Please enter a search term:

 • OnOffice

  OnOffice: Celovita rešitev za uspešna nepremičninska podjetja - učinkovitost, prilagodljivost in celovita podpora.

  Na ta način:

OnOffice - Optimalna rešitev za nepremičninska podjetja

V današnjem hitrem in digitalnem svetu je za nepremičninska podjetja ključnega pomena, da sledijo trenutnim tehnološkim trendom. Da bi ostali konkurenčni, je treba poiskati inovativne rešitve, ki olajšajo vsakodnevno delo in povečajo učinkovitost. V tem kontekstu naša digitalna agencija predstavlja "OnOffice", celovito rešitev posebej za nepremičninska podjetja. V tem članku boste dobili podroben vpogled v naše kompetence in storitve na področju "OnOffice" ter izvedeli, kako lahko z vključitvijo te inovativne rešitve optimizirate svoje podjetje.

OnOffice - rešitev po meri za nepremičninska podjetja

OnOffice je celovita programska rešitev za nepremičninska podjetja, razvita za izpolnjevanje zahtev te specifične panoge. Programska oprema ponuja širok nabor funkcij, ki so posebej prilagojene potrebam nepremičninskih posrednikov in upravljavcev. Te vključujejo:

 • Upravljanje strank in nepremičnin
 • Ustvarjanje razstavnih prostorov
 • Načrtovanje
 • Komunikacijska orodja
 • Upravljanje nalog
 • Funkcije poročanja in analize
 • Vmesniki z nepremičninskimi portali in družbenimi mediji

Z orodjem OnOffice lahko nepremičninska podjetja optimizirajo svoje procese, izboljšajo timsko delo in povečajo svojo produktivnost.


Naša digitalna agencija vam ponuja celovito paleto storitev v zvezi z rešitvijo OnOffice za nepremičninska podjetja:

 • Svetovanje in razvoj strategije

Naša digitalna agencija ponuja celovito svetovanje za zagotovitev optimalne integracije sistema OnOffice v vaše podjetje. Najprej analiziramo vaše trenutne poslovne procese, opredelimo možnosti za izboljšave in razvijemo prilagojeno strategijo za uvedbo in uporabo rešitve OnOffice. Naš cilj je, da vam zagotovimo brezhibno integracijo sistema, ki ustreza vašim individualnim zahtevam.

 • Usposabljanje in podpora

Zavedamo se, da je za uspešno uvedbo nove programske rešitve potrebno tudi ustrezno usposabljanje zaposlenih. Zato vam ponujamo celovito usposabljanje, s katerim vašo ekipo seznanimo s programsko opremo OnOffice in zagotovimo, da lahko učinkovito uporablja vse funkcije. Poleg tega smo vam na voljo tudi za podporo in nadaljnje usposabljanje po uvedbi programske opreme OnOffice, da vam zagotovimo dolgoročni uspeh.

 • Prilagajanje in izboljšave

Vsako podjetje ima svoje zahteve in načine dela. Zato vam ponujamo možnost prilagoditve paketa OnOffice vašim posebnim potrebam. Naši izkušeni razvijalci lahko ustvarijo prilagoditve in razširitve za programsko opremo, da se ta optimalno poveže z vašimi obstoječimi procesi in sistemi. To vam omogoča dodatno optimizacijo delovnih procesov in povečanje produktivnosti vašega podjetja.

 • Vmesniki in integracije

Pomemben vidik uvajanja programske opreme OnOffice je integracija z vašimi obstoječimi sistemi in platformami. Naša digitalna agencija vam nudi celovito podporo pri ustvarjanju vmesnikov in integracij. Zagotavljamo, da bo pisarna OnOffice nemoteno delovala z vašimi obstoječimi orodji, kot so sistemi CRM, računovodski programi ali aplikacije za elektronsko pošto. Poleg tega vam ponujamo možnost povezave OnOffice z različnimi nepremičninskimi portali in družbenimi mediji, da povečate svoj doseg in prepoznavnost.

 • Varnost podatkov in zasebnost

V vse bolj digitaliziranem svetu je zaščita vaših podatkov izredno pomembna. Naša digitalna agencija daje velik poudarek varnosti in zaščiti podatkov ter zagotavlja, da rešitev OnOffice izpolnjuje najvišje varnostne standarde. Svetujemo vam tudi glede skladnosti s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in drugimi ustreznimi predpisi, da zagotovimo odgovorno upravljanje vaših podatkov in skladnost z zakonodajo.

 • Stalna optimizacija in nadaljnji razvoj

Tehnologija se nenehno razvija, zato je pomembno, da svoje programske rešitve posodabljate. V okviru naših storitev OnOffice vam ponujamo stalno optimizacijo in nadaljnji razvoj programske opreme. Tesno sodelujemo z vami, da bi razumeli vaše zahteve in potrebe ter ustrezno prilagodili in izboljšali programsko opremo.

Z izbiro OnOffice in uporabo naših storitev vlagate v prihodnjo uspešnost svojega nepremičninskega podjetja in naredite pomemben korak k večji učinkovitosti, produktivnosti in konkurenčnosti. Ne oklevajte in se obrnite na nas, da bi izvedeli več o naših storitvah in rešitvi OnOffice ter skupaj poskrbeli za uspeh vašega podjetja.