Please enter a search term:

Flowfact - celovita rešitev za vaše nepremičninsko poslovanje

V današnjem digitalnem svetu je bistveno, da nepremičninska podjetja uporabljajo učinkovite in napredne rešitve za izpolnjevanje zahtev trga. Integracija inteligentnih sistemov je ključnega pomena za zagotavljanje visoke ravni produktivnosti in konkurenčnosti. Kot digitalna agencija, svetovalno in storitveno podjetje s ponosom predstavljamo svoje strokovno znanje in izkušnje pri izvajanju in uporabi "Flowfact" - celovite rešitve posebej za nepremičninska podjetja.

Flowfact - ena rešitev za vse vaše potrebe

Flowfact je zmogljiva in prilagodljiva programska rešitev, zasnovana posebej za nepremičninska podjetja. Ponuja širok nabor funkcij, ki se osredotočajo na potrebe podjetij B2B. S Flowfactom lahko ne le učinkovito upravljate podatke o strankah in nepremičninah, temveč tudi optimizirate svoje poslovne procese z avtomatizacijo delovnih tokov in izboljšanjem pretoka informacij med različnimi oddelki v podjetju.


Ponujamo široko paleto storitev, povezanih z implementacijo in uporabo Flowfacta, ki so prilagojene posebnim zahtevam vašega podjetja. Te med drugim vključujejo:

 • Integracijo sistema

Naši strokovnjaki vam pomagajo pri vključevanju Flowfacta v vašo obstoječo infrastrukturo IT in zagotavljajo nemoteno sodelovanje z vašimi drugimi sistemi.

 • Prilagajanje in razširitev

Program Flowfact lahko prilagodimo posebnim potrebam vašega podjetja in po potrebi razvijemo prilagojene razširitve in dodatke za razširitev funkcionalnosti programske opreme.

 • Usposabljanje in podpora

Da bi zagotovili, da bo vaša ekipa kar najbolje izkoristila Flowfact, vam nudimo usposabljanje in stalno podporo, s katerima vaše osebje seznanimo s programsko opremo in mu pomagamo pri uporabi različnih funkcij.

 • Migracija podatkov

Če želite iz drugega sistema preiti na Flowfact, vam bomo pomagali pri migraciji podatkov in zagotovili, da bo prehod potekal gladko in brez izgube pomembnih informacij.


Uvedba Flowfacta v nepremičninskem podjetju vam ponuja številne prednosti, med drugim:

 • Večjo učinkovitost

Flowfact vam pomaga optimizirati poslovne procese in avtomatizirati delovne tokove, kar vam prihrani čas in poveča učinkovitost vašega poslovanja.

 • Izboljšanje odnosov s strankami

Flowfact vam omogoča centralno upravljanje stikov s strankami, kar vam omogoča boljši pregled nad odnosi s strankami. Tako lahko povečate zvestobo strank in se natančneje odzovete na njihove potrebe.

 • Povečanje preglednosti

Z vključitvijo storitve Flowfact v svoje poslovanje dobite boljši pregled nad poslovnimi procesi in pretokom informacij med oddelki. To vam omogoča sprejemanje bolj premišljenih odločitev in zgodnje odkrivanje morebitnih ozkih grl.

 • Skalabilnost in prilagodljivost

Flowfact je skalabilna in prilagodljiva rešitev, ki raste skupaj z vašim podjetjem. Enostavno lahko dodajate dodatne funkcije in module, da zadostite svojim rastočim potrebam.

 • Varnost podatkov

Kot podjetje B2B vemo, kako pomembna je varnost podatkov. Flowfact ima celovite varnostne funkcije za zaščito vaših občutljivih podatkov in skladnost z najnovejšimi predpisi o varstvu podatkov.


Kot strokovnjaki družbe Flowfact vam ne ponujamo le tehničnega znanja, temveč tudi obsežno industrijsko znanje v nepremičninskem sektorju. Naše dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da vam ponudimo prilagojene rešitve in storitve, ki so natančno prilagojene vašim potrebam. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi morali izbrati naše storitve:

 • Strokovno znanje

Imamo ekipo izkušenih strokovnjakov, ki se osredotočajo na Flowfact in dobro razumejo zahteve nepremičninskih podjetij.

 • Osredotočenost na stranke

Naš pristop je osredotočen na stranko in tesno sodelujemo z vami, da bi zagotovili izpolnitev vaših posebnih zahtev in da boste od storitve Flowfact dobili največ.

 • Prilagodljivost

Naše storitve fleksibilno prilagajamo vašim potrebam in se lahko po potrebi hitro odzovemo na spremembe.

 • Dolgoročno partnerstvo

Na svoje stranke gledamo kot na partnerje in si prizadevamo za dolgoročno sodelovanje. Naš cilj je, da vas nenehno podpiramo pri optimizaciji vaših poslovnih procesov in vam pomagamo, da vaše podjetje ohrani pot do uspeha.

Z vključitvijo storitve Flowfact v svoje nepremičninsko poslovanje lahko povečate učinkovitost, izboljšate odnose s strankami in povečate svojo konkurenčnost na trgu. Kot digitalna agencija, svetovalno in storitveno podjetje vam nudimo celovito podporo pri uvajanju in uporabi Flowfacta, da boste to zmogljivo rešitev kar najbolje izkoristili.

Izberite naše storitve in izkoristite naše strokovno znanje, osredotočenost na stranke, prilagodljivost in prizadevanje za dolgoročno partnerstvo.