Please enter a search term:

 • immotion®

  Uspešna digitalizacija v nepremičninskem sektorju - Odkrijte Immotion za optimizirane procese, zadovoljne stranke in trajnostni uspeh!

  Na ta način:

Immotion - Inovativna rešitev za nepremičninska podjetja

V današnjem digitalnem svetu nepremičninska podjetja nenehno iščejo inovativne rešitve, s katerimi bi svoje poslovne procese naredila učinkovitejše in prijaznejše do strank. Z našo rešitvijo "Immotion" vam kot digitalna agencija, svetovalno in storitveno podjetje ponujamo prav to: prilagojeno, celovito rešitev, ki je prilagojena vašim posebnim potrebam in izzivom v nepremičninskem sektorju. V tem besedilu boste dobili prvi pregled naših pristojnosti in storitev na področju "Immotion" ter izvedeli, kako lahko vašemu podjetju pomagamo uspešno izpeljati digitalno preobrazbo.

Kaj je Immotion?

Immotion je inovativna, digitalno podprta rešitev, razvita posebej za nepremičninska podjetja. Vključuje vrsto storitev in izdelkov, namenjenih optimizaciji vaših poslovnih procesov, zmanjšanju stroškov in zagotavljanju prvovrstnih storitev vašim strankam. Immotion se brez težav integrira v vaše obstoječe sistemsko okolje in vam omogoča digitalno in učinkovito upravljanje nepremičninskih procesov.


Kot digitalna agencija, svetovalno in storitveno podjetje imamo široko paleto znanj in storitev, ki jih ponujamo kot del naše rešitve Immotion. Te med drugim vključujejo:

 • Svetovanje o digitalni strategiji: pomagamo vam pri razvoju digitalne strategije po meri vašega nepremičninskega podjetja, ki upošteva vaše posebne zahteve in cilje.
 • Sistemska integracija: zagotavljamo nemoteno integracijo rešitve Immotion v vaše obstoječe sisteme, da zagotovimo nemoten prehod in visoko stopnjo interoperabilnosti.
 • Optimizacija procesov: Analiziramo vaše obstoječe procese in razvijemo prilagojene rešitve za optimizacijo, ki vam pomagajo povečati učinkovitost in produktivnost.
 • Analiza podatkov in poročanje: Z našimi orodji za analizo in strokovnim znanjem na področju analize podatkov vam nudimo dober vpogled v vaše poslovne procese in vam pomagamo pri ugotavljanju možnosti za izboljšave.
 • Usposabljanje in podpora: Vaši ekipi nudimo celovito usposabljanje, da bi zagotovili optimalno uporabo sistema Immotion v vašem podjetju, ter smo vedno na voljo za vprašanja in tehnično podporo.

Uvedba Immotiona v vašem nepremičninskem podjetju prinaša številne prednosti, med drugim:

 • Večja učinkovitost: Z digitalizacijo in avtomatizacijo procesov lahko optimizirate svoje delovne procese, prihranite vire in povečate učinkovitost.
 • Zmanjšanje stroškov: Immotion vam pomaga zmanjšati stroške poslovanja, saj avtomatizira ročne procese in vam omogoča bolj ciljno usmerjeno razporeditev virov.
 • Večje zadovoljstvo strank: Immotion vam omogoča optimizacijo komunikacije in interakcije s strankami, kar zagotavlja večje zadovoljstvo in dolgoročno zvestobo strank.
 • Razširljivost: Modularna arhitektura sistema Immotion vam omogoča prilagodljivo prilagajanje sistema vašim rastočim potrebam, kar zagotavlja trajnostno rast in uspeh.
 • Pravna varnost in skladnost: Naša rešitev vam pomaga izpolnjevati zakonske zahteve in specifične zahteve glede skladnosti v panogi, na primer z zagotavljanjem obdelave in shranjevanja podatkov v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov.

Kot izkušena digitalna agencija, svetovalno in storitveno podjetje smo idealen partner za vaše nepremičninsko podjetje, ki vam pomaga pri uvajanju in uporabi Immotiona. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi morali izbrati nas:

 • Strokovno znanje iz panoge: imamo obsežno znanje o nepremičninski panogi in njenih posebnih izzivih, kar nam omogoča razvoj ciljno usmerjenih rešitev, prilagojenih vašim individualnim potrebam.
 • Strokovno znanje o tehnologiji: Naše strokovno znanje na področju integracije sistemov, analize podatkov in optimizacije procesov nam omogoča razvoj inovativnih in zanesljivih rešitev za vaše podjetje.
 • Usmerjenost k strankam: Tesnemu sodelovanju s strankami pripisujemo velik pomen in vaše zadovoljstvo postavljamo v središče svojega dela. Naša ekipa je vedno na voljo za vprašanja in podporo ter vas spremlja na vaši poti do digitalne preobrazbe.
 • Prilagodljivost in individualnost: Ponujamo vam prilagojene rešitve, ki temeljijo na vaših posebnih zahtevah in jih je mogoče fleksibilno prilagoditi vašim poslovnim procesom.
 • Dolgoročno partnerstvo: Naš cilj ni le podpora pri uvajanju sistema Immotion, temveč vam tudi stati ob strani kot dolgoročni partner in skupaj z vami zagotoviti uspeh vašega podjetja.

Digitalna preobrazba je velik izziv za nepremičninska podjetja, vendar ponuja tudi ogromno priložnosti za rast in uspeh. Z našo rešitvijo Immotion vam pomagamo, da te priložnosti kar najbolje izkoristite, saj vam ponujamo prilagojene, inovativne storitve in izdelke, ki so prilagojeni vašim posebnim potrebam in zahtevam.

Zaradi našega širokega nabora znanj in storitev, našega strokovnega znanja in izkušenj v posameznih panogah ter osredotočenosti na usmerjenost k strankam smo idealen partner za vaše nepremičninsko poslovanje. Skupaj se podajmo na pot v digitalno prihodnost in si zagotovimo dolgoročni poslovni uspeh.