Please enter a search term:

 • BigBlueButton

  Big Blue Button zmanjšuje potne stroške in optimizira sodelovanje ter vam pomaga zmanjšati stroške poslovanja podjetja.

  Več podrobnosti:

Rešitve za spletne seminarje in konference Big Blue Button

V vse bolj digitaliziranem svetu je za podjetja B2B ključnega pomena, da uporabljajo učinkovite in zanesljive komunikacijske rešitve. mprofi AG, vodilno svetovalno in storitveno podjetje, vas podpira pri digitalni preobrazbi vašega podjetja in vam ponuja prilagojene rešitve za spletne seminarje in konference Big Blue Button

Big Blue Button - sodobna komunikacijska rešitev za vaše podjetje

Big Blue Button je odprtokodna platforma za spletne konference, ki se odlikuje po razširljivosti, enostavni uporabi in varnosti. Podjetjem, šolam in organizacijam omogoča komunikacijo, sodelovanje in izobraževanje v realnem času. Z vključitvijo storitve Big Blue Button v svojo organizacijo lahko učinkovito razvijate svoje poslovanje in hkrati zmanjšate okoljski odtis.


mprofi Družba AG ponuja široko paleto storitev, povezanih z Big Blue Button, da bi zagotovili, da boste to zmogljivo rešitev kar najbolje izkoristili. Tukaj je nekaj naših ključnih ponudb:

 • Svetovanje in razvoj strategije

Naši strokovnjaki analizirajo vaše trenutne komunikacijske zahteve in razvijajo prilagojene strategije za učinkovito vključitev sistema Big Blue Button v vaše poslovne procese.

 • Izvajanje in integracija

Poskrbimo za tehnično implementacijo rešitve Big Blue Button v vašo IT-infrastrukturo in zagotovimo, da je rešitev brezhibno integrirana v vaše obstoječe sisteme.

 • Usposabljanje in podpora

Da bi vaša ekipa v celoti izkoristila potencial rešitve Big Blue Button, vam nudimo celovito usposabljanje in stalno podporo, ki vašemu osebju pomaga pri uporabi platforme.

 • Prilagajanje in izboljšave

Ker je Big Blue Button odprtokodna rešitev, jo lahko prilagodimo vašim posebnim potrebam in razvijemo izboljšave za nadaljnjo optimizacijo vaših poslovnih procesov.

 • Varnost in zasebnost

Varnost vaših podatkov nam je zelo pomembna, zato zagotavljamo, da naše rešitve Big Blue Button izpolnjujejo najvišje standarde za varstvo podatkov.


Uporaba storitve Big Blue Button vašemu podjetju ponuja številne prednosti, med drugim:

 • Stroškovno učinkovitost

Z zmanjšanjem potnih stroškov in optimizacijo sodelovanja lahko zmanjšate stroške poslovanja podjetja.

 • Večja produktivnost

Komunikacija v realnem času in učinkovito sodelovanje povečata produktivnost vaših zaposlenih in prispevata k nemotenemu delovnemu procesu.

 • Prilagodljivost in razširljivost

Aplikacijo Big Blue Button lahko prilagodite potrebam organizacije katere koli velikosti, kar omogoča enostavno razširjanje, ko vaše podjetje raste.

 • Izboljšana komunikacija

Enostavne funkcije Big Blue Button, kot so souporaba zaslona, bela tabla, ankete in klepet, olajšajo komunikacijo in sodelovanje med vašimi zaposlenimi in zunanjimi partnerji.

 • Prijaznost do okolja

Z zmanjšanjem števila službenih potovanj in uporabo digitalne komunikacije pomagate zmanjšati emisije CO2 in ustvarite bolj zeleno delovno okolje.

 • Varnost in zasebnost

Big Blue Button ponuja visoke varnostne standarde in ukrepe za zaščito podatkov, ki zagotavljajo zaupnost vaših poslovnih informacij.

 • Prilagodljivost

Odprtokodna narava sistema Big Blue Button nam omogoča, da rešitev prilagodimo vašim posebnim zahtevam in razvijemo komunikacijski sistem po meri vašega podjetja.

mprofi AG je vaš zanesljiv partner za uvedbo in integracijo spletnih seminarjev in konferenčnih rešitev Big Blue Button v vašem podjetju B2B.

Ponujamo celovito svetovanje, izvajanje, usposabljanje, podporo in prilagajanje, da zagotovimo, da boste izkoristili celoten potencial te zmogljive komunikacijske platforme. Naši strokovnjaki analizirajo vaše individualne potrebe in razvijejo prilagojene rešitve, ki vam bodo pomagale optimizirati poslovne procese, povečati produktivnost in zmanjšati stroške. Še danes stopite v stik z nami in začnite svojo pot digitalne preobrazbe.