Please enter a search term:

  • Industrijske rešitve za nepremičnine

    Optimizirajte svoje procese in storitve v nepremičninski industriji z ustreznimi tehnološkimi rešitvami. Te vključujejo programsko opremo za upravljanje nepremičnin, virtualne oglede, ocenjevanje cen s pomočjo umetne inteligence, spletne tržnice in digitalno obdelavo pogodb. Te povečujejo učinkovitost, preglednost in zadovoljstvo strank v nepremičninski industriji.

    Začenjamo!

Digitalna preobrazba v nepremičninskem sektorju: Mprofi AG ponuja pionirske rešitve

Immoselve

Immoselve vam zagotavlja osrednjo platformo za upravljanje, analizo in vizualizacijo podatkov o nepremičninah, ki omogoča hitre odločitve in optimizacijo procesov.

Odkrijte Immoselve
OnOffice

OnOffice pomaga nepremičninskim podjetjem racionalizirati procese in izboljšati skupinsko sodelovanje, kar povečuje učinkovitost in produktivnost.

Odkrijte OnOffice
immotion®

Immotion z avtomatizacijo optimizira vaše procese, kar vam omogoča prihranek virov, večjo učinkovitost in zmanjšanje stroškov poslovanja.

odkrijte immotion®
Flowfact

Flowfact avtomatizira delovne tokove, zmanjšuje število ročnih opravil in optimizira poslovne procese ter tako povečuje produktivnost vašega nepremičninskega poslovanja.

Odkrijte storitev Flowfact

Digitalna orodja in tehnologije, ki jih ponuja Mprofi AG, so rezultat obsežnih raziskav in razvoja ter dolgoletnih izkušenj pri delu z nepremičninskimi podjetji. Zasnovana so tako, da nepremičninskim družbam pomagajo pri digitalizaciji njihovih storitev in hkrati zagotavljajo nemoten prehod.

Naša tehnološka platforma vključuje široko paleto zmogljivosti, od upravljanja nepremičnin in prodaje do upravljanja odnosov s strankami (CRM), napredne analitike in napovednih modelov. Ta orodja so posebej prilagojena potrebam nepremičninske industrije in ponujajo širok nabor funkcij, ki lahko racionalizirajo poslovanje in izboljšajo izkušnjo strank.

Na področju upravljanja nepremičnin naše digitalne rešitve zagotavljajo celovite funkcionalnosti za upravljanje najemnih pogodb, zahtevkov za vzdrževanje in plačil. Naša platforma nepremičninskim podjetjem omogoča, da centralizirajo in avtomatizirajo vse te procese ter tako prihranijo čas in vire. Poleg tega naše rešitve izboljšujejo komunikacijo med najemodajalci in najemniki ter zagotavljajo večjo preglednost in učinkovitost.

Naše prodajne rešitve so namenjene optimizaciji in pospešitvi prodajnega procesa. Ponujajo napredne funkcije za upravljanje ponudb, določanje cen in ustvarjanje vodilnih ponudnikov. Poleg tega se brezhibno povezujejo z obstoječimi sistemi CRM in omogočajo popolnoma digitaliziran prodajni proces.

Na področju upravljanja odnosov s strankami (CRM) ponujamo prilagojene rešitve, ki so posebej zasnovane za potrebe nepremičninskih podjetij. Naša orodja CRM podjetjem omogočajo učinkovito upravljanje odnosov s strankami, pridobivanje dragocenih vpogledov v vedenje strank in izvajanje prilagojenih trženjskih kampanj.

Naša napredna analitika in modeli napovedovanja nepremičninskim podjetjem omogočajo sprejemanje utemeljenih odločitev na podlagi podatkov. Ponujajo funkcije za spremljanje tržnih trendov, analizo uspešnosti in napovedovanje razvoja trga. Na ta način lahko podjetja proaktivno prilagajajo svoje strategije in dosegajo konkurenčne prednosti.

Tehnološka platforma podjetja Mprofi AG ni le orodje, temveč tudi spodbujevalec digitalne preobrazbe v nepremičninskem sektorju. Z zagotavljanjem prilagojenih digitalnih rešitev pomagamo nepremičninskim podjetjem optimizirati procese, povečati učinkovitost in strankam ponuditi boljšo izkušnjo.

Če povzamemo, digitalna preobrazba v nepremičninskem sektorju ni več razkošje, temveč nuja. S tehnološko platformo, ki jo zagotavlja Mprofi AG, lahko nepremičninska podjetja v celoti izkoristijo prednosti digitalizacije in hkrati zagotovijo, da so pripravljena na prihodnje izzive trga.

Začnite svojo digitalno pot še danes s Mprofi AG in odkrijte, kako vam lahko pomagamo preoblikovati in optimizirati vaše nepremičninske storitve.