti, ki jih Jitsi lahko prinese vašemu podjetju:

 • Učinkovito sodelovanje: Jitsi vašim zaposlenim, strankam in partnerjem omogoča, da se srečujejo in sodelujejo v realnem času na večjih razdaljah, kar povečuje produktivnost in zmanjšuje stroške.
 • Skalabilnost: Jitsi je skalabilna rešitev, ki raste skupaj z vašim podjetjem in se prilagaja spreminjajočim se zahtevam brez dodatnih stroškov ali zapletenosti.
 • Varnost podatkov : Jitsi zagotavlja zaščito vaših občutljivih podatkov s šifriranjem od konca do konca in funkcijami za zaščito podatkov, ki ustrezajo najnovejšim varnostnim standardom.
 • Stroškovna učinkovitost: Jitsi kot odprtokodna programska oprema ponuja stroškovno učinkovito alternativo lastniškim videokonferenčnim rešitvam, ne da bi pri tem ogrozili kakovost in zanesljivost.
 • Prilagodljivost: Jitsi je prilagodljiv in ga je mogoče prilagoditi individualnim potrebam vaše organizacije, da se zagotovi optimalna uporabniška izkušnja.

mprofi AG je vaš zanesljiv partner pri uvajanju in uporabi videokonferenčnih rešitev Jitsi. Ponujamo celovito svetovanje, načrtovanje, integracijo, prilagajanje, usposabljanje in podporo, da bi vaše podjetje lahko v celoti izkoristilo številne prednosti sistema Jitsi. Poleg tega vas pri digitalni preobrazbi podpiramo s široko paleto storitev in izdelkov, prilagojenih potrebam podjetij B2B.